Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Parque das Amendoeiras 2-sterren

Parque das Amendoeiras, Loja 7, 8125-419 Vilamoura, Portugal

#90 van de 143 hotels in Vilamoura

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 136 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    4,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    8,5
    Goede en complete appartmenten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Eigenlijk niets behalve dat de appartementen niet makkelijk te vinden zijn.

    Ruime appartement met alles wat je nodig hebt op vakantie. groot balkon. vanaf de buitenkant zie je niet dat het een vakantie appartementen complex is en volgens mij zit ook alles door elkaar zowel permanente bewoners en vakantiegangers. Een tip wat aardig wat zoekwerk scheelt de appartementen liggen op de weg vanaf de N125 richting Villamoura en je komt ze aan de linkerkant tegen het zijn groen/gele gebouwen met er receptie achterin de hoek. Wifi is er alleen in de openbare ruimte`s maar als je wilt kun je in je appartement ook Wifi nemen via NOS.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,5
    Ruim maar geen luxe
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Douche had absoluut geen waterkracht maar was wel goed warm. Bedden waren erg slecht, je voelde de veren in de matras zodra je bewoog. Geen airco (voor de zomer) of verwarming (voor in de winter). Wifi alleen beschikbaar als je buiten de receptie gaat staan of bij parky's (de bar) gaat zitten (dus niet in de kamers). Het is wel overdekt waar je kunt gaan staan, maar erg koud in de winter om te internetten. Zwembad was erg triest, geen eens stoelen of ligbedden om op te zitten. Maar dan kan ook komen doordat ik buiten het seizoen was. Ben nu maar bij het zwembad in het hotel er tegenover gaan zitten. Je zit wel erg ver af van de haven en het strand om te lopen, je hebt wel echt een auto nodig, maar als je die hebt is het geen probleem. Het hele complex kan wel een make over gebruiken, maar op zich is het voor de prijs prima te doen want je hebt wel erg veel ruimte. Receptie is maar tot 18 uur open, dat is wel kort.

    Groot appartement met goed uitgeruste keuken en voldoende kastruimte. Schoon. Heel groot balkon, appartement 1b in block 3 had zelfs 2 balkons omdat het op de hoek zat. Meubilair is erg ouderwets en donker, maar wel in goede staat dus dat maakt eigenlijk niet uit. Om de dag wordt er schoon gemaakt en krijg je nieuwe handdoeken. Tv had een aantal kanalen waar gewoon engels gesproken werd met portugese ondertiteling dus dan kon je gewoon volgen. Geldautomaat bij de receptie. Voldoende gratis parkeergelegenheid. Restaurant met prima eten en een bar in het hotel, en zelfs een klein supermarktje. Prijs was erg gunstig en de kleine negatieve punten zijn daardoor echt niet erg. Zou zeker terug gaan.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    6,3
    '
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    's nachts 02:00 uur tot 04:00 uur gedurende twee nachten werd er een appartement onder ons verbouwd met een sloophamer.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    7,5
    Ruim appartement en het balkon op t westen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren slecht. Wifi is alleen beneden in de zaak waar je zit bereikbaar. Dus heb je 10 codes nodig, elke zaak 1

    Ruim appartement en het balkon op t westen. vanaf 13:00 de zon Heerlijk. Bijzonder goede keuken in de 2 restaurants.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    5,8
    Fijn en rustig zwembad, eetgelegenheden en supermarktje bij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Druk op warmwater In badkamer, dus ook van de douche was minimaal. Douche was als een lekkende kraan. Bedden super hard, bedbodems van houten planken!

    Fijn en rustig zwembad, eetgelegenheden en supermarktje bij complex. Ruimte van appartement royaal, fijne balkons. Schoon.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    6,7
    het vriendelijke en behulpzame personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte WIFI ontvangst, zeg maar helemaal geen ontvangst

    het vriendelijke en behulpzame personeel

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    9,6
    vriendelijk ontgaal bijna iedere dag opmaak bedden zuiver...
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi harde bedden

    vriendelijk ontgaal bijna iedere dag opmaak bedden zuiver maken appartement zonder het te vragen

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: