Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residencia LIS B&B and Parking

Rua Antero de Quental, 659, União de Freguesias do Centro, 4200-068 Porto, Portugal

#84 van de 266 B&B's en herbergen in Porto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 884 beoordelingen over deze B&B

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 42

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    Prettig hotel met een vriendelijk en behulpzame eigenaar. Met de metro zo in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is een eindje lopen naar het centrum van Porto. De douche was soms een wat minimalistisch gebeuren.

    Bijzonder vriendelijke eigenaar die alles over Porto weet en graag zijn klassieke zangtalent demonstreert. Het ontbijt was uitgebreider dan verwacht en zeker voor Portugese begrippen. En als bijzonder extraatje, sinds vorig jaar airco! Bij 35 graden bijzonder prettig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,2
    Prima hotel voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Onze kamer was gelegen aan een drukke straat. We hadden beter een kamer achteraan gevraagd.

    Propere gerenoveerde kamer en badkamer. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar en personeel. Overdekte en bewaakte garage aan 5 euro per dag.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,2
    Fijn klein hotel, goede uitvalbasis voor een paar dagen Porto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige personeelsleden spraken slecht Engels, dat probeerden ze dan weer te compenseren met hun enorme vriendelijkheid. Verder is het wel iets gedateerd.

    Heerlijk rustige kamer, vriendelijk personeel, prima ontbijt, de afstand naar het centrum is goed te lopen. En de leuke ontvangst met een flesje Port maakt het helemaal af.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,9
    Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toen wij er waren, 12 maart, was het bij de ontbijtkamer koud

    Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Kamer, 3 persoons, was ruim. In de buurt, bij Augusto, lekker en goedkoop gegeten. Wel een eindje lopen naar het centrum, voor ons goed te lopen, maar er gaat ook een bus. Porto zelf in 1 dag aardig kunnen zien. Veel winkels leeg..

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    10
    GOED HOTEL, MOCHT IK TERUG GAAN, ZOU IK DIT ZO WEER BOEKEN.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Klein minpuntje het is en blijft wennen om onder een deken te slapen, dekbed zou fijner zijn geweest.

    Klein knus hotelletje hele vriendelijke gastvrije eigenaar,

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,2
    Volop genoten!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alleen het ontbijt zou iets gevarieerder kunnen, maar was zeker goed vooral de broodjes waren heerlijk!

    Het is een gedateerd hotel maar alles was keurig onderhouden en superschoon en bij aankomst vertelde de zeer behulpzame manager? Wat er allemaal in Porto te bezichtigen valt en wat je absoluut moet bezoeken!! Wij hebben op en top genoten en kunnen het hotel aanbevelen! Wij houden van lopen en konden zonder veel moeite alle bezienswaardigheden te voet bezoeken vanuit het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,2
    Wat een vriendelijke eigenaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat een vriendelijke eigenaar! We mochten zonder extra kosten eerder inchecken. Dat was heerlijk na vroeg opstaan en een lange vlucht. En we kregen gratis een kleine fles heerlijke port. De kamer was mooi groot, mét rolluiken - lekker donker 's nachts dus! De binnenstad is een flinke wandeling, maar het is goed te doen. Aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    Prima prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was 1,80 lang. De vriendelijke eigenaar heeft de tweede nacht een kamer met een beter bed verzorgd. Geef het vooraf door als je langer dan 1.80 meter bent.

    Een geweldig ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,1
    Een vd eigenaren hield voet bij stuk dat wij nog moesten...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een vd eigenaren hield voet bij stuk dat wij nog moesten betalen!! We hadden betaald via Booking.com. maar nee...wij zouden en moesten betalen. Zelfs het betalingsbewijs overtuigde hem niet. Ik moest dit probleem maar zelf uitzoeken met Booking! De man was onverzettelijk, en de taxi stond te wachten..het was echt vreselijk! Uiteindelijk heb ik zelf Booking gebeld in Nederland. Ze reageerden adequaat en lieten een Portugees sprekende medewerker naar de residencia bellen. Pas toen bond meneer in en wapperde met zijn handen dat we weg mochten. Geen excuus, geen vriendelijk woord...niets.Wegwezen moesten we. Nou...graag! Nooit meer! Het verblijf was leuk. De tijd heeft er stil gestaan; dat heeft wel iets, maar de afhandeling bij vertrek heeft alles verpest, jammer, heel jammer!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,5
    Verblijf was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had iets uitgebreider mogen zijn. B. V. Cerials en yogurt.

    De gastheer was erg aardig: hij wist veel over de stad te vertellen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,2
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    10
    Gewoon Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon Goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,2
    goed bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    te ver van t oude centrum

    eigenaar erg behulpzaam en ontbijt goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,2
    Ondanks de taal was de man echt bereid je te helpen met van...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks de taal was de man echt bereid je te helpen met van alles. Hij sprak nagenoeg geen Engels. Leuk B&B !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,9
    Aan te bevelen BenB, zeker voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    n.v.t.

    Zeer vriendelijke ontvangst en behulpzaam bij problemen. Goed ontbijt en royale kamer. Eigen parkeerplaats is een voordeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,2
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,8
    Huiselijk
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet voor downloaden foto's

    Vriendelijkheid en persoonlijke service

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    9,6
    zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niks

    de gastvriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    10
    Uitstekend, Porto echt mogen verkennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets zou het aan iedereen aanraden

    Zeer vriendelijk onthaal, alles was tip top in orde. Net en lekker ontbijt. Heel vriendelijke man

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Goed genoeg voor een stedentrip, niet vakantiewaardig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud, krakende bedden, zeer sober ontbijt.

    Het personeel en hun dienstbaarheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,8
    Prettige vriendelijke omgeving om te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco alleen een ventilator

    De persoonlijke benadering. En hulpvaardigheid.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,8
    Prettig verblijf, centrum op loopafstand maar ook goede bus verbinding met het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Hartelijke ontvangst. Wij voelden ons zeer welkom.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Superleuk familiehotel waar het je aan niets zal ontbreken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De eigenaar alles in z'n vermogen stelde om het z'n gasten naar de zin te maken. Stond zelfs karafje port met koekjes op de kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    8,8
    Blije verrassing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is niet de modernste accomodatie maar wordt goedgemaakt door bediening

    De ontvangst en behulpzaamheid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    8,3
    Prima voor een paar dagen. Erg behulpzame man bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd

    Erg scgoon

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    7,9
    Sliepen aan de achterkant, doodstil.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het huis uit 1935 is wat donker, komt ook door het meubilair en de donkere schilderijen aan de muren. Het heeft wel veel sfeer.

    Sliepen aan de achterkant, doodstil. Het ontbijt was gewoon goed. Lekkere broodjes, kuipjes kaas en jam, thee koffie en ranja. Voor ons prima.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    6,7
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Indien opgelet dan hadden we deze niet gekozen vanwege 4 trappen op en af. Op kamer geen internet, op verdieping af en toe. Bed goed maar te smal.

    Ligging

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    10
    Een fijne B&B met zeer vriendelijke eigenaar en familie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Een fijne B&B met zeer vriendelijke eigenaar en familie. Mooie loopafstand van het centrum en een bus voor de deur. Sanitair is wat gedateerd maar voldoet goed en is schoon. Voor de betaalde prijs, kregen we veel meer dan we mochten verwachten. Echt een aanrader!

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    8,3
    -Ontvangst was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als er toch iets negatiefs gevonden moet worden..... het bed was te kort, maar toch uitstekend geslapen

    -Ontvangst was geweldig. Kaart van Porto lag al klaar, route was ingetekend en de eigenaar is een lopende informatiebron met weetjes en bezienswaardigheden in Porto. -Zeer karakteristiek hotel, goede parkeergelegenheid, hoewel je een auto niet nodig hebt in Porto. -Alles volkomen naar wens.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,9
    De gastheer was zeer attent en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De terugweg uit het centrum naar het hotel

    De gastheer was zeer attent en vriendelijk.Alsof wij de eerste gasten waren die hij ontving. Uitgebreide uitleg over de stad en ontvangst met flesje port en wat lekkers. Omdat wij de volgende dag vroeg naar het vliegveld moesten,lag de locatie ook prima voor ons.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,5
    Het ontbijt, en dan eigenlijk vooral vanwege de klassieke...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kwaliteit van badkamer en het onderhoud van de ruimtes.

    Het ontbijt, en dan eigenlijk vooral vanwege de klassieke muziek live gezongen door de eigenaar! Ook de stijl van het hotel beviel goed, huiselijk en vintage.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,2
    De patron inviteert je in Zijn stad: uitgebreide uitleg over...
    • Vakantiereis
    • Stel

    krakende bedden

    De patron inviteert je in Zijn stad: uitgebreide uitleg over omgeving, hoe de bussen werken, welke restaurants goed zijn. Erg gastvrij!!!

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    8,8
    De vriendelijke uitbater die ons niet alleen een flesje...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De vriendelijke uitbater die ons niet alleen een flesje uitstekend porto gaf, maar ook heel wat uitleg, een kaart en goede raad. Het vriendelijke personeel.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    9,2
    De gastvrijheid, zeer goede tips en informatie, kan geen VVV...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was voor ons een beetje smal en hard maar dat is persoonlijk, verder een heerlijke ruime kamer met zeer ruime badkamer, dit is zeker geen kritiek

    De gastvrijheid, zeer goede tips en informatie, kan geen VVV tegenop! De gratis parkeergarage tegenover het B&B. De locatie zit op ongeveer een half uurtje lopen van de oude stad (bergaf)

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    10
    We reserveerden een kamer voor een week en kregen een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We reserveerden een kamer voor een week en kregen een appartement! Bij aankomst gaf de manager ons uitgebreide info over Porto, de gebruikelijke port+cakejes, plus nog eens een fles port en douro-wijn. Zijn zoon bracht onze koffers van de parkeergarage naar de kamer op de 1e verdieping. En elke dag werd ook nog de kamer schoongemaakt!

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,9
    de vriendelijke gastheer: hij zong zelfs tijdens het ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer en badkamer zijn enigszins gedateerd en bij het ontbijt was er alleen verpakt beleg (smeerkaas en jam) geen vleeswaren, eitje oid.

    de vriendelijke gastheer: hij zong zelfs tijdens het ontbijt en gaf informatie over de stad.

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    8,8
    De eigenaar geeft je onmiddellijk een thuis gevoel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De eigenaar geeft je onmiddellijk een thuis gevoel. Goede uitleg over de stad, waar te eten, hoe te oriënteren, wat te bezoeken. De eigenaar is heel erg gefocust op de wensen van zijn bezoeker.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    10
    Gastvrije ontvangst met koffie en broodjes, op de kamer na...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gastvrije ontvangst met koffie en broodjes, op de kamer na terugkomst dag Porto port met koekjes

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    9,6
    Enorm vriendelijke eigenaars en persoonlijke behandeling.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorm vriendelijke eigenaars en persoonlijke behandeling.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    9,2
    Een hotel waar je echt het gevoel hebt welkom te zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een hotel waar je echt het gevoel hebt welkom te zijn.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,3
    Bijzonder vriendelijk ontvangst met uitgebreide uitleg en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Bijzonder vriendelijk ontvangst met uitgebreide uitleg en tips over de stad. Prettig was ook de gratis, veilige parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    6,3
    Zeer vriendelijke gastheer en personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijke gastheer en personeel. Parkeerplaats over de deur is ideaal.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 42

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: