Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Santa Eulalia Praia 3-sterren

Santa Eulália Beach, Estrada de Santa Eulália 215, 8200-381 Albufeira, Portugal

#33 van de 69 hotels in Albufeira

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 808 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,9
    Kamers, bedden en douche prima en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers, bedden en douche prima en schoon. Ontbijt kun je buiten nuttigen of in een hele kleine ruimte. Ontbijt in niet uitgebreid maar als je niet te veel -eisend bent is het voldoende en het wordt voortdurend aangevuld. Ruime gratis parkeerplaats.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    9,2
    We love de Algarve...!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren klein, maar heel schoon. En wij hadden een aanbiedingsprijs van euro 40,-- per nacht. Wij genoten een hele week begin oktober van de Algarve met zomerse temperaturen. Omdat wij een auto hadden gehuurd bij de luchthaven hebben wij het mooie Falesia strand, Praia da oura etc bezocht. Zeer de moeite waard. Ook het strand bij Galé is ook de moeite waard. Daar hebben we een paar keer heerlijk gegeten bij Prima Pasta. Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. En van het dessert: profiroles, loopt me nu nog het water uit de mond, gewoon zalig. De oude stad bij Albufeira is ook een aanrader. Je kunt hier heerlijke smoothies etc drinken op het terras met mooi uitzicht op het strand, En je kunt er goedkoop een hapje eten. perfect.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,9
    Prima, netjes en niet duur.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Zie bovenstaande: de douche.

    Het weer is natuurlijk geweldig, iedere dag 28 C en zon. Het hotel was prima, vriendelijk personeel, kleine kamer maar het voldoet. Ik had gedacht dat ik een kamer met balkon zou hebben, maar helaas. Gelukkig was er een mooi terras buiten. Eén minpuntje: er is een superluxe nieuwe douche maar als je de straal voluit zet stroomt de badkamer én de kamer onder water. Het duurde dagen voordat het tapijt weer droog was.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    Een rustig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Er was niet iets dat tegenviel.

    HET HOTEL, DE ONTVANGST, DE KAMER EN HET ONTBIJT

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Genoten van de gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke gevaarlijke weg

    Heerlijke 4 dagen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,1
    Fijn kleinschalig, schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij kleine kamer (superior)

    Fijn kleinschalig, schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    9,2
    Romsntisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    In alles was voorzien Bv.tandenborstel met tandpasta Scheermesje mer T scheerzeep

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    6,3
    Te kleine ruimte voor ontbijten en niet iedere dag vers...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine ruimte voor ontbijten en niet iedere dag vers brood. De drankjes zijn te duur.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    Alles wat je nodig hebt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het zwembad stelt niet veel voor. Maar daar kom je ten slotte niet voor :)!

    Het ontvangst en service was heel goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,9
    Prima bedden, loopafstand van strand en verschillende...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima bedden, loopafstand van strand en verschillende restaurants. Ideaal om voor de deur te kunnen parkeren

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    6,7
    Locatie, aan een drukke baan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie, aan een drukke baan

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,6
    Prima hotel en prijs-/kwaliteitsverhouding!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein, maar wel zeer schoon en modern. Daarnaast was het personeel, zowel bij de receptie als bar, zeer vriendelijk!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    9,6
    Kleinschalige toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard tweepersoonskamer
    • Verbleef 16 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Kleischaligheid

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    2,5
    Geachte,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geachte, Gelieve te noteren dat bij aankomst op 25/03 dit Hotel gesloten was voor onderhoud. Na vele taxiritten (€20,00) en bezoek aan 3 andere hotels zijn we beland in Hotel Topazio in Alboufeira. Waarom werden wij niet voorafgaandelijk ingelicht dat het geboekt hotel gesloten is ? Wie gaat onze extra onkosten vergoeden ? Graag uw abtwoord Jozef Veraert

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,5
    Algeheel goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het uitzicht op zee is niet meer van toepassing. Tegenover het hotel is namelijk een enorme villa gebouwd die al het uitzicht wegneemt.

    Algeheel goed verzorgd. Vriendelijk behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,1
    De vriendelijkheid, behulpzaamheid en gastvrijheid van het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet alle kamers hadden een balkon, zoals booking.com aangeeft, dit geldt ook voor het dakterras. Dat is er niet meer, zo gaf personeel aan! Het lawaai van het verkeer die de hele nacht over de estrada raast.

    De vriendelijkheid, behulpzaamheid en gastvrijheid van het personeel, de reinheid van de kamer.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    4,2
    Hele kleine kamer een twee persoon bed van 1,40 en geen...
    • Groep

    Hele kleine kamer een twee persoon bed van 1,40 en geen balkon tewel zegen dat alle kamers balkon hebben

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: