Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Pinhalmar 3-sterren

Estrada Marginal Sul, 2520-227 Peniche, Portugal

#8 van de 13 hotels in Peniche

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1027 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    10
    Het uitzicht van onze hotelkamer was prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie was niet lekker. Kamer was gehorig.

    Het uitzicht van onze hotelkamer was prachtig. De stad Peniche was erg gezellig met kermis. Heerlijk verkoelende wind.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,2
    Hier kom je echt tot rust!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel ligt geïsoleerd, naar het dorp moet je met de auto.

    Zeer persoonlijke service, na lang wachten bij inchecken wegens telefoon tussen door kregen we naderhand een hapje aangeboden op onze kamer. Uitzicht op zee met vuurtoren aan een prachtige kust. Driegangenmenu voor hotelgasten voor EUR 15 met een fles huiswijn voor EUR 5 erbij. Je moet wel je keuze uit het menu maken bij voorbestelling aan de receptie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,2
    Wij vonden het een pareltje, geschikt voor langer verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Je kunt dineren, slechts weinigen deden het. Gingen naar de stad om vis te eten. Advies voor hotel hun diner meer te promoten. Aan kwaliteit en prijs ligt het niet. De wijn is slechts €5 per fles

    Ruime kamer , groot balcon, uitzicht op de vuurtoren en atlantische oceaan. Ontbijt goed. Wel vragen om je gekookt eitje. Ze brengen et persoonlijk, gepeld en al. Avond eten goed. weinig menukeuze.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,1
    Grote kamer met prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongezellige eetzaal. Zwembad klein en niet schoon. Dorp is matig.

    Grote kamer met prachtig uitzicht

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op het Bos
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen terras

    ontbijt was goed kamer ok

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,2
    Zeer goed!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op het Bos
    • Verbleef 3 nachten

    Engelse taal

    Meer variatie in het ontbijt. Onvoldoende Engels bij de bediening avond eten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,2
    Het was een prettig verblijf,prachtige plek, behulpzaam en vriendelijk hotelpersoneel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    fietsen niet up to date: tip laat ze een paar goede fietsen/MTB-s aanschaffen

    Goed gevarieerd ontbijt goede kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    zwembad waar ook de lokale bewoners komen zwemmen

    ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,3
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,9
    Uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wegens sportieve festiviteit was hotel onmogelijk te bereiken tot na 18u en dit werd ons niet gemeld

    Uitzicht op zee

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    8,3
    Mooi recent gebouwd hotel gelegen op een mooie lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het diner viel tegen. Komt waarschijnlijk omdat het Portugese hoofdgerecht niet aan ons, Nederlanders, was besteed.

    Mooi recent gebouwd hotel gelegen op een mooie lokatie.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    8,8
    Dicht bij de Cabo, waar je het schiereiland rond kunt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dicht bij de Cabo, waar je het schiereiland rond kunt wandelen. Stranden op 3km. Zicht op de Berl. eilanden juist waar de zon ondergaat. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    6,7
    De ligging, heel vriendelijk personeel, willen alles voor je...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer die ik had was heel gehorig, de gasten in de andere kamer kun je letterlijk verstaan, ik heb duidelijk gemaakt dat ik dit niet prettig vond.

    De ligging, heel vriendelijk personeel, willen alles voor je doen

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    4,6
    Alles was proper
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit is geen hotel dit lijkt op een rusthuis, geur in de gang en in de kamer, s' nachts was er dichte mist dan begint de vuurtoren te loeien slapen onmogelijk. Onbtijt in de kelder. Niks in de buurt en centrum is er verlaten bij. Wij zijn weg gerend na de eerste nacht.

    Alles was proper

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    9,6
    geweldig hotel met zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    afstand naar het centrum van Peniche

    geweldig hotel met zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    9,2
    Gemakkelijk te vinden en goede locatie voor ons tijdens onze...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen tegenvallers

    Gemakkelijk te vinden en goede locatie voor ons tijdens onze rondreis door Portugal.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    9,2
    ontbijt,
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging. iets te afgelegen

    ontbijt,

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: