Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Olissippo Marques de Sa 4-sterren

Avenida Miguel Bombarda, 130, Avenidas Novas, 1050-167 Lissabon, Portugal

#207 van de 329 hotels in Lissabon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1917 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 72

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,1
    Goed hotel maar we hadden liever een andere kamer gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers op de bovenste verdieping recht tegenover de liften(905 en 906) zijn nogal luidruchtig omdat je de motor goed kan horen. Ook kan je gewekt worden door een laagvliegend vliegtuig. Laatste minpuntje zijn de deuren die vanzelf dichtvallen, ook dat is nogal lawaaierig.

    Het ontbijt was goed en het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, zeker aan de receptie. Ook de nabijheid van een metrostation is een pluspunt. Ook te voet is het centrum bereikbaar, mits een half uur stappen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,3
    Aangenaam verblijf met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk bed en kussens, badkamer was heel netjes met een zalige douche. Heel gevarieerd ontbijt, keuze uit Engels ontbijt, brood, broodjes, toastbrood, cornflakes, muesli, yoghurt, vers fruitsap, koffie, fruit, pannenkoeken, beleg, confituur. De ligging van het hotel was oke. Verbinding naar het centrum en luchthaven was goed met de metro.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,9
    Het ontbijt was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen thee/koffie faciliteit op de kamer. Personeel ruimde het servies heel snel van tafel af. Je had nauwelijks je laatste hap genomen en het bord werd onder je neus meegenomen.

    Het ontbijt was heerlijk! Een uitgebreid assortiment. Personeel bij de receptie zeer behulpzaam. Hotel vlakbij metrostations en grooste modernste warenhuis van Lissabon. Opstapplaats Hop on Hop off bij warenhuis.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    9,6
    Fantastisch en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er is ons niets tegengevallen

    Kamers waren zeer proper. Ontbijt zeer uitgebreid. Zeer vriendelijk personeel, we kregen zelfs gratis ontbijt aangeboden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,6
    Vriendelijk personeel, nette kamers en goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, nette kamers en goede locatie. Ontbijt was oorspronkelijk niet inbegrepen maar heb toch gratis ontbijt gekregen tijdens mijn verblijf.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,8
    Er zijn betere hotels voor minder geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie 's-morgens bij het ontbijt was niet te drinken. Jammer dat zo een duur hotel het op een paar belangrijke dingen laat afweten. Er was ook veel geluidsoverlast van andere gasten.

    De ontvangst was zeer vriendelijk en het personeel erg behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,7
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De efficientie van de bar,barman werkte erg hard ,maar werd niet ondersteund door anderen (vervelend in het restaurant)ook al zaten er 25 gasten in het bar gedeelte,kortom veel lege glazen.

    Ontbijt was super,suite was erg aangenaam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    8,8
    Goed en schoon hotel met prima verzorgd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Goed hotel dicht bij een metrostation met 2 metro-lijnen (vliegveld-lijn in 20 min, en lijn naar oude centrum in een paar haltes). Wij waren met 4 pers. (incl. 2 oudere kinderen) en hadden 2 kamers geboekt. De vriendelijke dame bij het inchecken vroeg spontaan of ze de kamers moest omboeken naar 2 kamers met een tussendeur. De kamers zijn schoon en hebben een mooie nieuwe badkamer met regendouche. Prima uitgebreid ontbijt met o.a. verse jus d'orange, het buffet werd continue bijgevuld. Er werd altijd gevraagd of wij nog iets wilden voordat men ging opruimen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,1
    Over het algemeen hadden we een comfortabel verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De deuren sloten zich te luid en er werden wake-up calls gehoord, dus het was erg verontrustend. Sommigen hadden zelfs hun wake-up call niet ontvangen omdat ze al in de douche zaten en dan moesten de medewerkers komen kloppen op de deur, dit alles was 's ochtends vanuit onze kamer gehoord. Te dunne muren.

    Het personeel was vriendelijk en elke situatie was soepel behandeld. Veel keuzes voor ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,2
    Ontbijt was lekker en uitgebreid, heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Afstand to centrum hadden we iets korter gehoopt, maar veel mee met goeie metro-verbinding

    Ontbijt was lekker en uitgebreid, heel vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,1
    Zeer net hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ramen op de kamer waren lastig te openen en de airconditioning werkt zeer minimaal. De ligging is buiten het centrum, dus je dient reistijd in te ruimen.

    De (standaard) kamer was geluidsarm. De openbare ruimten zijn zeer net en de receptionisten waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De ontbijtruimte is ruim en er was gelegenheid om de koffers te laten staan na uitchecken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    nvt

    Ontbijt was zeer uitgebreid en werd regelmatig aangevuld. Alles vers en genoeg keus aan zoet en hartige lekkernij. Hotel ligt iets buiten de stad, maar met metro prima te doen. Wij gingen lopend naar de stad, met 45 minuten ben je in het centrum. Op advies van receptionist naar wat eet tentjes in de buurt geweest de 1e avond. Prima betaalbare pizzeria.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Een goed 4* hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen jammer dat je in Lisboa overal moet betalen om te parkeren.

    Goed hotel om Lisboa te ondekken. Een goed 4* hotel. Eigenlijk niets mis mee. Parkeren kan bij het hotel. Ontbijt was goed, diner vonden we ook goed. Misschien had het diner iets gefarieerder gemogen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,6
    Verblijf was heel fijn en het hotel geheel naar onze wens.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Het parkeren (ondergronds) is wat lastig en vereist wat stuurmans kunst. Maar daar kan het hotel niets aan veranderen omdat de ruimte daartoe ontbreekt. Er is wel genoeg parkeerruimte beneden om je auto kwijt te kunnen.

    We hebben buiten hotel ontbeten omdat we graag de ochtendsfeer van een stad willen ervaren, heerlijk ergens een terrasje opzoeken en dan ontbijten. Ik kan dus geen oordeel geven over het ontbijt op het hotel maar als ik er langs liep zag ik wel dt het allemaal heel netjes en schoon was en de ambiance evenzo. Het hotel ligt in een nette wijk van eind 19e eeuw/begin 20e eeuw met statige huizen en brede straten met gezellige caffeetjes. De metro (St. Sabastao) ligt om de hoek en je bent zo in het centrum. Parkeren in het centrum is lastig om een plek te vinden, moeilijk zelfs dus beter auto in hotel laten en de metro nemen naar binnenstad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Een fantastische week in het prachtige Lissabon in een goed en confortabel hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    In de aanbieding staat geluidsdicht en er mag gezegd worden van overvliegende vliegtuigen (het hotel ligt in de landingsroute van de luchthaven) hebben we geen last gehad. Doch ik dacht dat dit evenwel gold intern en dat was een kleine misrekening. Als iedereen zich gedraagt als een opgevoed persoon heeft niemand er last van. Spijtig genoeg kom je die niet altijd op vakantie tegen.

    Het ontbijtbuffet en restaurant waren prijs-kwaliteitsgewijs fantastisch. Het personeel was vriendelijk en hulpvaardig. Wij kunnen dit hotel aan iedereen aanbevelen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    4,6
    goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    lift die continue piept, waardoor je erg vroeg wakker wordt kamer ronduit smerig: haren in de badkamer, vlekken op het bed, allerlei pluis/kruimel dingetjes op de vloer. gaan vragen of we een andere kamer konden krijgen of anders de kamer gereinigd kon worden. Het hotel koos voor het laatste. We hebben aangewezen aan een medewerker wat er mis was. toen we terug kwamen was wel het laken verschoond, maar nog steeds haren. wc-papier met haren laten zien aan de receptie: excuses volgenden, de kamer zou nog een keer gereinigd worden. ook toen we voor de 3e keer op de kamer kwamen was het nog steeds vies (wel als goedmaker fruitmand en water op de kamer). om dat klagen hier kennelijk geen zin heeft ( de jongeman van de receptie vroeg bij de 2e keer klagen zelfs waar de haar dan lag, net of dat het probleem is, waar de haar ligt), heb ik uiteindelijk zelf met doekjes de vloer maar schoongemaakt en - ik wou dat het verzonnen of overdreven was - ik kwam zelfs een teennagel tegen. Gatver de gatver.

    goed ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,5
    Mooi hotel, ruime en propere kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smorgens veel lawaai in de gangen door andere hotelgasten. Prijs is te hoog voor dit hotel

    Mooi hotel, ruime en propere kamers. Parkeren vlak naast het hotel in ondergrondse parking voor slecht 7 euro per dag

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    9,2
    Prima ruime kamer en erg goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van een kamer zou nieuwe dop voor bad komen. Na 2 dagen nog niet geregeld, kon dus wel douchen maar niet in bad

    Geweldig ontijd. Vlakbij metro. Goede douche, Fijne bedden. Aanrader!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,1
    De ligging v h hotel was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De airco deed het niet! Daar kwam alleen maar warme lucht uit. Het raam kon alleen kantelen, dus maar een stukje open. Doordat we het raam open moesten hebben, vanwege de warmte was er veel geluidsoverlast van de straat. (ook al zaten we op de 8ste etage). Ook wel van laag overvliegende vliegtuigen, maar dat vinden wij minder erg. Het was zelfs een keer zo erg dat er minimaal een half uur lang een vuilniswagen bezig was en dit op het tijdstip van 2.00 uur s'nachts!! Ook mistten wij een stopcontact naast het nachtkastje. Er was 1 stopcontact op een hele onlogische plek aan de lange muur naast de spiegel laag aan de grond?? en 1 onder het tafeltje ook laag aan de grond. Voor het opladen van je telefoon en/of laptop is dit niet echt handig!

    De ligging v h hotel was goed. Het ontbijt was ook prima.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,1
    Prima hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    In het weekend was er in de directe omgeving van het hotel weinig te beleven.

    Prima hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Metro vlakbij en het centrum van de stad dus ook. Bovendien biedt de metro een handige rechtstreekse verbinding met het vliegveld.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,2
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Een heerlijke ruime kamer met een comfortabel bed. Uitgebreid ontbijt. Dichtbij de metro.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,5
    Prima prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Prima prijs-kwaliteit verhouding. Op loopafstand van de metro.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel en schone kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel, nette kamers, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel, nette kamers, goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,6
    Fantastisch hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt iets verder van de meeste bezienswaardigheden maar metro om de hoek

    Proper, vriendelijk en super ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    toplocatie en topaccomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    totaal geen klachten

    de kamer was zeer proper en alle comfort aanwezig --personeel super vriendelijk en super ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Ontbijt fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden te hard Kamers te gehorig

    Ontbijt fantastisch Kamer geweldig Locatie prima, vlakbij.metro Personeel zeer vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Fijn hotel. Dicht bij de metro. Uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tafels of zitplekken

    Het bed sliep fijn. Het werd goed schoongemaakt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,9
    Aangenaam verzorgd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn niet geluidsdicht, lawaai op de gang duidelijk hoorbaar

    Uitgebreid en lekker ontbijt, rustige ligging, goede bedden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,6
    perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    alles perfect

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,2
    Fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel!

    Mooie kamer, mooie badkamer, heerlijk ontbijtbuffet!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,9
    comfortabel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Rumoerige luchtverfrissingsinstallatie.

    Goed ontbijt en de bar was heerlijk voor een laat afzakkertje.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    10
    Prima verblijf in sper accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was heel erg goed, ligging perfect. Dichtbij meerdere metro stations. Ontbijt was ook prima en zeer uitgebreid.prima verblijf in

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,5
    Goede locatie, dichtbij metro station.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Goede locatie, dichtbij metro station. Prima ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    10
    mooie kamer en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren onder het hotel kan wel maar is wel een avontuur met heel veel betonnen palen

    mooie kamer en goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    Super, zou er nog eens verblijven bij bezoek aan Lissabon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijt met veel variatie, nieuwe kamers en altijd alles netjes.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,6
    Ruime moderne kamer, uitgebreid ontbijt, meerdere...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Lawaai op de gang zeer goed hoorbaar in kamer

    Ruime moderne kamer, uitgebreid ontbijt, meerdere stopcontacten,

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,3
    Top hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Ligging 150m van metrostation Sao Sebastiao. Ontbijt was heerlijk en de bedden goed. Lobby mooi verzorgd en gezellig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    5,0
    Oud hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    6,3
    Ongevraagd een rokerskamer gekregen, niet prettig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ongevraagd een rokerskamer gekregen, niet prettig!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 november 2015

    9,6
    Elke morgen werd de kamer perfect gekuist.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De geluidsissolatie kan beter: de buur die een bad neemt of zijn televisie nogal luid zet was goed te horen.. Verder waren ze aan de buitenkant aan het renoveren wat ook nogal wat geluid gaf (vanaf 8u30 ongeveer)

    Elke morgen werd de kamer perfect gekuist. Het ontbijt was meer dan behoorlijk. De receptie en het personeel algemeen waren heel vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    6,3
    het ontbijt was rijk gevuld met van alle lekkere dingen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de muren zijn enorm dun, je hoort alles van je buren. de wifi was maar voor drie dagen , wij waren er vier koud water in de douche veel lawaai van buiten is alle zins geen vier sterren waart

    het ontbijt was rijk gevuld met van alle lekkere dingen. vriendelijke mensen. goede ligging

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,1
    Een leuk hotel, dichtbij een metro station.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg gehorig: op zaterdagochtend vonden er werkzaamheden plaats om 9 uur in de ochtend (boren in de kamer boven ons.) Dat vonden we slecht getimed, na een telefoontje met de receptie werd het boren 45 minuten stil gelegd.

    Een leuk hotel, dichtbij een metro station.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    9,2
    Modern, heel goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel staat midden tussen een aantal kantoren. Je dient de gordijnen dicht te houden als je jezelf aan het aankleden bent zodat er niemand kan binnen kijken.

    Modern, heel goed ontbijt. Super vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    7,9
    wifi werkte niet op de kamer/gang, hoewel de medewerker...
    • Vakantiereis
    • Groep

    wifi werkte niet op de kamer/gang, hoewel de medewerker aan de balie expliciet vermeldde dat de wifi in de kamer werkte. in de kast was een kluisje, maar omdat het slot verwijderd was was dit nutteloos. we hadden naar aanleiding van de beschrijving van het hotel wel op een kluisje gerekend.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,5
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers waren vrij gehorig, zodat je veel last hebt van klappende deuren en hard pratende mensen in andere kamers.

    Goed ontbijt. Grote ruime kamer. Fijne locatie.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,3
    Dit hotel was qua prijs-kwaliteitsverhouding echt super.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er viel eigenlijk niet echt iets tegen. Alleen ligt het hotel niet echt op wandelafstand van het centrum. Ik wil hiermee zeggen dat als je 's avonds nog op stap wil gaan in de stad, het dan niet echt een optie is om te voet terug te komen. En de metro's rijden maar tot 1u dus ofwel zorg je ervoor dat je een van de laatste metro's hebt, ofwel regel je een taxi (die rijden er rond met hopen). We zijn de eerste dag wel naar het centrum gewandeld, maar heel op ons gemak en ondertussen ergens iets gegeten en gedronken....

    Dit hotel was qua prijs-kwaliteitsverhouding echt super. Wij waren met 5 vriendinnen, dus we hebben het hotel wel alleen maar gebruikt om te eten, douchen en slapen, maar dat was allemaal dik in orde. Ontbijt was heel gevarieerd, verzorgd en lekker! Alleen de koffie was niet zo lekker, maar dat zal wel aan de Portugese gewoontes liggen en niet zozeer aan het hotel. De kamers waren heel verzorgd en de bedden werden elke dag opgemaakt + nieuwe handdoeken gebracht. Wifi was uitstekend (wel altijd eerst inloggen, maar dat is maar een kleine moeite). Hotel ligt ook vlakbij een metrostation (ideaal) en in een rustige straat.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    6,7
    Bedden lagen goed en badkamer was schoon.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Airco deed het niet, 3 maal doorgegeven aan de receptie. Maar hebben er niets meegedaan. Wifi deed het niet op de kamer. In de hal deed de wifi het ook niet optimaal.

    Bedden lagen goed en badkamer was schoon.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,3
    Superbedden en heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eige lijk niets, buren die opstaan, douchen kan je wel goed horen...

    Superbedden en heerlijk ontbijt! Frisse nette kamer! Metro dicht in de buurt en gemakkelijk te bereiken vanuit de luchthaven met 1 metrolijn tot het eindstation en nog kleine afstand te voet...

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,9
    Het ontbijt was mooi verzorgd en uitgebreide keuze!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer rechtover lift, echt verschrikkelijk constant elke morgen om 7h wakker door signaal geluid van de lift. het wifi systeem: van telkens opnieuw te moeten inloggen als het signaal weg valt was vervelend

    Het ontbijt was mooi verzorgd en uitgebreide keuze!

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,9
    comfortabele kamer, hygiëne, prima ontbijt,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Capaciteit van de liften tijdens de piekuren volstrekt onvoldoende, geen fitness. beetje ver van centrum.

    comfortabele kamer, hygiëne, prima ontbijt, prijs/kwaliteitsverhouding

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,1
    Het hotel is goed gelegen, de kamers zijn netjes en het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel biedt WiFi aan. Wij hadden een kamer op de 9e verdieping en daar was er geen bereik, enkel beneden in de hall.

    Het hotel is goed gelegen, de kamers zijn netjes en het personeel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2015

    8,3
    Prima ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco in wintermaanden, terwijl de zon de ganse dag op de ramen scheen. Dunne scheidingswanden tussen kamers.

    Prima ruime kamer Uitgebreid ontbijtbuffet Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel Geen geluidshinder van de drukke straat

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,1
    De kamer is schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zijn erg gehorig, je hoort alles van degene naast je.

    De kamer is schoon.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    9,2
    Verzorgd en lekker ontbijtbuffet .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verzorgd en lekker ontbijtbuffet .

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    8,8
    Goed bed, fijne badkamer en een goed ontbijtbuffet!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gehorig en veel geluidsoverlast van laag overvliegende vliegtuigen (iedere 10 min.)

    Goed bed, fijne badkamer en een goed ontbijtbuffet!

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    7,9
    Goede bedden,uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Straatlawaai

    Goede bedden,uitstekend ontbijt

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    5,0
    Dicht bij metro station
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nors personeel , koud binnen en tapijpen op kamer waren vuil

    Dicht bij metro station

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,1
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    lawaai vliegtuigen, badkamer slecht verlucht en onpraktisch

    locatie

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,3
    Schoonheid, comfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoonheid, comfort

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    9,2
    Goede verbinding met het stadscentrum en een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Goede verbinding met het stadscentrum en een prima hotel.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    7,9
    Locatie is super centraal en ontbijt is uitstekend verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    meer zakelijk dan vakantie hotel .

    Locatie is super centraal en ontbijt is uitstekend verzorgd.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    mooie, moderne kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een kamer naast de lift: veel lawaaihinder, vooral 's nachts.

    mooie, moderne kamer

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    7,5
    Gemakkelijk parkeren in naastgelegen parkeergarage voor als...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hoorde wel "buur" geluid.

    Gemakkelijk parkeren in naastgelegen parkeergarage voor als gast goed tarief. Nette kamer

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    2,5
    Afstand t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    eigenlijk niets

    Afstand t.o.v. metro station

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    Makkelijk bereikbaar
    • Zakenreis
    • Stel

    Lawaai lift naast slaapkamer

    Makkelijk bereikbaar

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    8,3
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    Vriendelijkheid personeel

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    9,6
    Behulpzaamheid balie personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Behulpzaamheid balie personeel

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    10
    Het is ons op alle vlak zeer goed meegevallen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is ons op alle vlak zeer goed meegevallen

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    7,9
    Personeel zijn vriendelijk en behulpzaam
    • Zakenreis
    • Stel

    Geen apparaat om warm water te maken in de kamer. De afmeting van de garage is te krap.

    Personeel zijn vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    8,3
    Uitgebreid ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    geen safe

    Uitgebreid ontbijtbuffet ruime kamer + badkamer

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,1
    Het hotel ligt dicht bij de metro
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers zijn erg gehorig en de bedden zijn hard

    Het hotel ligt dicht bij de metro

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 72

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: