Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Luzmar Villas 4-sterren

Urbanização Montinhos da Luz - Lote 6, 8600-127 Luz, Portugal

#9 van de 31 vakantiewoningen in Luz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 172 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    9,2
    Heerlijk uitrusten in Luz!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige dat ik me kan bedenken, is dat de croissantjes niet zo lekker waren :-) maar alternatieven genoeg, eigenlijk niet eens waard om te benoemen.

    Wij hadden een erg schone kamer met mooie gerenoveerde badkamer. Prachtige tuin eromheen, heerlijk zwembad (alhoewel een beetje koud). Ontbijt was ook prima! Wij hadden geen kamer met uitzicht op zee, maar als je op het balkon stond kon je toch een stukje zee zien. We hebben genoten van de rust!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    9,2
    We will come back
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior tweepersoonskamer met zijzicht op de zee
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer mooi zwembad, we waren daar einde september, temperatuur zwembad is niet te doen. Freezing cold.

    Zeer goed hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel, centraal gelegen, niet ver van kust, zeer goed ontbijt, avond buffet gezien de prijs 15 euro OK, top restaurant in onmiddellijke omgeving. Dorp en zee ligt op 10 min wandeling, veel restaurants daar ook. Niet ver van autostrade om verder het eiland te ontdekken. We gaan zeker terug.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    Goede prijskwaliteitsverhouding, ideaal voor enkele dagen ontspanning
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie bij het ontbijt, flauw van smaak. Slaapcomfort toch wat verstoord door een aanhoudend zoemend geluid op de kamer, komende van buitenuit of van andere kamer. Hotel ging er naar kijken, echter zag deze opmerking ook al bij andere gasten. Locatie maakt dat je op eigen vervoer, auto, bent afgestemd. Ver van Luz centrum en niets in de buurt.

    Goed ontbijt met aangenaam terras. Ruime kamers. Mooi aangelegde tuin rondom het grote zwembad. Zeer rustig, ideaal om op adem te komen. Goede prijskwaliteitsverhouding.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    6,7
    Redelijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet erg goed schoongemaakt. In de minibar stonden nog etensresten van de vorige gasten. Na onze opmerking hierover is dit direct verwijderd, de resten in de minibar werden echter niet schoongemaakt. Verder zijn de kamers slechts deels gemoderniseerd. Dit hotel oogt een beetje als een uitgeleefd all inclusive-hotel.

    Prima locatie voor uitstapjes naar de nabijgelegen stranden. Ontbijt was prima en het zwembad is groot genoeg voor wat baantjes. Ook kun je gratis gebruikmaken van parasols en handdoeken voor op het strand.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    8,8
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior tweepersoonskamer met zijzicht op de zee
    • Verbleef 1 nacht

    Koffie bij het ontbijt.

    We hadden een prachtige kamer met uitzicht op het zwembad en de zee! Groot zwembad en genoeg ligbedden, een oase van rust. De kamers zijn ruim en hebben een balkon waar je savonds nog heerlijk kunt zitten. Het ontbijt is uitgebreid, de koffie was het enige minpuntje. In de omgeving is niet veel te bleven, maar je bent met de auto zo in Luz, een gezellig stadje waar je savonds heerlijk kan eten met een prachtig uitzicht over zee. Aanrader!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,8
    Zeer nette vernieuwde en comfortabele badkamer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer nette vernieuwde en comfortabele badkamer. Ontbijt (buffet) was heerlijk!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    9,2
    Heerlijk! Ik zou zeker nog een x terug komen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens en deken met laken. Een dekbed is comfortabeler en hygienischer.

    Het hotel, de rust, het ontbijt en dinerbuffet. Heerlijke vakantie plek.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,9
    zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Weinig ligstoelen rond zwembad en zitmogelijkheid

    Ontbijtbuffet uitgebreid, ze bieden 's avonds lekker buffet aan tegen zeer aanvaardbare prijs

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    8,8
    Gezellig kleinschalig kleinschalig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior tweepersoonskamer met zijzicht op de zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer een beetje gedateerd.

    Het uitzicht vanuit de kamer met zeezicht. Prachtig.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    9,6
    Lief personeel, de sfeer, de plek, het ontbijtbuffet en t...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het water is niet echt warm in de badkamer

    Lief personeel, de sfeer, de plek, het ontbijtbuffet en t uitzicht

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    8,3
    vriendelijkheid personeel, hygiene
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    te ver van het dorp

    vriendelijkheid personeel, hygiene

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    9,2
    Royale dubbele kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi functioneerde niet altijd.

    Royale dubbele kamer.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    9,2
    Het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Groep

    De wifi deed t vaak niet. Het hete water was niet heet, net voor n aangenaam warm bad wat koel, wat in de winter jammer is.

    Het uitzicht

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Luzmar Villas

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: