Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hospedaria Por Do Sol

Calçada Da Cabouqueira, 48, Sao Pedro, 9000-171 Funchal, Portugal

#30 van de 35 B&B's en herbergen in Funchal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 457 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    5,4
    De accommodatie is sfeervol en het personeel is vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De faciliteiten op de kamer zijn erg oud. Het bed is niet echt comfortabel en daarnaast is het erg gehorig. ‘s Nachts zijn we meerdere keren wakker geworden door ongedierte op onze kamer.

    De accommodatie is sfeervol en het personeel is vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    4,6
    Mooi pand maar is toe aan een goede opknapbeurt. Niet veel verwachten voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aftands, erg kleine badkamer met slecht werkende kranen, deuren die klemmen en schimmel in de hoeken. 1 werkend stopcontact op de kamer; die van de tv. Verlengkabel gekregen en zo hingen de telefoons op te laden. Föhnen ging ook lekker zwiepend. 1 bed kraakte hard bij elke beweging en had een kuil in de matras. Gehorig, kortom het is behelpen.

    De locatie, een dakterras met mooi uitzicht op de stad. Ook een mooi uitzicht vanuit onze kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,8
    Zeker de moeite
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden vaak kakkerlakken in de kamer. Maar we zagen ze overal op straat dus er was geen ontkomen aan natuurlijk op zo een warm eiland. Ontbijt zou misschien iets uitgebreider gekunt hebben bv. Fruit, meer voor op het brood,... Niet in alle kamers wifi.

    Het personeel is echt super vriendelijk! Het is net alsof je bij familie op bezoek gaat. De kamers waren goed inorde. Elke dag ons bed opgemaakt en nieuwe handdoeken, dat heb je niet altijd in hostels. Het ontbijt waren wel gewoon broodjes met kaas hesp of boter en jam, maar je kan zelf ook dingen goedkoop aankopen voor je ontbijt. Prijs kwaliteit was zeer goed. Het uitzicht vanuit het hostel was zalig! Je kon er ook buiten ontbijten wat onze vakantie echt af maakte met dat uitzicht zowel smorgens als savonds.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    7,5
    Het ontbijt was echt goed en fijn om daar buiten op het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    Het bed was oud en lag wat in een kuil, dat viel wel tegen.

    Het ontbijt was echt goed en fijn om daar buiten op het terras van te genieten. Ook het uitzicht vanaf ons balkon was prachtig!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,0
    Toch een leuke en prijsbewuste acce
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verbleven in twin room, deze kamer heeft kleine gebreken.

    Ontbijt was goed! En je kon op leuk terras eten!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    6,3
    Zeer basic maar echt traditioneel hotelletje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair + zeer krakende bedden

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,5
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wifi op kamer

    Behulpzaamheid staff

    Verbleven in december 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    7,9
    Goedkope basic kamers dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Goedkope basic kamers dicht bij het centrum

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hospedaria Por Do Sol