Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Monte Do Alamo - Turismo Rural

Poço Do Álamo, C.P. 111-Z, 8800-254 Tavira, Portugal

#5 van de 17 hotels in Tavira

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 118 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    10
    Schitterende locatie .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schitterende rustige locatie .. in boomgaard met amandel-, olijfbomen en vijgen met uitzicht op zee ... hoorde je soms toch het geluid van de ringweg die daar ten zuiden van ligt of de snelweg ten noorden.

    Schitterende locatie .. vriendelijk personeel.. lekker ontbijt met zelfgemaakte producten.. verzorgde kamers en heel veel plekken om te zitten/ liggen.. zowel bij je eigen kamer als op het terrein ( in hangmat, bij zwembad, in bijgebouw). We wilden bijna niet van het terrein af

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Heerlijke plek in de natuur, maar toch op slechts 10 minuten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Heerlijke plek in de natuur, maar toch op slechts 10 minuten fietsen van het mooie Tavira met haar heerlijke restaurantjes.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    10
    Pareltje bijTavira, in het Oosten van de Algarve
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Prachtige plek, heerlijk rustig, lieve en gastvrije eigenaren. Heerlijke en gezellige diners.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    10
    Topadres!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Rust en relaxte sfeer.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    10
    Wat een onderkomen !
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wat een onderkomen ! In de verte ligt de zee in Tavira, ruime kamer met perfecte bedden, gloednieuwe badkamer, uitstekende douche. Groot domein met amandelbomen. Zeer fraaie living met een oeroude boom die als het ware deel uitmaakt van de ruimte. Een lange houten tafel met zalig ontbijt : vers sinassap, eitje, lekkere kaas, zelfgebakken brood. En drie dagen in de week kan je avondmaal krijgen : wat een geschenk. Heerlijke gerechten, typisch voor de streek, heel betaalbaar ook. Af ! Mevrouw « Alamo », haar man en dochters én Maria verwennen ons. Allemaal waren ze zo hartelijk en behulpzaam. En in mijn tuin voelt het citroengras, met gulle hand geschonken, zich al prima. Hier komen we terug ! Dank je wel voor alles !

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    6,7
    De locatie is zeer aangenaam en rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is wat saai en beperkt. Wij hadden alleszins niet de mooie kamers met uitzicht maar een kamer onderaan met zijterras. De hygiene was er matig. Met enkele spinnenwebben en een niet goed onderhouden toilet (rare geurtjes). Algemeen is de vraagprijs veel te hoog voor wat je in ruil krijgt.

    De locatie is zeer aangenaam en rustig. Mooi uitzicht.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    8,3
    Toplocatie, ideaal als je op zoek bent naar rust.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was lekker, maar elke dag hetzelfde en er was geen airco op de kameraden. Kleine ongemakken die niets afdeden aan een fijn verblijf. In vergelijking met de prijzen in de rest van de Algarve vrij duur, in vergelijking met de rest van West-Europa ok. Geen zwembad.

    Toplocatie, ideaal als je op zoek bent naar rust. Een boekje lezen in een hangmat onder een olijvenboom, een uitstapje naar het strand of een lekker etentje in een van de leuke restaurants in het nabijgelegen stadje: het is allemaal mogelijk. Ook Sevilla goed bereikbaar (anderhalf uur rijden). Gastvrouw en personeel zijn heel vriendelijk. Aanrader.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,5
    Vriendelijke gastheer en gastvrouw!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs - kwaliteitsverhouding: nogal duur voor wat je krijgt.

    Vriendelijke gastheer en gastvrouw!Vriendelijk personeel! De info omtrent de mogelijkheden in de streek. Heel behulpzaam:mee oplossen van een probleem!

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    8,3
    Rustige zonnige locatie met mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustige zonnige locatie met mooi uitzicht. Prima ontbijt en heerlijke woonkamer m open haard. Bij de kamer kun je buiten zitten dat is erg fijn. Op loopafstand Tavira 15 minuten lopen.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    8,8
    Super mooie locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen zwembad

    Super mooie locatie, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    8,8
    Viendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamers zouden iets leuker kunnen worden ingericht, missen vakantiesfeer.

    Viendelijk onthaal

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    10
    De kamer met eigen terras (suite), het ontbijt en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer met eigen terras (suite), het ontbijt en de gezamenlijke diners met de eigenaar en gasten. Behulpzaam.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: