Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Madeira Regency Cliff 4-sterren

Travessa Da Quinta Calaca, 6, São Martinho, 9000-693 Funchal, Portugal

#25 van de 71 hotels in Funchal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 186 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    Heerlijk hotel voor mensen die liever in een kleinschalig hotel verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer lag verdieping onder het terras. 's Ochtends lawaai bij het klaarzetten van het ontbijt. Bij het boeken van een kamer best verdieping 5 vermijden. Receptie, restaurant, bar en terras liggen op de 6de verdieping.

    Het uitzicht vanop de kamer en het terras waar je ook nog eens lekker kan ontbijten. Rechtstreeks zicht op de oceaan, geen hotel die ervoor staat. Prachtig! Het personeel aan de receptie was zeer behulpzaam. Altijd klaar voor een woordje uitleg. De mogelijkheid om 's avonds in het hotel te eten aan een democratische prijs. De mogelijkheid om vlakbij het hotel uit te gaan eten. De promenade vlak aan het hotel. De rustige ligging aan de oceaan, meer naar Fuchal toe is het drukker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    9,2
    Heerlijke vakantie tijdens oud en nieuw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om in het centrum te komen moet je toch zeker een dik half uur lopen. Water in minibar was blijkbaar niet gratis (2.50 per 0.2 ltr), hebben we niet goed op gelet dus was een verrassing achteraf

    Heerlijk ontbijt, prachtige locatie op een clif, lekkere cocktails en vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,9
    Prachtig uitzicht, comfortabele kamer met terras, goed bed,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten

    Beperkte, doch voldoende keuze bij het ontbijt. Niet zo'n groot zwembad, maar hotel ligt dicht genoeg bij de zee.

    Prachtig uitzicht, comfortabele kamer met terras, goed bed, zeer hygiënisch, zeer gastvrij en hulpvaardig personeel, dicht bij een winkelcentrum, gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer, op een paar kilometer van Funchal (centrum), veel leuke en lekkere restaurants in de buurt voor een mooie prijs, het eten in het hotel is lekker.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Upgrade van de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Upgrade van de kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    10
    goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    goede ligging lekker eten mooi uitzicht

    Verbleven in januari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,3
    We verbleven 11 nachten in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer vond ik wat gedateerd. Beneden direct aan zee, voor het hotel, bevond zich een openbaar zwembad. Dat zorgde voor nogal wat herrie. Niet zozeer de spelende en joelende kinderen, maar vooral de harde muziek die men er regelmatig draaide. Dat kwam de rust niet ten goede. Dan de wifi. Die was op onze kamer ronduit slecht. Je moest al in een bepaalde hoek gaan staan om verbinding te hebben. Natuurlijk heb ik dat gemeld aan de receptie, maar hier is helaas niets mee gedaan. Gedurende het hele verblijf werkte dit absoluut onvoldoende. Erg vervelend. Jammer vond ik wel dat bij aankomst in het hotel het allereerste wat de juffrouw aan de balie deed was vragen om mijn creditcard. Zij gebruikte daarbij woorden in de strekking van:" zonder creditcard doe ik niks". Dat gaf mij een gevoel van ho gaat het alleen maar om mijn geld? Dat is wel een beetje blijven hangen als eerste indruk.

    We verbleven 11 nachten in dit hotel. De ligging op de klif is mooi, het uitzicht fantastisch. Onze kamer, een mini suite, was van alle gemakken voorzien, ruim en comfortabel. Vanaf de twee balkons hadden we een vrij uitzicht over de Atlantische oceaan. Hier was het heerlijk vertoeven met een boek. De shuttleservice naar Funchal werd uitgevoerd met een Mercedes, door een vriendelijke chauffeur en was gratis voor de gasten. Prima. Het personeel was over het algemeen vriendelijk en behulpzaam en probeerde het je naar de zin te maken. We hebben hier een prima comfortabel verblijf gehad. Nog een compliment voor de kamermeisjes, altijd vriendelijk en behulpzaam en zorgend voor een schone kamer.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,9
    Mooie kamer met een schitterend uitzicht, badkamer goed maar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Apart safe nog te betalen en te weinig vers fruit op ontbijt

    Mooie kamer met een schitterend uitzicht, badkamer goed maar wat verouderd. Heel mooie lounge, een aanrader! Vriendelijk en behulpzaam personeel.Alles heel proper.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    4,2
    Ontbijt, kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kakkerlak, mieren (bij aankomst), auto geparkeerd in kleine garage beneden op advies van front office. Viel meer niet zonder hulp uit te komen. Alle plaatsen ware al bezet. Klein (niet verwarmd) zwembad buiten.

    Ontbijt, kamer.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,6
    Eigenlijk was alles prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Meer variatie met het ontbijt. Het was nu heel erg Engels georiënteerd.

    Eigenlijk was alles prima.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi

    Ligging

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,6
    alles was helemaal naar wens.
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles was helemaal naar wens. Perfect

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    10
    Goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Internet onvoldoende

    Goede prijs/kwaliteit

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: