Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Melia Ria Hotel & Spa 4-sterren

Cais Da Fonte Nova, Lote 5, 3810-200 Aveiro, Portugal

#9 van de 18 hotels in Aveiro

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1031 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,3
    aangenaam verblijf en een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat je een badmuts moest dragen in het zwembad waarvoor een extra kost wordt aangerekend en dat je moet betalen om handdoeken in het zwembad te gebruiken. Normaal zou dit niet mogen vindt ik deze klasse van hotels

    We hadden een mooi uitzicht op het water en op de stad omdat we een hoekkamer hadden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    5,0
    goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ramen konden niet open, erg warm en dan gedwongen airco te gebruiken Zwembad op zich geweldig maar dan moest je daar wel muts en slippers bij kopen, voel je je toch een beetje belazerd

    goed ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,1
    Alles prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel

    Alles prima. Parkeren voor de deur. Modern van architectuur. Mooi zwembad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    6,7
    WiFi werkte groot deel van de dag niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkte groot deel van de dag niet. Slechte ontvangst tv. Erg warme kamer. Niet verwacht van een keten als melia

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,6
    Terugkeren is de boodschap!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige ligging. Wellness top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,5
    prima verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niet echt gezellige bar. personeel wel wat jong/onervaren.

    Prima service, Heerlijke bedden en rustig!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    8,8
    Toplocatie in Aveiro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super ligging, ruime propere kamers. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    9,2
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inkleding gebouw, plastieken bloemen rond de open hal. Deze bestofte en verkleurde bloemen geven een onverzorgde en goedkope indruk.

    Ligging. Ontbijt.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,6
    Modern, comfortabel en rustig gelegen hotel op 5 a10...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het stadje zelf is niet veel bijzonders, zeker niet te vergelijken met Venetië zoals zij op hun site zetten.

    Modern, comfortabel en rustig gelegen hotel op 5 a10 minuutjes wandelafstand van het eigenlijke toeristische centrum. Lekker en uitgebreid ontbijt. Veel moderne winkels in het stadje . Goed om er 1 nacht te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    5,4
    Let goed op als je boekt want de spa, waarvoor wij mede het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Let goed op als je boekt want de spa, waarvoor wij mede het hotel hadden geboekt is niet inclusief. Erg onpersoonlijk hotel, erg zakelijk. Te duur voor de kwaliteit (slappe vliegtuigsandwiches!). Bedden te hard, spiralen voel je.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    10
    ontbijt en diner fantastisch, prijstechnisch een voltreffer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets

    ontbijt en diner fantastisch, prijstechnisch een voltreffer

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,5
    De ligging, rustig en toch dichtbij station en centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Te weinig liften voor zo' n groot en volgeboekt hotel.

    De ligging, rustig en toch dichtbij station en centrum

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: