Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Acores Lisboa 4-sterren

Av. Columbano Bordalo Pinheiro 3, Campolide, 1070-060 Lissabon, Portugal

#155 van de 370 hotels in Lissabon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 911 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2018

    8,8
    heerlijk hotel om de hele mooie stad Lissabon vanuit te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Je zit op de aanvliegroute van het vliegveld want er komen continue vliegtuigen voorbij, maar ach dat is overkomelijk

    locatie is echt voortreffelijk! Letterlijk boven het metrostation, dus je bent zo in het centrum. Het ligt naast het busstation waar je de bus naar Caparica kan nemen. Echt heel fijn. Ontbijt is heerlijk en de mogelijkheid buiten te zitten is erg aangenaam.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    10
    De ligging, met de metro ben je supersnel in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk. Hooguit dat het precies in de aanvliegroute naar het vliegveld ligt. Iedere 3 minuten gaat er een vliegtuig over het hotel.

    De ligging, met de metro ben je supersnel in het centrum. Vriendelijk personeel, schoon en alles wat je wilt is aanwezig.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    8,3
    aangenaam en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Overvliegende vliegtuigen, maar het was niet dramatisch storend. Vliegveld ligt in de stad en volgens mij heb je op veel plaatsen in Lissabon last van stijgende en dalende vliegtuigen!!

    Goede kamers, ontbijt was goed, maar..... iets meer variëteit in het aanbod van vleeswaren en kaas bij het ontbijt raad ik aan. Goede ligging, indien men buiten het centrum wil verblijven. Metro vlakbij (blauwe lijn), waarmee men in 10/15 minuten in de stad is. Zeer bekwaam, vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed restaurant.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Prima hotel, vliegtuigen minder aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er komen constant vliegtuigen over en onderdoor rijdt de metro. De vliegtuigen maken het buiten zitten/eten minder aangenaam. Geen restaurant in de omgeving.

    Het ontbijt was prima. Vers fruit, koffie. Alleen de kaas is in Portugal smaakloos. Diner a la carte heel goed. Personeel vriendelijk. Hotel ligt buiten het centrum maar metro voor de deur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Perfect hotel voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet veel plaats om te ontbijten. Weinig tafeltjes in vergelijking met het aantal gasten. Gevolg: aanschuiven om te ontbijten.

    Over het algemeen goed. Metro dichtbij met vlugge verbinding naar het centrum, het station en de luchthaven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,3
    Alles bijeen een goed en aangemnaam verblijf ( prijs kwaliteit goed ). Proper , ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aangrenzende Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten

    Lawaaihinder opstijgende vliegtuigen, dit kwam vooral omdat we aan de achterkant van het hotel gelogeerd waren

    Goede uitvalsbasis , metrostation vlakbij. Personeel receptie was heel vriendelijk en gedienstig. Heel proper , ruime communicerende kamers.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ovenbroodjes waren koud en mochten niet in de broodrooster.

    Wij hadden een hele comfortabele kamer, lekkere temperatuur, heerlijk bed en kussens, van alle gemakken voorzien (goede tv-zenders, minibar, waterkoker en badjassen) en een heel mooi uitzicht. Wij verbleven op de elfde verdieping. Het ontbijt was heerlijk en het personeel heel vriendelijk. Alles met elkaar maakte het een heel aangenaam verblijf. Een hele verbetering na ons verkorte verblijf in een slecht airbnb appartement. Dit hotel maakte alles goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    6,7
    Redelijk goed hotel voor redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt aan een aanvliegroute van de luchthaven. Vliegtuigen vliegen pal over het hotel. De kamers zijn redelijk goed geluiddicht maar je hoort de vliegtuigen nog redelijk. Verder vonden we het nogal eng, stel er gaat iets mis met een vliegtuig dan vliegt hij zo je kamer binnen. De metro hoor je ook goed, gelukkig zaten we op de 11e verdieping, als je veel lager verblijft hoor je de metro nog beter.

    Ontbijt was goed, de ontbijtruimte is wat aan de krappe kant. Voldoende keuze in het ontbijt. Hotel ligt pal aan een metrostation, dus je bent snel in de stad. Kamers zijn goed maar geen 4* waard.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,2
    Perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Helemaal niets.

    Perfect.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,2
    Uitstekend hotel, goede prijs/kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend en uitgebreid ontbijtbuffet. Prima kamers, rustig, met goede bedden en airco. Metrohalte naast het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    Wat ver van het bruisende Lissabon, maar goed te bereiken met een taxi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Heel veel vliegtuigen die laag overvlogen. - Ver van het bruisende centrum.

    Heel vriendelijke bellboy!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,1
    Wat we ongeveer hadden verwacht van onze keuze van dit hotel voor deze citytrip !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bediening bij bar en ontbijt was ondermaats !

    Goede kamers en ontbijt ! Vlakbij metro, zeer handig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,9
    Tweede maal daar, en zeker een aanrader kwaliteit/prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Nette kamers Ruim ontbijt Vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    6,3
    ontbijt matig voor 4 sterren hotel;
    • Zakenreis
    • Stel

    ontbijt matig voor 4 sterren hotel; hotel ligt centraal maar in weinig aantrekkelijke omgeving; hotel ligt pal in aanvliegroute Lissabon airport, en is dus bepaald niet rustig

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    5,0
    Ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Pal onder de vliegtuigen en aan een druk verkeersplein. Beetje sleets hotel. Slechte bedden. Badafvoer stonk vreselijk. Technische man kwam maar verhielp het niet

    Ontbijt. Metrohalte pal voor hotel

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    8,3
    - zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    - geen mindere ervaring, wél zou een kleine fitness een meerwaarde geven aan het hotel

    - zeer vriendelijk personeel - mooie ruime kamer - goede parking - dichtbij metro, goede verbinding - verzorgd ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    10
    Het hotel heeft goede, comfortabele kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het gevolg van het feit dat het een modern en comfortabel hotel is, is dat het niet veel charme heeft. Maar, daar valt prima mee te leven, omdat het doel van de reis niet het verblijf in het hotel is, maar de bezichtiging van de prachtige stad Lissabon. Met planten buiten voor de ramen hebben ze geprobeerd het beste ervan te maken. Een opmerking nog over de badkamer: degene die de plek van de toiletrol bedacht heeft, heeft duidelijk niet zelf het gebruik uitgeprobeerd. Je moet achter je grijpen, wat wel hilarisch, maar niet prettig is.

    Het hotel heeft goede, comfortabele kamers. Het is modern. De kamers hebben een goed werkende airco. De badkamer is goed geëquipeerd, met zelfs een bad. Het bed is ook prima. De geluidsisolatie is goed, zodat het drukke verkeer in de omgeving haast niet hoorbaar is, zolang het raam dicht is. Er is een minibar en een kluisje. Het zelfbuffet ontbijt is uitgebreid en van goede kwaliteit. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De ligging van het hotel, vrijwel naast de Metro, is ook een duidelijk pluspunt.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    10
    i had ordered the romantic package, and the desk people...
    • Stel

    the ontbijt buffet had no organic foods, and pepper flavored condoms in the bathroom.

    i had ordered the romantic package, and the desk people expected a hetero couple, and we, a gay couple arrived. and boy did they love that surprised. they were super kind and went out of their way to help us.....i would love to revisit them.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,8
    -Hotel ligt pal aan een metrostation
    • Vakantiereis
    • Stel

    -In de onmiddellijke omgeving van het hotel is weinig te beleven (maar dankzij de metro ben je meteen in het hartje van Lissabon)

    -Hotel ligt pal aan een metrostation -Goed afgesloten parkeergarage -Vriendelijk personeel -Uitgebreid ontbijt -Ruime kamer en badkamer

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    8,3
    Prima ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 2 maart 2016

    7,5
    ontbijt was top in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets alles was ok

    ontbijt was top in orde. goed bed

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,9
    Nette kamers met voldoende ruimte.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Dure minibar.

    Nette kamers met voldoende ruimte. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel dat goed Engels sprak.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijk personeel dat goed Engels sprak. Uitgebreid ontbijt buffet. Ruime kamers. Dichtbij metro dus ideale ligging.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    8,3
    DE LOCATIE, NAAST DE METRO
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    DE LOCATIE, NAAST DE METRO

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    8,3
    Friendly staff
    • Vakantiereis
    • Stel

    Friendly staff

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,5
    locatie bij metro
    • Zakenreis
    • Stel

    locatie bij metro

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    8,3
    Goed hotel vlak aan een metro ingang.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De cocktails aan de bar zijn helemaal niet wat ze moeten zijn.

    Goed hotel vlak aan een metro ingang.

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    9,6
    Fijn schoon en comfortabel hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligt vlak onder vliegroute naar airport Lissabon maar indien ramen gesloten gek genoeg geen geluidsoverlast

    Fijn schoon en comfortabel hotel.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    9,5
    Comfort en vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Comfort en vriendelijkheid personeel

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    9,6
    Ontvangst en parkeergelegenheid afstand metro
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    prijs glas wijn 15ml 4 Euro een dag eerder in Nazaré 1.5 Euro voor 0.5 liter.

    Ontvangst en parkeergelegenheid afstand metro

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: