Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Mundial 4-sterren

Praça Martim Moniz 2, Santa Maria Maior, 1100-341 Lissabon, Portugal

#142 van de 329 hotels in Lissabon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3855 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,9
    fantastische basis om Lissabon te verkennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    eigenlijk niets, de lift is rondom ontbijttijd druk bezet.

    de kamers waren ruim genoeg en zagen er prima uit. Het ontbijt was fantastisch zoals in eerdere referenties beschreven is. De ligging is perfect om van daaruit de binnenstad te verkennen! Ook een absolute aanrader is de fietstour van Bajabikes met een gids.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Aangenaam hotel dat aan mijn vooropgestelde verwachtingen heeft voldaan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het terras op de bovenste verdieping was gesloten wegens vernieuwing.

    Heerlijk ontbijtbuffet met zeer ruime keuze. Zeer goede ligging van het hotel, dicht bij het vertrek van sightseeing tours en dicht genoeg bij de bruisende kern van de stad. Parking in het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,3
    Heerlijk, comfortabel verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets maar als Nederlander moet je altijd wat te zeuren hebben dus douchen in de badkuip was wat minder, douche hing los aan de muur dus om onder de straal te komen moest je de douche in je hand houden, niet zo handig om je dan te wassen en je eigen ook nog eens goed staande te houden.

    Erg fijn verblijf in een ruime kamer met een heerlijk ontbijt en een perfecte ligging. Midden in het centrum , alles is goed aan te lopen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    8,8
    Ruime kamer op een uitstekende locatie met gratis parkeergelegenheid .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting was bijzonder moesten de stoppen gebruiken om licht uit te krijgen. En dat het restaurant vol geboekt was en je hier 2 avonden niet kon dineren.

    Locatie en grootte van de kamer. En de parkeergarage.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    5,8
    Goede locatie in Lissabon als je het niet erg vindt om in een gedateerd hotel te zitten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Hoe dit hotel aan 4 sterren komt, geen idee. De kamers waren in 1990 voor het laatst modern en alles is oud en niet meer fris. Personeel is correct, maar kortaf.

    Prima ontbijt en goede locatie van dit hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,5
    De algemene beoordeling is een acht.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig stopcontacten in de kamer. En het balie personeel keek je niet aan maar praten alleen met elkaar. Ik ervaar dat als hinderlijk.

    Ligging perfect. En heel schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    9,6
    Zelfs na 10 jaar zijn er nog leuke plaatsjes te ontdekken!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Bijna alles perfect!!

    Prima ligging in het oude centrum. De beste uitvalsbasis voor een minitrip. Tram 28 en 12 stoppen bijna voor de deur. Het ontbijt is toppie met alles er op en er aan. Hier komen wij al meer dan 10 jaar. De rooftopbar is een mooi uitzichtpunt over de stad en het kasteel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    8,3
    Glutenvrije en light ontbijt producten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het receptie personeel vond ik jong en onervaren. Inchecken duurde lang, uitchecken mogelijk nog langer. Hotel heeft meerdere liften. Als je in een kamer zit eindigend op xx6, xx7, xx8, xx9 kan je last van lift 11 hebben. Deze lift hoor je wel.

    Uitstekend hotel, qua ligging en comfort. Groot hotel. Kamers zijn erg ruim en niet gehorig. Bedden zijn prima (hard). Douche/badkamer was helemaal in orde. Leuke badjassen. Hotel heeft een rooftop bar met mooi uitzicht. Er is een afgesloten bagage ruimte, waarbij je een ticket krijgt. Kamers hebben een kluisje voor waardevolle spullen. Ontbijt was erg goed. Veel keuze. Er was ook een light tafel met glutenvrije producten. Ik zou bij voorkeur een kamer met uitzicht op plein Martim Montiz vragen. Er zijn 2 kamers per verdieping met een klein balkonnetje. Die zijn helemaal goed. Start halte tram 28 op 200 meter. Winkelgebied op 500 meter. De wijk Alfama is op loopafstand van het hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    We gaan niet terug naar dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas waren de matrassen erg hard. En de ramen met dubbel glas hielden maar een klein deel van de herrie van de straat tegen. De sirene's van de ambulance en politie waren helaas uitermate goed te horen op onze kamer. Dus vraag een kamer aan de zijkant of achterkant van het hotel. De airco werkte ook slecht. Door de herrie kon je het raam niet open zetten, maar het werd behoorlijk warm in de kamer en de airco kreeg de temperatuur niet lager.

    Het ontbijt was prima en de kamer ruim. Openbaar vervoer, winkels en restaurants lagen dichtbij.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,2
    Zeer aangenaam verblijf ondervonden in jullie hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het raam sloot niet goed af waardoor de geluidsoverlast soms te groot werd

    Ontbijt was zeer goed. De kamers waren netjes opgeruimd. De toegankelijk naar de kamer ging vlot

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    6,7
    Locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van verkeer ramen zijn niet goed geisoleerd. Zakkenrollers rond het hotel . Geen koffie thee in kamer. Wifi te langzaam voor modern 4 sterren hotel

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf in Lissabon op een zeer centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk waren we zeer tevreden, maar een klein puntje dat we minder vonden: In de ontbijtruimte oogde het erg massaal, was het druk en het personeel in de ontbijtruimte maakte een afstandelijke indruk.

    De ruime kamer met groot en goed bed en een geweldig uitzicht. Bovendien zag zowel de kamer alsook de badkamer er keurig en schoon uit. En wat heerlijk dat er badjassen aanwezig zijn. Het dakterras is ook echt te gek!!! Prachtig uitzicht en een gezellige cocktailbar. Je krijgt veel voor een zeer gunstige prijs. En dat ook nog eens in hartje Lissabon❤️ We komen heel graag nog eens terug in dit hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,1
    De centrale ligging en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg gehorig waardoor je, ondanks het goede bed, slecht sliep. En eigenlijk vond ik het wat te grootschalig.

    De centrale ligging en goed ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,2
    Zeer tevreden, zowel qua ligging als qua voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kastdeuren gingen niet volledig open, omdat het bed te dicht bij de kast staat.

    Ontbijtbuffet is gevarieerd en regelmatig bijgevuld. Twee restaurants voor grote of kleine honger...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    9,6
    Lekker midden in de stad en toch een goed eigen plekkie.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Een enorm hotel met een capaciteit van 800 bedden, maar je bent er gewoon de belangrijkste gast. Goed georganiseerd hotel. Stond om 11.00 aan de balie om alvast de bagage af te geven, maar mocht ook gelijk inchecken en naar de kamer, niet pas om 14.00 uur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,9
    Prima ligging, beetje massaal, goede prijs kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamers, ontbijt in ongezellige, grote ruimte, erg massaal. Daarom steeds aan de overkant bij bakkerijtje gaan ontbijten voor paar euro.

    Locatie, schone kamer. Vriendelijke dame aan receptie. Restaurant met mooi uitzicht over de stad, daar 1 keer gaan eten. Personeel daar ook vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,8
    Leuke hotel in het centrum van Lissabon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer bevond zich op de 2e verdieping en daardoor hadden we 's nachts soms wat straatlawaai wat de nachtrust iets verstoorde.

    Kamer was ruim en schoon. Hotel bevind zich op een leuke locatie in het centrum. Vele winkels en restaurantjes op korte loopafstand. Ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd. Vanaf het dakterras heb je een mooie uitzicht op de stad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,5
    Ontbijt was heerlijk, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geluidsoverlast, temperatuur in de kamers: 1e kamer kon raam niet open, 2e kamer veel geluid van de straat, 3e kamer geluid van de afzuigersystemen buiten. Airco in de kamers deden het niet.

    Ontbijt was heerlijk, vriendelijk en behulpzaam personeel. Perfecte centrale ligging en makkelijk via metro vanaf airport.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,8
    Prima Hotel met een geweldig rooftopcafe! Het hotel staat midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst was het personeel aan de balie zeer onaardig, tegen het onbeschofte aan. Wij stonden op onze beurt te wachten toen een medewerker de 'gasten' achter ons eerst wilde helpen. Toen wij aangaven dat wij nog ook nog niet geholpen werden, nam hij ons mee naar een ander loket en zei: een ogenblik graag! Op z'n gemak ging hij iets optellen. Dat duurde zeker 10 minuten. Hij keek niet op of om. Uiteindelijk heeft iemand anders ons ingecheckt. Zeer vreemde situatie. Bij het uitchecken was iedereen zeer vriendelijk!

    De kamer was prima. De bedden en het zachte beddengoed waren helemaal top! Helaas uitzicht op de binnenplaatst met loeiende airco op het dak.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    5,0
    De hoekkamer 420 was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Placering bij het ontbijt. Bij binnenkomst ontbijtruimte stond 1 dame die tafels aanwees. Zij stond alleen en wees de dichtstbijzijnde tafel aan. Aan de raamzijde waren diversen tafels nog beschikbaar. Tafelwisseling snel en correct.

    De hoekkamer 420 was uitstekend. Schone, grote kamer met goede indeling en faciliteiten. Grote hang- en ligkast, zitje en buro. Badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad. Weinig geluidsoverlast verkeer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,5
    We hebben 3 heerlijke dagen gehad in een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airconditioning. Deze leek niet te werken. Kamer was aan de achterzijde, waar waarschijnlijk de afzuiging zat die nogal lawaai maakte.

    Het ontbijt was goed. Kamer was schoon. Perfecte ligging in het centrum.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    10
    TOP
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Toplocatie met prachtig uitzicht op de rooftop bar, lekker ontbijt, goeie service, heel goed prijs-kwaliteit, een echte aanrader ! Op 2 min stappen van metrostation Rossio.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,9
    Verblijf was oke, 4 sterren hotel waardig mwah
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De eerste 2 dagen sliepen wij in kamer 502. Deze kamer was erg klein en super warm. We deden de airco aan, maar deze blies alleen maar warme lucht. Het raam kan op een kier open, echter veel lawaai van buiten door de ventilatie van het hotel zelf. Na de eerste avond geslapen te hebben, meteen in de ochtend gevraagd of ze de airco konden fixen. Toen we eind van de dag in het hotel kwamen, was het helaas niet gefixt. Andere medewerker zei dat het niet mogelijk was in de herfst de airco op koud te zetten. We zouden voor de volgende dag wel een nieuwe kamer kunnen krijgen, deze was stukken beter. Dus dat was wel goede service.

    Ontbijt was goed en de ligging was perfect.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,1
    Goed hotel als je centraal in Lissabon wilt zitten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst bleek mijn reservering niet in het systeem te staan. Ondanks dat ik een reserveringsbevestiging bij mij had duurde het veel te lang (meer dan 15 minuten) voor ik alsnog een kamer toegewezen kreeg. Bedden zijn ook erg hard.

    Zeer centraal gelegen. Mooie ruime kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,9
    Erg goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Goed ontbijt. Geweldige locatie in centrum van Porto. Kamer had prachtig uitzicht op een kasteel en plein voor het hotel. Stilte en rust op kamer ondanks drukke verkeer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    8,8
    Ontbijt prima, niet heel erg uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed had iets zachter gekund, was aan de harde kant.

    Ontbijt prima, niet heel erg uitgebreid. Wij kregen het raam niet open, gemeld bij de receptie en binnen een kwartier was er iemand om te helpen. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,8
    Comfortabel hotel op uitstekende lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Sanitair laat qua onderhoud te wensen over. Douchen in het bad met een douchekop die (overduidelijk al lang) aan een gammele steun hangt. Jammer, zou een kleine moeite moeten zijn om regelmatig kleine reparaties uit te voern.

    Prettige ontvangst (wel vreemd dat je vooraf moet afrekenen..?). Ruime en schone kamer. Ze hadden beter wat extra ruimte aan de badkamer kunnen geven. Kamers zijn comfortabel ingericht en meer dan voldoende kastruimte om je spullen op te kunnen bergen. Tijdens ons verblijf (3 overnachtingen) ruimschoots schoon bedlinnen en handdoeken. Prima ontbijt dat veelvuldig wordt aangevuld (moet ook wel want je ziet dan pas hoe groot het hotel is). Locatie is geweldig. Vanuit het hotel loop je veilig naar o.a. de wijken Baixa, Alfama, Bairro Alto en Chiado.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,1
    Matig tot goed hotel. Met name lokatie is zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het was een drukbezet hotel. Ontbijt was eveneens druk. Kamers waren matig (geen viersterren).

    De locatie was geweldig. Vlakbij de metro en tram en midden in het centrum. Alles is op loopafstand te bereiken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,6
    Heerlijk hotel in fantastische stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Soms een kleine wachtrij voordat je plaats had, hooguit enkele minuten. Geen gelegenheid om op de kamer koffie of thee te zetten. Prijs van het hotel is redelijk hoog.

    Kamer was erg groot. Ontbijt was uitgebreid en uitstekend. Locatie vlak bij metrostation en in het centrum. Veel horecagelegenheden en winkels in directe nabijheid.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,8
    Waren daar voor 3 nachten ,korte vakantie. Wat wij 3 keer per jaar doen in hotel Mundial
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    hadden last van de airco was vlak bij onze kamer. hadden gevraagd voor kamer plein zijde maar kregen achter zijde , wij komen daar bijna 3 keer per jaar altijd tevreden ,maar deze keer veel dat wat tegen .

    ontbijt goed kamer goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    2,5
    Oplichting.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Reservering was betaald met IDEAL. Bij inchecken was dit volgens receptioniste niet mogelijk en moest de kamer nog een keer betalen. Bij uitchecken kreeg ik een ander onzin verhaal te horen. Booking.com reageert niet op verzoek terugstorten geld. Haren in de douche, gaten in handdoeken, wc niet goed schoon, vlek op lakens, minibar defect, tv-signaal te zwak om fatsoenlijk te kijken & matig ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    8,8
    Uitgebreid ontbijt in buffet stijl.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanbieding 3persoonskaner mag geen bijzetbed zijn maar volwaardig bed in dergelijke kameroppervlakte. Eigenlijk is dit een beetje valse aanbieding.

    Uitgebreid ontbijt in buffet stijl. Voldoende en afwisselend.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    9,6
    ideaal gelegen klasse-hotel met goede prijs-kwaliteitswaarde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    beetje lawaaierig op de 2de verdieping; algemeen ook een drukke bedoening bij het ontbijt, maar toch goed georganiseerd de airco werkte niet helaas

    uitstekende ligging, zeer goede WIFI, parkeergelegenheid onder het hotel, prachtige rooftop-bar ... verder een zeer klassiek klasse-hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,6
    Citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer beperkt en eenzijdig. Hygiene in de badkamer. Zeer vuil toilet. De zeepdispenser werkte niet, ook niet na herstelling. Het was jammer dat men ons niet op de hoogte heeft gesteld van de werken aan de voorgevel van het hotel. We sliepen op de 5 de verdieping en hadden s'nachts veel lawaai van mensen buiten en verkeer.

    De ligging was goed. De kamer was ruim.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,3
    Perfect hotel om Lissabon te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Enkel glas op de 3e verdieping waardoor er toch vrij veel lawaai van de stad binnen komt. Hier had ik enkel de eerste nacht last van

    Mooi hotel in het centrum van Lissabon. Perfecte ligging voor een citytrip. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    8,3
    Is als thuiskomen ! !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De wachttijden aan de liften.

    De ligging van het hotel is buiten categorie. Centraal gelegen in de oude stad. Tram 28 stopt voor de deur. Genoeg restaurants in de omgeving en het plein Martim Moniz is een meerwaarde. Prima ontbijt en heerlijke bedden. Het is juist daarom dat ze ons er al 10 jaar mogen verwelkomen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    8,8
    Stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer. We hebben drie van de vier dagen regen gehad. Verder viel niets tegen.

    De locatie was perfect. Overal dichtbij. We hadden een mooie kamer die uitkeek op het plein.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    6,7
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ok hotel voor de prijs. Schoon en medewerkers erg vriendelijk. Gratis ontbijt er bij, allemaal prima. Alleen het ligt er wat vervallen bij aan de buitenkant en de buurt is niet super.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,9
    Top hotel met vele mogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Personeel kon in het restaurant vriendelijker.

    De locatie is fantastisch! In het centrum en alles heel dichtbij! De menu is goedkoop en lekker! Personeel aan de receptie was heel vriendelijk!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    8,8
    We hadden nog wel even willen blijven en gaan zeker nog een keer terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer die we kregen was niet wat ik aangevraagd had. Wel snel een andere gekregen maar ook niet wat ik bij de reservering aan gegeven had. Maar zo gelaten. Geen zin een paar dagen Lissabon te laten verpesten door een kamer. :)

    Locatie is perfect om de stad te bezichtigen. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk ontbijt. Zeker een aanrader. Wij hebben genoten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    9,6
    Uitmuntend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat bar op het dakterras beperkt in de winterperiode eigenlijk op verkeerde tijdstip open is. Bij openingstijd begon het al donker te worden en te koud te worden.

    Centrale ligging. Ontbijt was zeer uitgebreid Hotel zeer aan te bevelen voor trip Lissabon

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    10
    Goede stevige bedden, uitgebreid ontbijtbuffet, compleet...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van buiten was voor mij 's nachts hoorbaar door de ramen op 4 hoog. In ons geval dronken mensen en blaffende hond. Was weer snel voorbij, wel beide nachten gehoord.

    Goede stevige bedden, uitgebreid ontbijtbuffet, compleet hotel met vriendelijk behulpzaam personeel op een hele goede centrale locatie. Tip: op het plein tegenover het hotel even de massagetent binnenlopen voor een heerlijke voetmassage na het vele lopen!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    8,8
    de perfecte ligging voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de airconditioning is nogal luidruchtig

    de perfecte ligging voor een citytrip, men kan veel te voet doen. Het hotel ligt rustig en toch in een levendige buurt. Voor mij als alleen reizende vrouw id dit belangrijk omdat ik 's avonds niet door donkere verlaten straten wil wandelen. Een typisch 4sterrenhotel zonder persoonlijkheid, maar met alle comfort en een heel uitgebreid ontbijtbuffet in de prijs inbegrepen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    6,7
    Kamers waren schoon, ontbijt was zeer uitgebreid en lekker
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg veel overlast van de afzuiging / arco van het hotel. (buiten) Wij sliepen aan de achterkant en daar stonden al die machines buiten

    Kamers waren schoon, ontbijt was zeer uitgebreid en lekker

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    10
    Prima hotel, erg gunstig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Rond 9 uur is het spitstijd bij het ontbijtbuffet. Het personeel werkt dan erg hard om de tafeltjes zo snel mogelijk schoon te hebben om de stroom aan te kunnen, maar dat lukt niet.

    Het hotel was erg gunstig gelegen, midden in het centrum. Ze hadden ook een mooi dakterras. Je auto kun je bij het hotel parkeren in de garage.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    2,5
    Je betaald voor een normale kamer meer dan €100,- per nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Je betaald voor een normale kamer meer dan €100,- per nacht. Dat is niet zo erg, maar dan mag het wel goed zijn. Toch? Dan verwacht je niet dat er onderscheid wordt gemaakt in klasses hoeveel je betaald.... en dat er niet twee centimeter vocht op de roereieren staat. Het is idd harte Lissabon, maar daar is alles mee gezegd. Wij hebben de rest van het ontbijt elders gehaald. Je hebt wel een mooie bar op het dak, maar daar betaal je wel €10,- voor een bacardi cola of iets dergelijks. Kies zelf maar wat je doet :-)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    9,6
    Dicht bij het centrum, grote kamers, goed sanitair en bedden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Dakterras mag eerder open gaan (niet alleen 's-avonds).

    Dicht bij het centrum, grote kamers, goed sanitair en bedden, goede organisatie. Prima prijs kwaliteit-verhouding

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    10
    Superlocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen in de bar en rooftop-bar! Grote drukte tijdens ontbijt.

    De supergrote kamers en badkamer zijn zeer gewaardeerd! Ook het zeer vriendelijke personeel!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,5
    prijs-kwaliteit verhouding niet in evenwicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Voor een 4 sterren hotel had ik méér verwacht; douche straal is matig/weinig licht in de badkamer/ lange rijen voor het ontbijt/ 2 liften naar 9 verdiepingen; dus lang wachten. Geen koffie-/thee faciliteiten op de kamer Prijs- kwaliteitverhouding;te duur.

    Locatie in centrum was top! Ontbijtbuffet zeer goed; jammer dat als je buiten op het terras het ontbijt nuttigde, de ingang van de ontbijtruimte aan terraskant al snel gesloten werd, waardoor je helemaal naar de hoofingang moest lopen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,9
    Mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt mocht iets uitgebreider zijn. Over het algemeen wel lekker.

    Mooie kamer. Alles heel proper. Personeel vriendelijk. Heel mooi dakterras met prachtig uitzicht.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    4,6
    dringend nodig om hotel terug te quoteren.zelf geen 3 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    In de ene kamer was er een rioleringprobleem met sterke geurhinder in badkamer waarbij poetsvrouw met schaamrode wangen s'avonds laat de stank moest komen cammoufleren en in onze andere kamer had je de kraan van de wasbak in de hand als je deze gebruikte, receptie daarentegen heeft geen enkele moeite gedaan om dit (reeds gekende?) probleem op te lossen. prijs 4* schandalig!

    locatie, het dakterras dat voor ons door de foto een reden was om voor dit hotel te kiezen,was overdag midden in de zomer niet open ??

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    9,2
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ok, we hadden een Geniuskorting en dan is de prijs-kwal.verhouding snel uitstekend. Aangename kamer aan voorkant, uitzicht op trams en stad. Hotel heeft geweldige rooftopbar (met rooftopprijzen). Ontbijt goed, auto gratis in garage onder hotel. Levendig stadshotel.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    4,6
    Te duur voor de service die geboden werd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De prijzen van de minibar zijn te hoog. (2,5 euro voor 0.33 cl water) Geen mogelijkheid tot koffiezetten op de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    10
    Mooie locatie met super faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    De locatie in het oude centrum en het supergoede ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,9
    Perfecte locatie;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoerige airco, ramen openzetten geen optie door de herrie buiten

    Perfecte locatie; gratis parkeren onder het hotel, top!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe parkeergarage

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Mooie kamer, centraal gelegen hotel, heel goed ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Aan de incheckbalie moet je geduldig zijn, het tempo is er anders dan wij gewoon zijn.

    Mooie kamer, centraal gelegen hotel, heel goed ontbijtbuffet

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,5
    Groot hotel met veel comfort en uitstekend ontbijtbuffet. De airco kan duidelijk beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Airco maakte veel lawaai.

    Uitstekend ontbijtbuffet. Wel erg druk, maar door goede organisatie liep alles vlekkeloos.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    5,4
    Prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Chaotisch ontbijt

    Centrale ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    dat er geen sauna was

    Het heerlijke ontbijt en uitstekende bedden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    6,7
    basis op orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Luchtsysteem in het hotel: de kamer had geen werkende airco, douche geen luchtverversing

    basis op orde

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    De plek in het centrum met alles in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer

    De plek in het centrum met alles in de buurt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    We hebben drie fantastische dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone, comfortabele kamers, goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Ontbijt eenvoudig, maar voldoet.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt eenvoudig, maar voldoet. Bedden liggen erg goed. Ligging van het hotel is geweldig. Echt een aanrader.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Scrambled egg was slecht

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,9
    Uitgebreid ontbijt, ruime kamer, centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Veel straatlawaai met raam open

    Uitgebreid ontbijt, ruime kamer, centrale ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,5
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai aan de straat kant.

    Goed ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    10
    Ligging,personeel, kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Behoorlijk wat ruis van wind en geluidsoverlast door andere gasten, omdat kamer (301) vlak bij lift was.

    Ligging,personeel, kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    10
    ontbijt was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    geluid van buiten en te warm op kamer

    ontbijt was zeer goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,8
    Prima locatie, goede kamers, uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Op de dag van mijn verjaardag stond er een fles champagne klaar. Bijzonder attent!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,2
    Het was redelijk gehorig van de straat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was redelijk gehorig van de straat

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    LIGGING/ONTBIJT
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    LIGGING/ONTBIJT

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,8
    De locatie is fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen in de bar zijn hoog

    De locatie is fantastisch

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,5
    Prima locatie goes ontbijt, personeel stressig en niet klantgericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner in bijbehorende restaurant, erg slecht en duur.

    Locatie, prima bar en goed ontbijt

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Mundial

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: