Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Luna Clube Oceano 3-sterren

R. Columbano Bordalo Pinheiro, 8200-911 Albufeira, Portugal

#59 van de 419 vakantiewoningen in Albufeira

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 726 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    6,3
    Prima locatie,over het algemeen rustige locatie dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Al meerdere jaren hier geweest en de twee kamer appartementen waren altijd prima. Ditmaal hadden we een studio geboekt wat geen succes was. De studio die we hadden was op de 1ste verdieping en is erg donker, geen frisse lucht van buitenaf omdat je in een dichte hal zit en je balkon is wel lang maar donker, er komt geen zon, en er weinig frisse lucht door kan waaien naar je kamer toe zodat je de airco eigenlijk wel moet gebruiken. Ontzettend hard bed, niet normaal, we zijn best wat gewend maar dit is slecht te doen. Wifi is op de kamer maar voor de helft van de beschikbaar en je hebt slechter bereik met je telefoon omdat je ongeveer onderin zit. De afzuiger in de badkamer stonk ontzettend naar sigarettenlucht en badkamer is eigenlijk wel verouderd en niet echt schoon.

    Prima locatie,over het algemeen rustige locatie dicht bij het strand wat een steile weg naar beneden is, vriendelijk personeel. Zwembad is prima en eindelijk bijna geen handdoekje leggen, altijd wel een plekje. Keuken is van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,8
    een aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ruime kamers, ruim balkon. We hadden een restaurantje ontdekt in de buurt waar je voor een kleine prijs een uitgebreide keuzemenu kon eten en met uitermate vriendelijke bediening.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,3
    Zeer goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is wat verouderd maar ze doen wel hun best op het goed te onderhouden

    Zeer goede locatie! Dicht bij de oude stad en het strand Supermarktje naast het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    4,2
    Niet meer voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 volwassenen + 2 kinderen tot en met 12 jaar)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers niet echt net en ook verouderd. Badkamer stonk naar vermuft dag na dag. Er werd tevens dagelijks niet grondig gepoetst (stof dag 1 lag er nog dag 6) Zwembad was smerig Toiletten bij zwembad tevens smerig (er hing zelfs bloed ad toiletten)

    Goede locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    Leuke accommodatie met vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 volwassenen + 2 kinderen tot en met 12 jaar)
    • Verbleef 10 nachten

    Met een baby reizen is vrij pittig. Rottige stoepjes (ivm kinderwagen) en erg heuvelachtig. Minimaal 15 minuten lopen voordat je in oude of nieuwe stadje aankomt.

    Grote kamers, goede schoonmaak en vriendelijk personeel. Precies tussen het oude en nieuwe Albufeira. Hotel zelf vrij rustig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    8,3
    Fijn appartementencomplex waar we graag terugkomen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 volwassenen + 2 kinderen tot en met 12 jaar)
    • Verbleef 21 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi is niet geheel beveiligd. Schoonmaak zou wat beter kunnen (een keer stofzuigen i.p.v. moppen zou fijn zijn)

    Personeel is zeer vriendelijk. Hotel doet bij binnenkomst al gezellig aan. Goede Wifi, alleen jammer dat je elke week nieuwe codes moet halen. Kamers en bedden zijn goed. We kregen elke dag schone handdoeken.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    8,3
    We zijn tevreden over verblijf bij dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 22 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verbleven 22 nachten en betaalden via de reservering van Booking.com € 317,00 meer dan we hadden moeten betalen via een rechtstreekse reservering. We bleken in aanmerking te komen voor een veel lagere prijs voor een " long stay". Voor ons aanleiding om zeker bij lang verblijf niet meer via Booking.com te boeken.

    De locatie is uitstekend, de bedden redelijk goed en de ruimte ook prima. Het personeel is zeer voorkomend en doet alles om het je naar de zin te maken.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,8
    Heerlijk appartement nabij strand en winkels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren wat hard. Extra bed voor 5e en evt 6e persoon was erg kort. Zwembad in winter niet verwarmd!

    Prima locatie. Nabij strand en oude centrum. Kamer wordt iedere dag schoon gemaakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    8,8
    Aangenaam 3 stellen hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad in de badkamer is aan vernieuwing toe. Het ontbijt, warme gerechten worden koud geserveerd. Het was december, en er valt niet veel te beleven in albufiera.

    De vriendelijkheid, het comfort, de prijs, een gratis upgrade naar een mooi appartement, en zeer proper. Albufiera is een goed uitgangspunt voor de streek, én voor een dagtrip naar Lissabon en Sevilla, je kan dit dagelijks ook per bus doen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    9,2
    Het verblijf was priema zijn er 3 weken geweest kon best wat langer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 volwassenen + 2 kinderen tot en met 12 jaar)
    • Verbleef 22 nachten

    Keuken Uitrusting voor te koken. Kleine dingen dunschiller Schaar zo iets. Wij hadden een kluis gehuurd die vond ik wat aan de dure kant.

    Het app. was prima en de internetverbinding was prima uitzicht op zwembad vlak bij strand. Rustig gelegen en goede service. Zij hadden ons de instapkaarten uit geprint voor taxi en vliegtuig gratis.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    8,3
    Appartement met 1 slaapkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Geen 'speel'faciliteiten voor kinderen (als je dat nodig vindt). Let op met het Appartement boven het restaurant/bar; als er nog een feestje is als je al in bed ligt geniet je mee van de muziek en geroep. Dit was bij ons maar 1 avond het geval (kunnen we wel tegen).

    Mooi, ruim appartement (upgrade). Prijs/kwaliteit zeker in orde voor ons 255v.7n. Aangevraagd babybedje stond netjes klaar bij aankomst (bevestiging na 2de mail ontvangen). Vriendelijk personeel. 10 minuten wandelen van de strip. 10-15 minuten naar oud-Albufeira. 3 minuten naar strand. Verboden ligbedden te reserveren door 'strandhanddoekleggers' (super). Keuken voldeed aan onze eisen; microgolf, toaster, frigo, waterkoker, kookgerief. Gratis privé parking bij het hotel (in november genoeg plaats). Zwembad (koud) en ligbedden in orde. Lekker uitgebreid buffetontbijt voor 7,5€ p.p. (kinderen onder 5 gratis). Tv (met bvn) en airco's/verwarming (in slaapkamer en woonkamer) werkte perfect.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    7,5
    Goede keus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Wij misten een lichtknopje naast / bij het bed, gelukkig hadden wij zaklampjes bij ons, zodat de route naar het toilet 'snachts niet in het gehele duister hoefde. De keuken inventaris was erg sober.

    De locatie is rustig gelegen tussen de oude en nieuwe stad. Beiden in een kleine 7 min. lopen te bereiken. Naar het strand ca. 2 min. lopen. Voldoende keus bij het ontbijt. De ruimte in het app. is ruim voldoende voor 2 personen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    7,5
    Goede zeer ruime appartementen in het hart van Albufeira.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 volwassenen + 2 kinderen tot en met 12 jaar)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed ! Was zeer hard , ik kwam er regelmatig gebroken uit.

    Zeer ruim appartement , leuk personeel , schoon, ligging zeer gunstig. 50 meter vanaf strand. 5 km naar het oude ( drukke ) stadscentrum. 5 km naar het nieuwe centrum. Net gerenoveerd.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    6,7
    De ligging was prima, dichtbij het strand en 10 minuten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was oud waardoor de douche en keuken er niet meer goed en schoon uit zagen. Zaten op verdieping 0 waardoor we wel snel in het zwembad stonden maar niet gezellig buiten konden zitten. Jammer dat het zwembad om 19 al dicht ging.

    De ligging was prima, dichtbij het strand en 10 minuten lopen naar het oude en nieuwe (Strip) centrum.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    5,8
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 volwassenen + 2 kinderen tot en met 12 jaar)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid hotel kan beter. Overal vogelpoep op terrassen etc. Netheid kamers mocht ook beter, wij hadden vb schimmelvlekken in kleerkast. Kamers werden maar zus en zo schoongemaakt.

    Ruime kamers, goede airco

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    Schoon en centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 volwassenen + 2 kinderen tot en met 12 jaar)
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig hotel

    Ruim. Hygiënisch, centraal tussen nieuwe en oude stadscentrum, goed zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer

    Simpel maar netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    wij waren content met verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    kamer was ruim

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    9,6
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    De gastvrijheid en de vriendelijkheid!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    we zijn helemaal uitgerust teruggekomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Niets veel ons tegen.

    het appartement in het hotel vonden wij fantastisch. Wij kozen mét ontbijtservice

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    8,3
    Kom al meerdere jaren in de app complex altijd goed schoon en zeer vriendlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    App was prima vooral na de renovatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    8,3
    Ruime kamers, prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Kamer 506 naast liftschacht, dus 'snachts gehorig.

    Ruime kamers, prima ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,8
    Frisse indruk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    tv zenders.

    Frisse indruk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    We hebben het naar ons zin gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 21 nachten

    niet veel winkels in de buurt en het strand er was geen promenade, misschien te laat in het jaar

    De vriendelijkheid

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,6
    Heerlijk verblijf. Wij komen zeker nog terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer in kamer niet grondig gepoetst.

    Dichtbij het strand en tussen oude centrum en nieuwe stad. Heel rustig gelegen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    8,8
    De zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 volwassenen + 2 kinderen tot en met 12 jaar)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De zwembad

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    10
    Perfecte ligbedden bij het zwembaad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 11 nachten

    niets viel tegen alles was oké

    Perfecte ligbedden bij het zwembaad. nette accommodatie en vriendelijk presoneel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    9,2
    Vriendelijk personeel, ruime kamers met alle voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 volwassenen + 2 kinderen tot en met 12 jaar)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, ruime kamers met alle voorzieningen. Wij gaan hier zeker naar terug.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,9
    staff is erg vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt is erg prijzig (€ 7,50 pp) voor kinderen is er weinig te beleven

    staff is erg vriendelijk en behulpzaam prima ontvangst van Wi-Fi en dat is gratis ! locatie is prima tussen oude stad en de strip

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    8,3
    De ligging, via het strand zo in het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    We zaten op eerste verdieping, hadden een groot balkon wat geheel overdekt was, waardoor er bijna geen zon op het terras was. Gehorige gangen.

    De ligging, via het strand zo in het oude centrum. Dichtbij de strip en via een tussendoor weg snel bij het shoppingcenter.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    9,6
    Goede rustige ligging / uitzicht, schoon, goed parkeren,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen Oventje in de keuken alleen een kleine magnetron, slechts 1 NL tv zender (BVN)

    Goede rustige ligging / uitzicht, schoon, goed parkeren, goede bedden , snel en gratis internet

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    8,3
    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    het water van het zwembad was koud.

    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. dagelijkse poets .goede wifi. mooie ruime kamers en groot balkon met zeezicht.altijd iemand aanwezig bij de receptie.privé parking.goede ligging.goede airco.(verwarming)

  • Beoordeeld op: 6 november 2015

    9,6
    We hebben door noodweer erge lekkage door het dak gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenlijk niets. Alles was perfect.

    We hebben door noodweer erge lekkage door het dak gehad. Het hotel heeft er alles aan gedaan om ons weer een mooi appartement te geven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    9,2
    Het is (wij waren er in de herfst) een rustige, nette...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is (wij waren er in de herfst) een rustige, nette accommodatie en omdat wij op de 5e verdieping verbleven hadden we uitzicht op zee! Slechts 5 minuten lopen vanaf zee.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    9,2
    vriendelijk bar personeel,en de lokatie super kort bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het vrijdag avond diner moeten ze snel meestoppen of een andere kok in dienst nemen.

    vriendelijk bar personeel,en de lokatie super kort bij het strand en precies tussen oud en nieuw albufera in.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    8,3
    Wij zijn niet veeleisend maar de airco boven het bed was wel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij waren er 18 dagen en we zagen het verschil in schoonmaak ploegen, dat was jammer!

    Wij zijn niet veeleisend maar de airco boven het bed was wel erg fijn!!!

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,5
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorig

    Goede bedden

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    10
    Ruime kamer en uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime kamer en uitzicht. Ruikt fris en lekker in hotel.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    8,3
    Prima locatie tussen oude en nieuwe stad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Prima locatie tussen oude en nieuwe stad. Dagelijks schone handdoeken.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    9,2
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Muziek van nabijgelegen beachclub

    Ligging t.o. strand, oude stad en nieuwe stad, allemaal te lopen met jonge kinderen

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    6,3
    Groot balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen voldoende kleerkasten. Meubilair op balkon te weinig-kleine tafel.

    Groot balkon. Goede bedden.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    8,3
    Ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruim appartement. Dicht bij zee en strand.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    9,6
    Alles zeer netjes gerenoveerd
    • Vakantiereis
    • Stel

    Teveel engelse

    Alles zeer netjes gerenoveerd

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    9,6
    de appartementen zijn aangepast afgelopen winter en zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de appartementen zijn aangepast afgelopen winter en zijn prima in orde. Heerlijk werkende airco's, mooie ruime appartementen,

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    8,3
    gratis wifi in gehele gebouw
    • Vakantiereis
    • Stel

    opletten met keuze voor luidruchtige gasten

    gratis wifi in gehele gebouw zeer vriendelijk personeel prima locatie in de stad

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Luna Clube Oceano

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: