Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pedras Da Rainha 3-sterren

Aldeamento Pedras Da Rainha - Cabanas, 8800 - 891 Cabanas de Tavira, Portugal

#20 van de 51 hotels in Cabanas de Tavira

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 553 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    5,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    Overleg met receptie personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste studio.

    Aanvankelijk was de ons toegewezen locatie erg teleurstellend maar na even overleggen werd ons een uitstekend alternatief aangeboden en hebben we genoten van ons verblijf.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    9,2
    Prettig, goede service, lekker eten aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    Naast ons huisje werd verbouwd. we kregen ander appartement: hiernaast werd ook verbouwd: veel herrie. Op 2e dag verhuisd naar derde appartement, dat wel rustig lag

    Ligging in dorpje, vlak bij strand, heerlijke eettentjes: vis!! Zeer toegewijd personeel, die ons 2 ander appartement aanbood

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,1
    de rust, goed uitgeruste huisje (T2)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    het ontbijt was zijn geld niet waard: geen variatie: steeds dezelfde broodjes,één potje confituur, potje yoghurt en wat fruit uit blik, en als je een engels ontbijt nam dan kwam daar een roerei met wat bacon bij.

    de rust, goed uitgeruste huisje (T2)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Mooie kamer op leuk park.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijt was geld absoluut niet waard!

    Kamer was gerenoveerd,mooi groot terras.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    Wilde er best langer blijven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio Appartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Waanzinnig zwembad, 3 minuutjes wandelen van goede horeca. Ideaal ook om met de fiets te rijden via de ecovia.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    10
    mooi vissersdorp vlakbij en goede bars en restaurants
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 7 nachten

    de prijzen in de bar voor een glas wijn 3 euro terwijl die niet te drinken is

    mooie plaats vlakbij alles wat er te zien is in tavira

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,9
    Leuk huisje in een prachtig park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Zonder auto is het strand ver weg.

    Alles vernieuwd, goede badkamers.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    10
    De locatie in een rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant kon een opfrissing gebruiken.

    De ligging en de faciliteiten

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    10
    24 uur service wat van pas komt wanneer je jezelf...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    24 uur service wat van pas komt wanneer je jezelf buitensluit en slot moet worden vervangen. Super aervice, doen echt alles om je te helpen. Huisje was weer prima, net als 2 jaar geleden. Heerlijk vakantiepark. Mooi aangelgd, uitstekend onderhouden. En supergoedkoop. Heerlijke inloop douche

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    4,2
    Personeel is heel vriendelijk, problemen werden wel opgelost...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We betaalden 185,00 per nacht voor een donker, verouderd appartement van 41 m2, het eerste appartement (nr 49) had een geiser waarvan de afvoer in de woon/slaapkamer uit kwam (koolmonoxide gevaar). We kregen een ander appartement met een oude boiler, die wel veilig was. De 4 plastic terrasstoelen waren zo slap dat de poten doorbogen en weggleden als we er op gingen zitten (ook de kinderen overkwam dit). Er was te weinig toiletpapier , dus telkens zelf ophalen. In de keuken waren geen afwasmiddel of sponsjes in de keuken. Voor 185,00 per nacht mag je dat wel verwachten.Verouderd electrisch fornuis, waarbij specifieke 1 pit totale kortsluiting veroorzaakte als je hem aanzette. Het zwembad is groot en mooi maar te weinig/klein voor het aantal mensen dat gebruik maakt. Dus veel te druk. persoonlijk ben ik geen fan van live muziek in het café waar je op het terras van je appartement ongevraagd van meegeniet. Tot slot: we hebben rondgetrokken en appartementen pal aan de kust bij Lagos gehad van 190 m2 met3 slaapkamers en twee badkamers voor dezelfde prijs, incl rustig zwembad en 10 min lopen van mooi strand (Vila Mos). Het kan dus wel.

    Personeel is heel vriendelijk, problemen werden wel opgelost (wel ander appartement, wel andere terrasstoelen, afwasmiddel en sponsje gaven ze niet), maar voor 185,00 per nacht wil je dit geseur niet.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,5
    Erg rustig park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg rustig park. Iets verouderd maar in de basis prima. Lekker zwembad en dichtbij rustig dorpje. Helaas geen kinderstoelen en de faciliteiten voor kinderen zijn naast het zwembad beperkt.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    7,1
    De parkachtige omgeving en mooi aangelegd
    • Vakantiereis
    • Stel

    De Matrassen van de bedden De stoelen om buiten te zitten.

    De parkachtige omgeving en mooi aangelegd Dakterras

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,5
    De rust
    • Vakantiereis
    • Groep

    Uitzicht van de woning

    De rust

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,9
    Huisjes staan in een mooi aangelegd park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slechte bedden. En geen comfortabele tuinstoelen.

    Huisjes staan in een mooi aangelegd park. Prettig zwembad. En de ligging.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,9
    Rust en ruimte op het park.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hard bed.

    Rust en ruimte op het park. Niet zo massaal.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    7,1
    lekker zwembad met ligbedden en aardig personeel bij...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    lekker zwembad met ligbedden en aardig personeel bij cafetaria

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: