Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pestana Village Garden Resort Aparthotel 4-sterren

Estrada monumental 194, São Martinho, 9000-098 Funchal, Portugal

#106 van de 271 vakantiewoningen in Funchal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 369 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    6,7
    Het verblijf op Madeira was heerlijk, alleen het appartement voldeed niet aan onze verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was meer een hotelkamer dan een appartement, er was een keukentje maar zeer summier, een maaltijd kon niet bereid worden. Geen tafel om aan te zitten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    9,2
    Een prachtig hotel, om nooit te vergeten.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in het bad,.ik vind dat onhandig en risicovol. Een aparte doucheruimte zou ik erg waarderen.

    De prachtige tuinen en zwembaden en het magnifieke uitzicht vanuit de kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,8
    Geweldig Hotel, mooie ligging, wel erg massaal
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een erg groot Hotel, daardoor waren de ontbijten heel erg druk en lawaaierig. Om die reden heb ik dan ook niet geluncht en gedineerd in dit Hotel.

    Prachtig aangelegde tuinen met alle faciliteiten eromheen. Binnen en buiten zwembaden, sauna, sportruimtes.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    9,6
    Heerlijk ontbijt, aardig personeel, mooie tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Heerlijk ontbijt, aardig personeel, mooie tuin. Afgelopen zomer hier 2 weken verbleven, nu weer een week en volgende zomer gaan we weer!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,8
    ontbijt en de kamers waren goed , voor ons hoefde het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 14 nachten

    niets

    ontbijt en de kamers waren goed , voor ons hoefde het ontbijt niet maar zat er bij in.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    8,3
    Prima ontspannen vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    8,8
    ontspannen sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    prettige ligging t.o.v. centrum leuke kleine zit-eenheden ;voelde bijna als een een dorpje

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    8,8
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De livemuziek 's avonds ( 5 x per week) klonk luid door onze kamer. Een keertje is wel gezellig, maar elke avond...... Rustige avonden in de lounge of op je balkon/ kamer kon je wel vergeten. Erg jammer.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie tuin.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    8,3
    Lekker eten, rustig gelegen verzorgd en het muzikale...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik kan geen nadelen geven van deze locatie

    Lekker eten, rustig gelegen verzorgd en het muzikale optreden kon ik best smaken als ik ooit terug kom naar Madeira boek ik dit hotel terug

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    9,2
    zéér gastvrij hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het afscheid nemen.

    zéér gastvrij hotel!! Niets is teveel gevraagd, het personeel staat met de glimlach klaar. Ontbijt zéér uitgebreid. Wij hadden kamer met zeezicht zonder meerprijs. Lekkere cocktails aan de poolbar( aan helft vd prijs tijdens happy hour.)

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    8,8
    prachtige tuin, goed onderhouden kamers met nodige comfort...
    • Vakantiereis
    • Groep

    de koffie (die uit een automaat kwam) was helemaal niet lekker en dikwijls gemengd met chocolademelk. geen wifi op de kamer :(

    prachtige tuin, goed onderhouden kamers met nodige comfort en uitgebreid ontbijtbuffet. Héél leuk om buiten te kunnen ontbijten.

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    7,5
    De tuin, de wintertuin, dee bibliotheekruimte en de clubroom...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kookfaciliteiten waren absoluut minimaal, de kamer verdiende niet de naam "superior apartment". Ik had een balkon zonder een straaltje zon. Na een hoop moeite kreeg ik een andere kamer. De douchekop was een beetje "versleten", zoals eigenlijk alles een beetje.

    De tuin, de wintertuin, dee bibliotheekruimte en de clubroom gaven een gastvrij gevoel.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    9,2
    De tuin , het ontbijt , en het mooie hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Tapijt in de gang

    De tuin , het ontbijt , en het mooie hotel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Pestana Village Garden Resort Aparthotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: