Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Globo 3-sterren

Rua 5 De Outubro, Nº 26, 8500 - 581 Portimão, Portugal

#21 van de 24 hotels in Portimão

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1009 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    3,8
    Het hotel is zeer goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ramen bij het ontbijt waren helemaal beslagen. Het warme ontbijt was grotendeels koud. Het brood en de koffiekoekjes leken 2 dagen oud. De badkamer was oud en aan vernieuwing toe. Er waren vlekken op de ramen en in de badkamer die niet meer op te lossen zijn door te poetsen. De matras was erg hard en oud.

    Het hotel is zeer goed gelegen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    3,3
    De afstand tot het centrum is ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren niet schoon. De vloerbedekking op de gangen zit vol met vieze vlekken. De entree is vies. De sportfaciliteit lijkt op een bouwval en is niet noemenswaardig. De ontbijtfaciliteit was smerig en werd niet opgeruimd tussendoor waardoor je in de bende van je voorganger zat te eten; je zal geld moeten krijgen om daar te eten. Zelfs het neon bord bovenop het hotel is kapot: “tel obo”. Al met al een nare onderbreking van onze voor de rest hele leuke tijd in de Algarve.

    De afstand tot het centrum is ok

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    4,2
    Hotel is aan het bezuinigen en dat merk je aan alles, ten koste van de gast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Op booking.com staat bij het hotel, dat er een bar en fitness, sauna etc aanwezig was, en dat was er niet, dan vind ik het duur en oplichting, terwijl ik er wel voor betaald heb en ook verwacht had. Iedere morgen wordt door de ontbijt serveester, die amper woord engels verstond en sprak gecontroleerd en gebeld naar de receptie of we wel betaald hiervoor hadden, twee keer, en toen heb ik hierover een klacht ingediend, en ook dat er nog geen goedemorgen er vanaf kon. Natuurlijk bezuiniging, ze was en is gewoon het pispaaltje, leer de mensen engels. Kamer schoonmaak was goed, niet perfect.Jammer dat ze maar zo weinig verdienen in Portugal, je ziet en je merkt de bezuiniging in het hotel.

    De matrassen van kamer 502 wat k.u.t, ik had 2 nachten niet geslapen, we zijn naar beneden gegaan en we kregen een andere kamer, dus ze willen wel.Op booking.com staat bij het hotel, dat er een bar en fitness, sauna etc aanwezig was, en dat was er niet, dan vind ik het duur en oplichting, terwijl ik er wel voor betaald heb en ook verwacht had. Er zat iedere uur een receptionist, als ze kunnen helpen doen ze het.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,9
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Matras erg hard, waarbij je de veren in je ribben voelde. De enige manier om erop te kunnen slapen, was de deken van het andere bed op het matras te leggen en daarop te gaan liggen. Badkamer tikkeltje ouderwets, douchen in bad met een douchegordijn, waarbij het water van temperatuur wisselde.

    Prima ontbijt met prachtig uitzicht op de rivier! Personeel is vriendelijk. Kamer is basic en ziet er modern uit. Mooie locatie, vlakbij bij de boulevard. Omgeving Portimão is prachtig. Ik heb er heerlijk gefietst.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    6,7
    Goed omdat we 14 d goed weer hadden en de hele dag buiten konden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen terras. Geen tuin of zwembad. Je moest altijd het hotel verlaten om buiten te zijn ( bv om even rustig te lezen of gewoon wat te luieren). Er was wel een hal met gemakkelijke zetels maar je kon er niets drinken. Het zou al fijn geweest zijn als er een automaat was. We huurden een auto maar het hotel had geen parkeermogelijkheid. Het was echt wel zoeken naar een parkeerplaats waar je je auto een tijdje kon laten staan en dan moest je een heel eind lopen. De kwaliteit van de bedden was niet goed, de resorts deden pijn in de rug. 1 dag hadden ze gewoon vergeten onze kamer te poetsen en bedden op te maken.

    Het ontbijt was goed. De kamer was oke: proper, airco, kluis, handdoeken, haardroger...goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Toch zou ik Portimao verkiezen boven de drukte gezien ik daar ook vrienden heb gemaakt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Strand 2.5km lopen naar Praia da Rocha (toeristisch, disco's en bars) verder is er in Portimao weinig te doen voor jonge mensen, voor vertier moet je daar zijn. Geschikt voor families met kinderen en voor die niet van drukte houden.

    Moderne mooie kamer, uitzicht op de smalle straatjes, ruime badkamer (bad / douche en toilet) goede kluis, kastruimte, tv en gratis Wifi. lift aanwezig. Wandel boulevard dichtbij, goede pattesserie met terras en touroperators die tripjes aanbieden en vandaar vertrekken om de imposante rotsformaties en grotten per boot te bezoeken. Zelf een 3 uur tripje gedaan op de Osiris (1 master). echt een aanrader ook tripjes met snelle boten zijn ook mogelijk. Struinen door de smalle straatjes en af en toe verdwalen ;) Portimao is niet vlak en de straten zijn als gepolijst.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,8
    Wanneer je slecht wil slapen met de pijn van de veringen van de matras in je rug moet je zeker hier komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Versleten matrassen waarbij de vering in je rug stak en dus pijnlijk en slecht geslapen. Der kwam stankgeur uit de afvoeren van de badkamer wat niet aangenaam was.

    Moderne kamers en carlos is een vriendelijke receptonist

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    mooi uitzicht bij het ontbijt voor in hotel in 't stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets als je rekening mee houdt dat je in t stad zit

    ontbijt met een perfect uitzicht op de vissershaven heel dicht bij de vissershaven en restaurants en een boulevard

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    9,6
    Prima. Aardige mensen aan de receptie, nog zoals het hoort, service verlenend ! Ga zeker terug.
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Voor mij is een bed met springveren niet geweldig maar dat is persoonlijk.

    De ligging is perfect, het was comfortable warm, en lekker warm in de badkamer !

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,6
    De ruimte van de kamer en een gezellige dorp
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift deed wat raar maar voor de rest was als uitstekend

    De ruimte van de kamer en een gezellige dorp

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Uitstekende locatie maar helaas slechte bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden. Echt slechte matrassen.

    Uitstekend ontbijt met mooi uitzicht. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    8,3
    Fijne moderne kamer op 3e verdieping met uitzicht op rivier.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fijne moderne kamer op 3e verdieping met uitzicht op rivier.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    Kom er wel vaker maar viel deze keer wat tegen ! Prijs is, in de aanbieding, zeer gunstig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was niets te drinken te koop , alles was gesloten, ook in Portimão . Er was geen glas op de kamer.

    Ontbijt was goed de bediening minder !

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,8
    Te duur voor n 3 sterren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine warme kamer

    De kamer was proper

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    4,6
    Fitnes viel erg tegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Fitnes viel erg tegen.Bijna alle toestellen defekt. Geen mogelijkheid tot parkeren aan het hotel. De bar was nooit open tijdens ons verblijf

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    De locatie was erg fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De locatie was erg fijn

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    8,3
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het restaurant s'avonds.

    Personeel aan de receptie.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    6,0
    De kamer is net niet te klein.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een hotel uit de jaren 60-70 en er is niet zo veel veranderd. Parkeren doe je bij de zee; er is plaats genoeg maar je loopt met je bagage honderden meters. De koffiemachine tovert heel slechte koffie, maar op het plein aan zee drink je voor 1.5 eur heerlijke koffie !

    De kamer is net niet te klein.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: