Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Monte Das Alpenduradas

Monte Das Alpenduradas, 7630-732 Zambujeira do Mar, Portugal

#1 van de 7 B&B's en herbergen in Zambujeira do Mar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 308 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    5,4
    Monte Das Alpenduradas is een mooi verblijf maar heeft veel verbeter punten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Lage bomen op de parkeer plaats,dit is niet prettig bij in en uit stappen. Huisjes voor meerdere personen waren erg gehorig.(de föhn van de buurvrouw was prima te horen) 2 pers metalen bed die boven staat piept en kraakt aan alle kanten. Ik heb mij zelf bezeerd aan de deur klink naar het toilet /douche ruimte ,dit heeft een scherpe metalen rand waar je jezelf makkelijk aan verwonden. Bij het boeken van het grote huisje is het ontbijt niet inbegrepen,je betaalt hiervoor 7 euro pp per dag extra voor. Je betaald 8 euro voor de was service. Deze accommodatie is niet goedkoop ,dus je verwacht dat alles in order is. Naar onze mening is dat niet zo. Prijs kwaliteit verhouding klopt niet.

    Het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    10
    Prachtig verblijf en perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg gehorig

    Net buiten Zambujeira do Mar een perfecte plek om de omgeving te verkennen. Erg vriendelijk personeel!! Twee zwembaden en genoeg ruimte. Aan de voorzijde van het appartement een stenen BBQ die je kan gebruiken. Iedere ochtend wordt zelfs een vers brood gebracht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    9,6
    De gastvrijheid was fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De afstandsbediening van de tv werkte niet, voor ons overigens geen probleem!

    De gastvrijheid was fantastisch! Het ontbijt was uitstekend: pizza, pannenkoeken, vers fruit van eigen tuin, heerlijk!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    8,3
    prachtige kust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het binnen en buiten zwembad zijn heel klein. De gratis fietsen die worden aangeboden zijn aan vervanging toe.( lukt wel om van en naar het strand te rijden maar niet om een langere tochten te maken )

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker vers ontbijt buffet,. De ligging op ongeveer 2,5 km van het strand/restaurants van Zambujeira . De kust in de buurt is prachtig ( kliffen en mooie strandjes bv Carvahal )

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    10
    Na een fantastische wandeling langs de kust werden we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na een fantastische wandeling langs de kust werden we ontvangen met een glaasje wijn, lekkere olijven en heerlijke bosbessen. Alles is aanwezig in de netjes ingerichte appartementen en het is gezellig vertoeven in de tuin. Het lekkere ontbijt doet je dag met een glimlach beginnen. Wij vonden de 2,5 km extra wandeling om er te geraken meer dan waard! Een aanrader!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,5
    Ontbijt heerlijk, ontvangst hartelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt heerlijk, ontvangst hartelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,9
    De ligging in de natuur, kamers die rechtstreeks buiten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt pas om 9 u.

    De ligging in de natuur, kamers die rechtstreeks buiten uitgeven

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    8,8
    Zeer gastvrije accomodatie vlakbij strand, dorp
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Bedden niet comfortabel

    Leuke studio, goed ontbijt, iedere dag vers warm brood afgeleverd aan onze studio bijv voor lunch

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,8
    De omgeving is fantastisch (de strandjes, de kust, de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    eigenlijk heb ik alleen een koffiefilter of -apparaatje gemist.

    De omgeving is fantastisch (de strandjes, de kust, de restaurantjes) De huisjes zijn heel gezellig. Er wordt iedere dag schoongemaakt. De zwembaden zijn fijn. Iedere dag krijg je een warm vers brood en krantje op je terras en gratis groente, fruit en kruiden uit de tuin. Apenduras is echte verwennerij!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    10
    Mooie locatie, bijzonder vriendelijk personeel, vers brood...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eigenlijk viel niks tegen!

    Mooie locatie, bijzonder vriendelijk personeel, vers brood en groente uit eigen tuin! Heerlijk!

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: