Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pensao Residencial Vila Teresinha

Rua das Cruzes,21, Sao Pedro, 9000-025 Funchal, Portugal

#14 van de 38 B&B's en herbergen in Funchal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 273 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Goed adres voor verblijf in Funchal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om er te komen moet je een stuk naar boven lopen. De kamer was wat klein en het bed wat smal (smaller dan we gewend zijn). Onze kamer was aan de zijkant waardoor er niet zoveel frisse zeewind naar binnen kwam

    Vlakbij centrum, goede prijs-kwaliteitverhouding, uitgebreid ontbijt met eieren (gekookt, gebakken of roerei), brood, fruit, cake, koffie/thee) schoon (dagelijks schone handdoeken), we hadden een balkon en konden lekker buiten zitten. Je kunt gebruik maken van een koelkast. Ik vond het erg goedkoop (zeker vergeleken met andere, latere verblijven op het eiland)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    9,2
    Rust en ruimte in Funchal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    zeer uitgebreid ontbijt (te veel om op te eten), elke dag vers fruit (wisselend) en elke dag heerlijke cake (wisselend), eitjes naar keuze. heel vriendelijk onthaal, rustig gelegen huis, ruime kamers en badkamer. Redelijk dichtbij een aantal bushaltes. Zalig terras met meer dan voldoende ruimte waar de zon 's namiddags/vroege avond op staat. Rustige uitbaters waarvoor weinig te veel is.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,9
    Beste prijs-kwaliteitsverhouding!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De kamers zijn niet voorzien van airco. Wij bezochten Madeira in juni en de kamers waren toch wel vrij warm.

    Het ontbijt was vers en werd aan tafel geserveerd. De gastvrouw bakt elke morgen verse cake. De accommodatie heeft een gemeenschappelijke frigo ter beschikking dat praktisch was ingedeeld volgens kamernummer. Dit is heel handig om de picknick in te bewaren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    10
    Lekker ontbijt iedere morgen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er kan tegen betaling geparkeerd worden tegenover het pension. Dit kost verder vrij weinig maar gratis parkeerplekken zijn doordeweeks moeilijk te vinden.

    Lekker ontbijt iedere morgen. Zeer vriendelijke mensen en een goede ligging vlakbij het oude centrum. Aanrader!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,3
    Mooie kamer met een ruim (gemeenschapelijk) terras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets negatief.

    Mooie kamer met een ruim (gemeenschapelijk) terras. Uitgebreid en verzorgd ontbijt. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    10
    Wij hadden nog wel 3 maanden willen blijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 29 nachten

    Alles was super

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,8
    Ontbijt : goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vila Teresinha is gelegen op een drukke kruising van wegen. Bij openzetten van ramen behoorlijke geluidshinder en uitlaatgassen die regelmatig in de kamer te ruiken zijn. Voor de uitbaters van de kamers is dit een situatie van overmacht !

    Ontbijt : goed. Mooie kamer met prachtig uitzicht naar verschillende richtingen ( soort van torenkamer ). Gesloten ramen goed geïsoleerd ! Briefjes op diverse plekken, toen bleek, dat we pas laat zouden arriveren, zodat we toch vrij gemakkelijk binnen konden komen en geïnformeerd werden over diverse dingen.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    10
    Superaardige eigenaar met echtgenote.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je moet goed ter been zijn want locatie ligt hoog.

    Superaardige eigenaar met echtgenote. Heerlijk goed verzorgd ontbijt en je voelt je er meer dan welkom! Goede locatie vlak bij 't oude centrum.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    9,2
    Het vriendelijk en persoonlijk othaal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Het vriendelijk en persoonlijk othaal. De zachte vriendelijkheid van de huisvrouw en de - soms fijnzinnige en wat British - cynical - humor van de pensionhouder. Eenvoudig en jedoch rijkelijk (keuze) ontbijt met heerlijke zelfgemaakte confituren en (dagelijks afwisselen) gebak. De kamers zij eenvoudig maar practisch ingericht; uitstekende hygiëne. Mooi gemeenschappelijk terras en ook wat practische faciliteiten. In de onmiddellijke omgeving fijne tot uitmuntende lunch en dinner -adressen (ook getipt door de pensionhouder o.m. "Las Combatentes"). Kortom, een heerlijke plek om de stad en de rest van het eiland te verkennen. En dan nog de uiterst interessante kosten/plezier ervaring...... Als we ooit terug naar Madeira komen we er zeker terug. Obrigade Agostino e Catahrina

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,5
    Leuk pension in typische stijl van Madeira.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ondanks in centrum wel beetje klimmen. Vrouw des huizes had qua humeur niet haar beste dag.

    Leuk pension in typische stijl van Madeira. Vriendelijke eigenaar.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    9,2
    Heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    9,6
    Centraal gelegen, vriendelijke en grappige uitbaters.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Centraal gelegen, vriendelijke en grappige uitbaters. Uitgebreid ontbijt. Fijn terras.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Pensao Residencial Vila Teresinha

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: