Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Outros Tempos - Turismo de Aldeia

Largo Do Marradoiro Nº 12, 5110-051 Aricera, Portugal

#1 van de 1 hotels in Aricera

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 281 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,3
    Heerlijke dagen gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was wat smal en hard en kamers zijn vrij gehorig, maar het is een prachtig oud pand dus dat is niet zo vreemd.

    Superlief echtpaar dat je helemaal in de watten legt tijdens je verblijf. Ontbijt is heerlijk met tal van zelfgebakken taarten en ook zeker aan te raden om een keer een avondmaaltijd te nuttigen hier!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,2
    Prachtige uitbaters in een sfeervolle oude schone woning die je verwennen met lokale specialiteiten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    -

    Fantastisch oud huis met mooie schone kamers. Wij hebben s'avonds mee gedaan aan het geweldige diner. Allerlei overheerlijke Portugese specialiteiten. Ook het ontbijt is geweldig!! Het wat oudere echtpaar dat dit hotel runt is heel dienstverlenend en voorzien je van veel info over de omgeving. Het zwembad ligt ongeveer 50 meter verderop. Ook heerlijk! Kortom een geweldige ervaring!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    Gastvrij hotel in de Douro vallei
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets is tegengevallen!!

    Het ontbijt was geweldig. De eigenaresse bakte zelf en het buffet bestond uit minstens 8 soorten cake of taart, fruit, brood/beleg, goede koffie. Je kon ook dineren als je dat van tevoren aangaf. Ook dit was meer dan goed. vier gangen, port vooraf, port toe plus nog een borrel (voor de heren). Het allerleukst was dat je gezamenlijk aan één tafel zat, zodat je met alle gasten in gesprek was. Dus met Schotten, Taiwanezen, Duitsers Portugezen, en iedereen hielp iedereen met vertalen. Ik kan dit hotel van harte aanbevelen. De gastheer en -vrouw deden hun titel eer aan.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,7
    Rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie is erg afgelegen en via een lastige weg te bereiken. Er is geen winkeltje of restaurantje in het dorp.

    De gastheer en gastvrouw zijn allervriendelijkst en gastvrij. Het ontbijt is prima verzorgd, elke dag heerlijke taarten en vers fruit.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,6
    absolute aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Huis met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 14 nachten

    Buitengewoon gastvrij echtpaar en schoondochter. Ze deden alles om het ons naar onze zin te maken.Het ontbijt (met iedere ochtend zelfgemaakte cakes, jams etc) was heerlijk. Het avondeten mag ook niet onvermeld blijven: fantastisch! Op ons vertrek kregen we niet alleen zelfgemaakte vlierbessenjam en port mee maar ook een doos met appels en druiven van hun eigen land. Daarnaast erg kindvriendelijk. Onze zoon van bijna drie heeft het nu nog over die lieve meneer en mevrouw uit Portugal.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,3
    Ver weg van alles, maar toch een goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Huisje met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    We zaten zo wat in het hol van pluto. Ver weg van alles. Maar daar hadden zelf voor gekozen.

    Vriendelijk onthaal, 's avonds dinner met de andere gasten aan een lange tafel (plezier gemaakt), lekker ontbijt, rustig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,5
    Heel gastvrij, veel gezelligheid met andere gasten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht op een ingestorte stal, een heel sober verblijf, geen enkele mogelijkheid om even buiten te zitten. Niets te beleven in het piepkleine dorpje

    Heel gastvrij, veel gezelligheid met andere gasten. Waanzinnig diner en ontbijt hier gehad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    10
    De gastheer en gastvrouw waren ontzettend vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastheer en gastvrouw waren ontzettend vriendelijk. Bijzondere ervaring, vooral ook het ontbijt en het diner. WOW

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,1
    Vriendelijkheid van het stel en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat muf en stoffig

    Vriendelijkheid van het stel en personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Een echte aanrader voor een sfeervol en geweldig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Enorm uitgebreid ontbijt, zeer sfeervolle accommodatie en buitengewoon aardige hosts.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,6
    Prettig fijne mensen, goed verzorgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Familehotel. Privecie.

    De kamer en het uitzicht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    10
    Rustgevend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien had ons bed iets breder mogen zijn

    Vriendelijke mensen , heerlijk ontbijt , veel zelf gemaakt , de stilte , ongelooflijk

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    9,6
    Enorm vriendelijk onthaal , heel goed ontbijt , elke dag...
    • Vakantiereis
    • Groep

    In het dorpje Aricera is geen winkeltje of cafeetje.

    Enorm vriendelijk onthaal , heel goed ontbijt , elke dag verse cake en taarten , vers fruit , porto , ...

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    10
    Geweldig verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Geweldig verblijf gehad! De eigenaren doen er werkelijk alles aan om het naar je zin te maken. We vroegen om een eenvoudige lunch, maar de eigenaresse bleef met eten komen! Flessen wijn, port, antipasti, taarten, het blijft maar doorgaan. En ze doen het met zoveel liefde. Als je op pad gaat krijg je nog lekkers mee, en wij hadden echt het gevoel dat je bij de familie wordt opgenomen. Houdt er rekening mee dat er op zondag rustig is, want het diner wil je echt niet missen namelijk. De kamer was zeer luxe met een prachtig groot balkon. Wij hadden dan ook de mooiste kamer, die van de profesora. Het ontbijt was geweldig, we werden wakker met de lucht van vers gebakken taarten. Ik kan echt niks bedenken wat is tegen gevallen. Boven verwachting.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    9,6
    Zeer schoon fantastische mensen hoog in de bergen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Zeer schoon fantastische mensen hoog in de bergen

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    8,3
    Enorme gastvrijheid en hulpvaardigheid van de eigenaren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorme gastvrijheid en hulpvaardigheid van de eigenaren. Heerlijk ontbijt en heel goed eten 's avonds. Super verzorgd allemaal.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    Prachtige locatie, super vriendelijk en een geweldig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige locatie, super vriendelijk en een geweldig ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    10
    toen we na 2 nachten afreisden
    • Vakantiereis
    • Stel

    toen we na 2 nachten afreisden kregen we amandeltaart mee!

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: