Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pine Cliffs Village & Golf Suites 5-sterren

Praia Da Falesia, Po Box 644, 8200-909 Albufeira, Portugal

#18 van de 69 hotels in Albufeira

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 281 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    Heerlijk, schitterende tuin, hele goed ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Golf Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 11 nachten

    De restaurant hebben veel dezelfde gerechten, goed maar eenvoudig, geen top keuken. Verder geen nespresso apparaat in het appartement

    Volledig uitgerust appartement, kunt zelf koken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    10
    Geweldig ik hoop snel weer te mogen gaan!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Pine Cliffs Suites met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig bedjes bij de beachclub. Er werd wel een parasol geregeld maar je moet na 10:30 uur met je handoekje op het strand i.p.v. op een bedje. Dit geeft een gehaast gevoel in de ochtend wat onnodig is. De medewerkers vinden het ook vervelend om contant de discussie over geen bedjes te moeten voeren,

    Het strand, beachbar, zwembaden en de luxe accomodatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    6,7
    We zouden nog teruggaan, maar zouden het zelf beter kunnen runnen...:-)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Stadswoning met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 8 nachten

    We hadden een "herenhuis" gehuurd op het domein. Dat lag echter aan de drukke toegangsstraat, terwijl andere huisjes (meer discreet) nochtans vrij waren. Er werd niet echt grondig gepoetst tijdens ons verblijf, langs de andere kant werden de handdoeken constant gewisseld, wat niet hoefde. De temperatuur binnen was aan de kille kant, er waren wel verschillende airco-toestellen maar die wilden niet verwarmen. De prijs van eten binnen het domein bedroeg zowat het driedubbele van er net buiten, dat is toch wat overdreven.

    De ligging van Pine Cliffs is erg mooi. We waren over het algemeen tevreden over de accomodatie en (vooral) over de vriendelijkheid van het personeel. Het strand bereik je via een lift en er is een mooie strandbar en het strand zelf is aantrekkelijk om te zonnebaden en te zwemmen, en om wandelingen te maken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    9,6
    Prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Golf Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt zeer uitgebreid, maar aan ons niet besteed 50€ voor 2 personen! Je kunt pas vanaf 16 uur inchecken en moet alweer om 10uur uitchekken. Veel te vroeg! Voor WiFi extra betalen!!! 15€ per etmaal.

    Prachtige locatie! En fantastisch appartement

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,1
    Prachtig kinder vriendelijk park met een ster teveel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Reeds meerdere keren hier geweest en het gaat achteruit qua kwaliteit in algemene zin. - restaurants vaak vol, kwaliteit eten matig en onderbezet qua bediening ( die heel sympathiek zijn) - internet dien je te kopen voor ca €15,- per dag... (Huisje kostte €550,- per nacht en dan geen WiFi gratis?!) - algemene indruk prijs- kwaliteitsverhouding niet meer in overeenstemming en let heel goed op welke locatie je boekt - zonder kids? Kijk dan naar Vila Vita Parc in Porches, is echt vijf sterren waard

    Prachtig kindvriendelijk park met oude tuin en ruime opzet. Verschillende zwembaden, bar op het strand, mooie uitzichten, fraaie accomodaties en zeer ontspannen sfeer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    8,3
    Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de omgeving van Albufeira
    • Groep
    • Deluxe Stadswoning met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Geen koffie aanwezig in de Townhouse

    Prachtig Resort met veel faciliteiten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    5,8
    trieste ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    ouwbollige, vochtige,donkere ruimte. Is volledig aan renovatie toe

    omgeving

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    10
    Wij komen terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Pine Cliffs Suites met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hoge prijs voor de wifi

    Alle voorzieningen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    8,8
    Fijne tijd gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beet je teveel gasten en vrij duur (restaurants)

    Faciliteiten

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,1
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prijs / kwaliteit verhouding matig , grote verbouwing gaande met overlast. Schade aan huurauto door golfbal op het resort slecht afgehandeld. Verwarming in het appartement gaf veel storingen. Lekkage na ernstige regenval in de badkamer.

    Lokatie

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,7
    Prachtig hotel met fantastische faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Appartement was duidelijk lange tijd niet gebruikt. Er hing een doordringende muffe lucht.

    Prachtig hotel met fantastische faciliteiten. Mooie 9 holes golfbaan.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,9
    Setting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Over half of accomodation was closed due to renovation of hotel. As not mentioned before, pity. Otherwise we would have postponed visit with a year

    Setting

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    9,6
    Prachtig ruim appartement met twee slaapkamers en twee...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Apart behoorlijk moeten betalen voor wifi op een 5 sterren resort vonden wij niet okay. De zwembaden zijn niet beveiligd door middel van een hekwerk of iets dergelijks. Onze kinderen hebben al lang hun zwemdiploma's, maar let hier op als u nog kleine kinderen heeft en een appartement op de begane grond krijgt toegewezen.

    Prachtig ruim appartement met twee slaapkamers en twee badkamers en ruim balkon, dicht gelegen bij één van de nette zwembaden in een goed onderhouden tuin. Het complex is ruim opgezet en bestaat uit laagbouw.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    8,8
    Goede verzorging van ons appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets te koude koffie bij ontbijt Te koud zwemwaterbaden.

    Goede verzorging van ons appartement

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    8,3
    Locatie, service, personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer hoge prijzen restaurants, luide airco

    Locatie, service, personeel

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    8,3
    Strand, zwembaden, meerdere eetgelegenheden, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Betalen voor WIFI!!!!

    Strand, zwembaden, meerdere eetgelegenheden, vriendelijk personeel, watersporten

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    9,6
    alles goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    verbouwing

    alles goed

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    8,8
    Het appartement rook wat vochtig, het ging zelfs in je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het appartement rook wat vochtig, het ging zelfs in je kleren zitten

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: