Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pensao Estacao Central

Calçada Do Carmo 17, 2º, 3º, Santa Maria Maior, 1200-090 Lissabon, Portugal

#226 van de 343 B&B's en herbergen in Lissabon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2453 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 63

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    5,0
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Op de site staan voornamelijk foto's van de superior (bad)kamers. De standaard kamers zijn erg klein oud en muffig. De badkamer was afschuwelijk, een grote schimmelbende. Ik klaag niet snel maar ben nu naar de receptie gegaan om verhaal te halen. Hier werd met een grote zucht op gereageerd. Zijn uitleg was dat de mooie foto's bij de superiorkamers hoorden en dat de standaard kamer ook afgebeeld was. Hij kon mij maar 1 badkamer foto laten zien die bij deze kamers hoorde en daar zag je alleen een stukje muur en wasbak op. Ik legde hem uit dat dit niet met de werkelijkheid overeen kwam. De kit is zwart, er ligt een vuil antislip matje in en een schimmelend douchegordijn. Hij zou zorgen dat ik een andere kamer kreeg. Deze kamer was net zo vies. Toen ik zei dat het geen verschil was maar hem toch accepteerde omdat ik te moe was van het reizen zei hij dat hij zou proberen me te upgraden naar een superior kamer. Dit is niet gelukt, alleen de laatste nacht kon ik daar in. Hij heeft zijn best gedaan maar ik voelde me een "zeur" en zou hier niet meer terugkomen. Daarbij is er geen lift en moet je flink wat trappen op.

    De ligging aan Rossio plein is fantastisch, midden tussen alle leuke bezienswaardigheden. Op het plein wordt je wel constant drugs aangeboden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    10
    prachtige lokatie qua kamer en uitrusting, goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    misschien het zelf niet aanbieden van ontbijt omdat het soms handiger is.

    de kamers en het gehele hotel waren goed, spijtig dat ze geen ontbijt geven maar er waren voldoende lokaties erbuiten om ontbijt te nemen. de mensen van het hotel waren heel vriendelijk en behulpzaam, we lagen centraal in de stad om allerlei redenen. eten, winkels, bezoeken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,9
    Aantrekkelijke locatie, eenvoudig, maar schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Met een koffer via de trap naar de 4e verdieping was wat lastig. Maar acceptabel gezien de locatie/prijs verhouding. Bij de douche was er geen haak aan de muur om de sproeier aan op te hangen.

    De locatie, midden in het centrum, maar toch redelijk rustig.. Het was heel schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,9
    Perfecte locatie voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kamers zijn gehorig. Weet niet wat daar aan gedaan kan worden. Maar je kunt gewoon gesprekken volgen van de buren

    Locatie is perfect. Op wandelafstand (binnen 2 minuten) van bezienswaardigheden, OV, horeca enz

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    4,6
    oude vochtige (bad-)kamer en weinig klantvriendelijk personeel; foto's op website zijn misleidend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de accommodatie en de vriendelijkheid van het personeel. De foto's op de website tonen enkel de vernieuwde kamers; wij kregen een oude donkere kamer met een piepkleine badkamer vol schimmel.

    de ligging van het hotel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    6,3
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de kamer was oud en comfort ontbrak,douche met alleen handdouche waar maar matig water uitkwam douche gordijn met schimmel onderaan , de wifi was helemaal niet sterk en wij konden geen online ticket invoeren vanop de kamer. Er hing een opgesloten muffe geur en als je de venster open deed was het niet beter en kreeg je nog veel lawaai bij en zag je de vuile achterkoertjes, te veel trappen voor mensen met grote bagage en geen hulp van het personeel. Van buitenaf moeilijk te zien omdat het echt leek of het een inkomhal van appartementen was.

    de ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    9,2
    Prima pension, schoonmaak is dagelijks en zeer goed. Fijne kamer en zeer centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was voor ons wat lastig te vinden aangezien het aan een lange straat ligt met allerlei bochtjes en trapjes en we vanuit de verkeerde kant aankwamen. Als je bij metro Rossio uitstapt, dan ligt het pension wel vlakbij en logisch te vinden.

    Wij hadden een mooie 3-persoonskamer die onlangs gerenoveerd leek te zijn. Mooi ingericht en geen kabaal van buiten hoewel het pension in een drukke buurt ligt. Onder het pension ligt bovendien een supermarktje met bakkerij waar je 's ochtends voor weinig geld een prima ontbijt kan nuttigen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Leuk verblijf op een goede locatie voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het enige minpuntje wat ik zou kunnen noemen is dat de badkamerdeur niet helemaal open kon omdat hij dan tegen de wastafel kwam. Maar dat was niet echt een storend probleem.

    De ligging is erg centraal midden tussen de wijken Bairro Alto en Baixa. Op ongeveer 100m ligt een metrostation waarmee je naar het vliegveld kan reizen. De receptie is 24*7 aanwezig en geeft een goede service. Er is nog een centraal keukentje waar je je eten en drinken is kan koud houden. De kamers zin schoon en zijn leuk ingericht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,0
    Matig en onveilig hotel, ligging perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vluchtroutes bij brand waren zwaar ondermaats. Wij sliepen op de 3e etage ergens achterin in een lange gang. Geen brandtrap of nooduitgang te bekennen en daardoor geen veilig gevoel. Gehele appartement was ondermaats (vloer met scheuren, smoezelige badkamer, douche niet kunnen ophangen) maar ach, wat heeft een mens nodig. Wij zijn snel tevreden, maar zullen dit niet nogmaals boeken. Tenzij op de begane grond, want zoals al gezegd, de ligging is prima.

    Locatie was ronduit perfect. Hartje centrum en makkelijk uit te wijken naar alle stadsdelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    6,7
    Leuk voor 3 nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden waren te klein, ik ben zelf 1.70cm Er was geen lift, we zaten op de vierde verdieping. Soms moesten we lang wachten voordat de deur werd opengedaan van het Pension. De douche werd pas na lange tijd warm. Te weinig stopcontacten in de kamer.

    Goed werkende wifi Opzich een schoon hotel Bij aankomst konden we niet gelijk onze kamer in, maar er was een aparte toilet en douche beschikbaar. Gratis luggage storage

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,1
    Uitstekende locatie voor een nette prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen lift, de kamer is erg basic, maar klopt wel met de prijs.

    De locatie was heel goed, dicht bij de metro, die de halve stad bestrijkt, maar met de metro kom je ook gemakkelijk bij tram-, trein- en bushaltes. Om de hoek zit een supermarkt en vele eettentjes. Makkelijk om je dag mee te beginnen. De laatste dag kun je je bagage stallen als je een late vlucht hebt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,1
    Prima locatie. Geen parkeer mogelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche. Water was koud, werd na 10 min.lauwwarm. Maar het was warm in de stad, dus niet zo erg. Haren wassen doen we thuis wel weer😁

    Super locatie. Naast statio Rossio, midden in het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    6,3
    Super ligging, verouderde kleine kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamer, maar was geen probleem voor ons, de kleine verouderde badkamer daarentegen. Foto's op booking.com komen helemaal niet overeen met de kamer die we kregen. Wij vroegen een douche, en kregen een bad, van 1m op 1m met douchegordijn, waarbij je de douchekop zelf maar moest vasthouden. Ook geen ontbijtmogelijkheid.

    Ligging was top

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    7,1
    Fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Bedden zijn erg hard. entree, trappenhuis en 2e en 3e verdieping zijn nog erg oud. Kamersleutel mag niet mee naar buiten en moet elke keer worden weggebracht en opgehaald bij de receptie ook als je even snel een boodschapje wil doen. Toilet zat in de badkamer en was in onze kamer erg krap geplaatst.

    perfecte locatie in een rustige zijstraat naast het plein van Rossio. 1e verdieping is volledig gerenoveerd en ziet er goed uit, rest van het hotel was nog in erg oude staat. Perfecte wifi, fijne douche, supermarkt en bakkertje tegenover de ingang van het hotel. Veel restaurantjes en ontbijttentjes in de buurt, ligging is vlak bij de winkels.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,3
    Prima verblijf als je er alleen slaapt en de rest van de dag de deur uit bent.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks maar als ik toch wat moet noemen: de douchekop kon niet hangen en meest je in de hand houden tijdens het douchen

    Centrale ligging, vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    7,1
    Zeer goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden een kamer op de eerste verdiep waar de receptie ook is. Daar was er veel lawaai de eerste nacht. Ook veel lawaai van de ventilatiebuizen. Douchekop in badkamer kan niet opgehangen worden dus moet je voortdurend vast houden terwijl je doucht.

    Zeer goede locatie. Vlak bij vele restaurantjes, grote pleinen, metro,... Kamer was ok. Proper. Groot genoeg als je niet te veel dagen blijft. Prima prijs-kwaliteit verhouding. We zouden hier wel opnieuw verblijven.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,3
    Toplocatie, mooie (pas gerenoveerde) kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is niet per se een heel goedkoop hotel. De geluidsisolatie van de ramen naar buiten is subliem, maar die van de deur naar de gang slecht.

    Laat je niet tegenhouden door de weinig veelbelovende entree en receptie: het hotel wordt op dit moment van binnen gerenoveerd. Wij kregen een volledig 'nieuwe' kamer op de eerste verdieping, erg mooi en netjes (veel mooier dus dan op de foto's)!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Goede locatie in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sterk verouderde badkamer zonder ophanghaak voor douchekop.

    Bedden en beddengoed en de dichtbijheid bij centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,9
    De gunstige locatie lekkere bedden en vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gunstige locatie lekkere bedden en vriendelijk personeel!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Het was een prima verblijf, fijn hotel zonder luxe, maar met alle faciliteiten in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De bedden waren oud en lagen niet lekker

    Het hotel ligt in het centrum, vlak bij metro, trein en busstations en veel bezienswaardigheden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    5,8
    Douche / toilet gedeelte veroudert en incompleet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche / toilet gedeelte veroudert en incompleet

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was erg klein

    Het bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,3
    Locatie van hotel is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Locatie van hotel is geweldig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie, super centraal, prima prijs - kwaliteit verhouding. Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    6,7
    kort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen lift, en dan met 2 zware koffers naar de derde etage na een lange reis is geen pretje

    het was er schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    4,2
    Lokatie is midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies hotel. Schimmel in badkamer. Super kleine kamer. Klein bed. Zeer Gehorig. Nooit meer!

    Lokatie is midden in het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    hygiëne in de badkamer

    de ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    4,6
    Het bijhouden van de valiezen na uitchecken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer veel te klein. Geen lift 4 verdiepingen met de trappen

    Het bijhouden van de valiezen na uitchecken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    6,7
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi ging ontzettend traag. Veel lawaai van andere gasten.

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,5
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen föhn

    Ligging en prijs- kwaliteit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    9,6
    Goede locatie midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Goede locatie midden in het centrum Ik had een mooie nieuwe kamer (en weet niet hoe de oudere kamers eruit zien)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    8,8
    Super locatie en heel schoon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze waren wel behulpzaam maar niet echt vriendelijk

    Super locatie en heel schoon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen haardroger op de kamer en als je die toch had gehaald bij de receptie dan moest het ook gelijk terug gebracht worden op de dag zelf.

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    8,8
    Ideaal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie, gezellige kamer, super vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,5
    Eenvoudig hotel. Schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Een föhn op de kamer zou gemakkelijk zijn geweest

    Centrale ligging Goede ontbijtlocaties vlakbij

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    9,2
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappen naar receptie

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    10
    super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    ligging kan niet beter,midden centrum,vriendelijk en behulpzaam, kamer zeker ok,alles nieuw en proper,voor deze prijs,veel meer dan verwacht...

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Na verblijf bij vrienden in Santarem, prima plek om nog een dagje Lissabon mee te pikken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Moet je op de koop toenemen; 's nacht is het niet altijd rustig.

    Midden in het centrum, prima locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Vriendelijkheid en lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen uitzi ht

    Vriendelijkheid en lokatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    Grote kamer en proper
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer zeer klein en verouderd.

    Grote kamer en proper

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine badkamer.

    Locatie is prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    5,0
    Ligging bedden waren top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meubilair en douche

    Ligging bedden waren top

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    7,1
    Super locatie, kamers zijn wel erg klein.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers zijn erg klein.

    De locatie is super!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    9,2
    Fantastische stad en veel hoogtepunten te voet te bereiken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging, midden in het centrum en 100 meter vanaf de Metro en de kamers zijn kort geleden totaal vernieuwd.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,9
    Prima !!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Prima !!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen lift in het gebouw

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    7,5
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ligging in centrum; prijs/kwaliteit

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    8,3
    Geweldig onderkomen voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Oud interieur en badkamer

    Super locatie, centrum alles binnen loop afstand

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inkomhal en traphal niet uitnodigend Eerste kamer klein en vochtig langs de achterkant van het gebouw, gevraagd om met kamer aan de overkant (groter, nieuwer, groot raam) te ruilen en dit was geen enkel probleem.

    Vriendelijkheid personeel Ligging is ideaal

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,3
    * Locatie: Midden in het centrum;
    • Vakantiereis
    • Stel

    * Ik lees slechte ervaringen over de hoeveelheid trappen, maar dat is waarschijnlijk alleen een probleem als je slecht ter been bent. De receptie is op de 2e verdieping en onze kamer lag 1 verdieping hoger

    * Locatie: Midden in het centrum; 300m vanaf de busstop of metro (Rossio) naar het vliegveld * Kamer was netjes en schoon, prima prijs/kwaliteit * Eigen badkamer en toilet

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    8,3
    De kamer was erg schoon en het personeel was erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Door de locatie hadden we 's avonds en 's nachts soms wel last van het lawaai op straat.

    De kamer was erg schoon en het personeel was erg vriendelijk. Prima hotel voor als je de hele dag op pad bent en alleen in het hotel slaapt.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    6,3
    Locatie, prijs, vriendelijk personeel (weinig enthousiast).
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer kleine kamer, veel geluid van de straat, riool lucht in badkamer, weinig comfort, klein bed.

    Locatie, prijs, vriendelijk personeel (weinig enthousiast).

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    7,5
    Zeer centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    kleine kamer. douche aan revisie toe

    Zeer centrale ligging. Goede wifi

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Tweede verdieping en geen lift. Een nacht buitenlawaai.

    Ligging

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    7,1
    Zeer gedienstig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een beetje oud( klemmende deuren en haperende sloten)

    Zeer gedienstig personeel

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    7,5
    Een zeer goede locatie, prijs kwaliteitsverhouding...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een zeer goede locatie, prijs kwaliteitsverhouding uitstekend, met vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,9
    Ideale ligging in het centrum van Lissabon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ideale ligging in het centrum van Lissabon. Alles op loopafstand, zelfs de bushalte van de Aerobus.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    8,8
    De ligging, de netheid van de kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het lawaai op straat 's nachts (omwille van de centrale ligging)

    De ligging, de netheid van de kamer en badkamer.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    locatie 24h receptie

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    8,8
    Centrale ligging pension in het hart van Porto.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Breakfast mocht wat uitgebreider zijn. Een Euro meer is overeenkomstig geen bezwaar!

    Centrale ligging pension in het hart van Porto.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    9,2
    Zeer centraal gelegen, vriendelijke en behulpzame mensen en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dekens (beetje muf) ipv dekbed

    Zeer centraal gelegen, vriendelijke en behulpzame mensen en 24 uur bezetting bij receptie

Er zijn ook 21 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 63

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: