Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Jardim da Meia Praia 4-sterren

Urbanização da Meia Praia, Albardeira, Meia Praia, 8600-315 Lagos, Portugal

#19 van de 43 hotels in Lagos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 110 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    9,2
    Een heerlijke week op een net en mooi resort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Herenhuis met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    De locatie is iets verder van het park af, maar het park zelf is prachtig

    Een echt huis van 100m2 op een prachtig aangelegd resort. Het huis was keurig schoon, met goede bedden en airco. Het zwembad is lekker. Om bij het strand of bij het stadje te komen moet je een eindje lopen, maar wij namen de auto. Genoeg parkeerplek direct aan het strand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    7,5
    Leuke locatie met mooie tuin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Herenhuis met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren iets te hard, er was geen koffiezetapparaat (dus koffie haalden we bij het zwembad, die was wel goed. Een cappuccino voor 1,50 om mee te nemen) En we hadden blijkbaar een 'tuinhuis' wat inhield dat we op een klein terrein naast het hoofdgedeelte zaten. Je kon achter je huisje niet uitkijken (je keek tegen een groen doek) en je moest door 2 poorten, met sleutel om bij het zwembad te komen. Als je dan met een gezin bent en maar 1 sleutel is dat niet zo handig en minder makkelijk dan wij ons hadden voorgesteld.

    Het was een lekker ruim huisje. Het was een leuk en mooi zwembad met een klein kinderbed en een groter zwembad en meteen daarnaast een speeltuintje (die eigenlijk beter onderhoud nodig heeft). Bij het zwembad kun je lekker wat drinken (het eten was prima, maar niks bijzonders) Wel hele vriendelijke bediening!! De tuin op het hoofdterrein is erg mooi. Het strand Praya meia kon je met een paar minuten rijden bereiken met de auto (een auto is wel onmisbaar voor deze locatie) Prima strand als het niet te hard waait. Maar verreweg het mooiste en leuke strand is Dona Ana! Ook met eb heel erg leuk met kleine kinderen door de pierenbadjes die dan ontstaan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    8,8
    In volle rust genieten van de laatste zomerzon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Herenhuis met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Geen 2e sleutel beschikbaar (toch wel handig als je met 2 koppels reist en soms andere dingen wil doen); In de nabije omgeven is geen supermarkt of resto te vinden (buiten het seizoen heb je dus zeker een wagen nodig om naar het centrum te gaan als je iets wil eten)

    Zeer ruim appartement, mooi stijlvol en modern ingericht. Alles was voorhanden. Parking vlak voor de deur. Heel rustig gelegen te midden van een zeer mooi onderhouden tuin met zwembad en kinderbad.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    5,4
    Zwembad, ruim huisje, alle faciliteiten aanwezig in huis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bed btje hard, (te) rustig, locatie buitenaf, zonder auto kan je weinig doen. Vond de andere kant van Lagos veel mooier. Restaurant eten was goed, maar zag eruit als vergane glorie.

    Zwembad, ruim huisje, alle faciliteiten aanwezig in huis

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    7,5
    Ligging, rust, strand dichtbij
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Schoonmaken door eigen personeel zeer matig.

    Ligging, rust, strand dichtbij

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    8,8
    Mooi ruim huis met mooie ruime schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Restaurant Destino geen ontbijt. Harde bedden.

    Mooi ruim huis met mooie ruime schone kamers. Mooie tuin met prima ligbedden.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: