Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Luz Bay Hotel 4-sterren

Rua do Jardim, 8600-565 Luz, Portugal

#7 van de 9 hotels in Luz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 121 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Betaald WiFi

    3,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,9
    Aardige mooie locatie voor een aantal dagen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en een Balkon met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te Gehorig, hoorde letterlijk de buren. Voor een aantal dagen is het een perfecte locatie. Niet voor een week of langer. Maar voor de prijs/kwaliteit verhouding mag ik ook niet meer verwachten.

    Mooi locatie, mooie uitzichten

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    5,4
    Gezellig Het hotel ziet er qua bouw goed uit. Toch nog een fijne vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en een Balkon met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten

    De bedden vielen ontzettend tegen. Dat het bed hard is, is niet zo erg. maar de ijzeren veren die aan de oppervlakte liggen deden pijn aan mijn lichaam en ook bij mijn vrouw. Er hoort nog een zachter dek op te liggen en dat ontbreekt. Ik heb het een keer gemeld aan de receptie, maar er is niets aan gedaan. Ik dacht ik ga niet verder zeuren, maar heb het zelf opgelost door op het bed in de lengte een aantal kussens te leggen, waardoor ik toch nog redelijk heb geslapen. Maar dit hoort eigenlijk niet zo te gaan. Het hotel hoort dit op te lossen.

    Het ontbijt kan ik goed noemen, behalve de scrambled eggs, die waren te nattig. Ik maak ze zelf ook wel. Die moet je langer op het vuur laten staan dat ze wat droger worden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    10
    heerlijk ontbijt, grote kamer, balkon, stille wijk, een hele fijne plek!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en een Balkon met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht

    geen gratis wifi op de kamer!!!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    10
    Prijs kwaliteit TOP
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en een Balkon met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfecte locatie .. mooie lichte kamer met balkon. Zeer uitgebreid ontbijt !! Wandelafstand naar het strand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    8,8
    Ruime kamer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en een Balkon met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten

    Ontvangst met pinnige receptioniste, rest van personeel, ook toen ik wegging was buitengewoon vriendelijk!

    Ruime kamer!

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    5,0
    Het ontbijt, in de winter het enige pluspunt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Naar mijn voorkeuren werd niet geluisterd hoewel het hotel bijna leeg was

    Het ontbijt, in de winter het enige pluspunt

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: