Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over VIP Executive Azores Hotel 4-sterren

Rotunda de São Gonçalo nº 131 – S. Pedro, 9500-343 Ponta Delgada, Portugal

#30 van de 38 hotels in Ponta Delgada

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2276 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,4
    Voldoenden, maar kil en door het gedoe en het gebrek aan klantgerichtheid geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    We hadden 6 nachten geboekt en kregen een kamer met uitzicht op de zijmuur. Buitengewoon sfeerloos. Bovendien bleek bij aankomst het zonnedek en het zwembad verbouwd te worden en dus niet te gebruiken. Dat was voor ons echter de hoofdreden om voor dit hotel te kiezen. Toen we hier een klacht over indienden, was de reactie "vult u hier het formulier maar in" en verder niets. Geen excuus, geen begrip en al helemaal geen compensatie.

    Het was een echt zakenhotel. Alles is er. alles is strak en kwalitatief goed, maar het mist sfeer en warmte.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Het buiten zwembad was wegens renovatie dicht. Dat was met name voor de kinderen jammer. Het binnenzwembad was pas vanaf 10 uur open. Het ontbijtbuffet was ruim gesorteerd en lekker maar met geen enkele dag variatie. Na een week heb je het dan wel gezien.

    Groot zakelijk hotel. Ruime en schone kamers met balkon. Prima ligging. Met eigen ruime parkeergarage. Supermarkt op 5 minuten lopen, het centrum op ongeveer 20 minuten (wel met hoogteverschillen) . Het avondbuffet is zeker een aanrader. Het personeel spreekt goed Engels.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,0
    Spijkerharde bedden en hevige rugpijnen met weinig begrip/inlevingsvermogen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden dit hotel geboekt omdat we niet langer in ons vorige hotel konden blijven ( was volgeboekt). Bij aankomst was de ontvangst bij de receptie vrij koud en onpersoonlijk. Het leek wel of je bij een of andere overheidsinstelling aanklopten.Wij ervoeren dit als minder onze vorige hotel had een zeer warme en attente receptie. De hotelkamer zag er goed uit, wij dachten dan ook dit is een prima hotel! Helaas bleek in de avond en nacht dat slapen in dit hotel een grote uitdaging ging worden. Het bed was voor mij veel te hard!!!, mijn partner had er ook last van maar niet zoveel als ik. Op een gegeven moment had ik onhoudbare rugpijnen, ik hoopte door in Bad te gaan liggen mijn rugpijn te verminderen, helaas hielp dit niet. om 04.00 ben ik naar de receptie gegaan en heb ze gevraagd of ze een sofa of slaapbank of een andere kamer hadden voor mij. Men vertelde mij dat er niks voorhanden was en een andere kamer ook geen oplossing zou bieden omdat alle bedden vervangen waren door het type waarop ik lag. Men heeft na mijn klachten geprobeerd om een extra dekbed overtrek op het bed te leggen om het bed eventueel zachter te maken, mijn rugpijn kwam al snel terug, dit was dus niet de oplossing. Omdat ik praktisch niet meer kon lopen vanwege de rugpijn hebben wij besloten om het hotel na 1 nacht ( in plaats van 3) te verlaten. In ons andere hotel hadden ze voor mij fatsoenlijke matrassen , daar heb ik 2 nachten fatsoenlijk kunnen slapen. Ook mijn rugpijn is daar verdwenen. Wij hadden alle nachten( 3) al betaald. Via booking hebben wij nog geprobeerd om een compensatie te krijgen voor het eerder verlaten van het Hotel. Het hotel wenste hier niet aan mee te werken, dit is naar mijn mening niet erg klantgericht.

    Het hotel heeft een goede ligging, makkelijk om van daaruit opstap te gaan voor de dagelijkse reizen. De faciliteiten in het hotel waren voldoende, de kinderen waren hier tevreden over.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    5,8
    Een oké verblijf maar niet wat je van een 4-sterren hotel mag verwachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was erg hard. De service was minder dan wat je van een 4-sterren hotel mag verwachten, vooral gezien de prijs. Het personeel aan de balie sprak niet voldoende Engels. Daarnaast werkte de airco niet goed. De prijs die we betaald hebben was een aanbieding maar zelfs dat bedrag was voor datgeen wat we terugkregen, aan de hoge kant. Door de opkomst van een Airbnb is het voor een hotel van extra belang om klanten te binden door echte service te verlenen. Dit is niet gebeurd.

    Het diner was goed. Voldoende variatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,6
    Goed hotel en prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige kleine minpuntje: bij douche wordt vloer nat, misschien andere douche gordijn erin zetten(deze was trouwens schoon)

    Grote, zeer nette en schone kamers. Parkeer garage, wat wij belangrijk vonden. Centrum 15-20 min lopen wat ook goed te doen is

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    3,8
    Veel te duur voor wat het was.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te duur voor wat het was. Zwembad op de foto maar niet open.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    5,8
    De klantvriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verouderde status van het hotel.

    De klantvriendelijkheid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,8
    Mooie ruime kamer met balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt had wel veel vlekken, zag er minder fris uit.

    Mooie ruime kamer met balkon. Uitgebreid ontbijt. Parkeerplaats onder het hotel (gratis).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,7
    Een middelmatige accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten dat beperkt en vaak lauw was

    De bedden waren heel comfortabel. Badkamer was netjes

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,1
    Goede ligging voor uitstapjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een wat koel en niet echt gezellig hotel , prima voor de zakelijke reiziger

    Redelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    3,8
    pech
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 11 nachten

    eten

    niets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,6
    Relaks
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nihil

    Jazeker

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,1
    Grote,nette,comfortabele kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jaccuzi was verouderd en koud. Ontbijt simpel.

    Grote,nette,comfortabele kamers. Goede locatie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    6,3
    Praktisch handig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Lift kapot / ligging buiten centrum

    Prijs want last minute aanbieding

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,8
    De locatie was leuk, midden in het centrum.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    De locatie was leuk, midden in het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    5,8
    Grote kamer met een groot bed en genoeg kasten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk oud en slecht onderhouden. Vooral de fitness en welness

    Grote kamer met een groot bed en genoeg kasten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,9
    prima hotel met eigen parkeerkelder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    prima hotel met eigen parkeerkelder. Upgrade naar Suite goedkoop

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    Staat mooier op de plaatjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat mooier op de plaatjes

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,1
    ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    de bedden waren hard

    ontbijt was goed

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    5,4
    Ver uit het centrum, geen aangename buurt, wij boekten 2...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ver uit het centrum, geen aangename buurt, wij boekten 2 kamers die heel ver uit elkaar lagen, harde matrassen en slechte hoofdkussens, bij het ontbijt niets van groenten, geen sla, noch tomaten, eerder een 3* dan een 4*.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    6,3
    Locatie was erg fijn als je met de auto het eiland wil...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afschuwelijke bedden, veren staken ons in de rug en de kussen waren ontzettende klonterig. Kamer is netjes, wel vergane glorie. Zwembad was net een grote badkuip.

    Locatie was erg fijn als je met de auto het eiland wil verkennen, wel een stuk lopen naar het centrum. Grote supermarkt om de hoek. Alles was netjes en goed schoongemaakt

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    6,3
    Een prima hotel met veel faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligt vrij ver van het centrum, wifi bereik was slecht. Het hotel is niet gezellig, dat komt onder andere de de commercialiteit (het logo van het hotel staat overal op, zelfs op het dekbed).

    Een prima hotel met veel faciliteiten

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,3
    Vanwege problemen in twee kamers met airco kregen we een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Airco in twee kamers werkte niet goed in 2 kamers. Als oplossing kregen we een suite met prima airco

    Vanwege problemen in twee kamers met airco kregen we een suite tegen dezelfde prijs. Die was uitstekend. Ontbijt was prims

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,7
    Ondergrondse parking.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ondergrondse parking. Goede uitvalsbasis om het eiland te bezoeken. Het hotel voldoet zeker aan de basisbehoeften aan wat je van een hotel mag verwachten: degelijk ontbijt, roomservice...

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    6,7
    Vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Balie personeel : zéér traag. Lang wachten bij afrekenen. Binnenzwembad niet beschikbaar

    Vriendelijkheid van het personeel. Massa's handdoeken, zéér proper

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    6,3
    Kamer was groot, goede badkamer, lekker ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Slechte matrassen, hotel ligt aan drikke rotonde , te ver van alles, ligt uit de richting van de haven of centrum

    Kamer was groot, goede badkamer, lekker ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    9,2
    Locatie, parkeergelegenheid, personeel spreek goed Engels,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was jammer dat tijdens ons verblijf de faciliteiten als zwembad, sauna en fitness ruimte dicht waren.

    Locatie, parkeergelegenheid, personeel spreek goed Engels, ontbijt was uitgebreid, de kamer en de badkamer zijn comfortabel en heel erg schoon, komt geen geluid van buitenaf.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,8
    zakelijke gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    uitrit parkeergarage is voor ongeoefendechauffeurs een risico. Wel goed dat er verkeerslichten staan. oor auto´s die laag op de wielen staan is er een kans dat ze bij het uitrijden de het egdek raken.

    zakelijke gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    6,7
    Ligging , mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer harde bedden Ontbijt buffet zeer uitgebreid maar niet zo lekker !

    Ligging , mooie kamers

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    8,3
    Er zou toch mogen donsoverdekken gebruikt worden voor de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er zou toch mogen donsoverdekken gebruikt worden voor de opmaak van de bedden. Ik vind dit niet hygienisch

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    8,3
    Goede centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede centrale ligging. Grote supermarkt naast het hotel. Nette kamers en we kregen gratis upgrade naar de suite :-)

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    7,5
    het eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    haar in de douche, teennagel op het tapijt

    het eten

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,9
    ligging en gebruik garage.
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte kussens super klein zwembad

    ligging en gebruik garage. Netheid van de kamer goed.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,1
    aardige mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    klein zwembad ver van de stad onverzorgd zonneterras op dak

    aardige mensen schoon airco kluisje

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,1
    vriendelijkheid van hotelpersoneel
    • Vakantiereis
    • Stel

    wanneer groepen aanwezig waren, was het ontbijt buffet een chaos.

    vriendelijkheid van hotelpersoneel

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: