Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Baluarte da Vila Apartments 3-sterren

Largo de Santa Maria da Graça, 9, 8600-910 Lagos, Portugal

#20 van de 321 vakantiewoningen in Lagos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 854 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 71

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    7,9
    Mooie locatie en zeer goede uitvalsbasis. Rustig gelegen op wandelafstand van stadscentrum en strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 8 nachten

    In de keuken was er wel elke 2 dagen een nieuwe keukenhanddoek maar er was geen vaatdoek of dergelijke. Het terras op de gelijkvloers was niet goed onderhouden en de terrasmeubels waren aan vervanging toe.

    De appartementen zijn mooi en rustig gelegen. Zwembad is groot en goed met een groot terras in de schaduw. De ligzetels waren in orde maar een aantal hadden wat TLC nodig :-). Het zou leuk zijn moest er in de drankautomaat ook light frisdrank beschikbaar zijn. Basic barfaciliteiten in de accommodatie (aan zwembad overdag) zijn naar mijn gevoel ook een opportuniteit. Of een bestelservice voor wat basic voedselvoorraad voor in de koelkast in het appartement.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,8
    Fijn appartement Super Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van het appartement was iets gedateerd maar dit vind ik persoonlijk niet heel erg. Van mij mogen ze wel iets meer planten neerzetten en er is genoeg ruimte om bv hangmatten neer te zetten. Met kleine aanpassingen zou dit een Top appartement zijn

    Prachtig zwembad is zeker 22 meter lang! En genoeg ruimte om te zitten. Appartement werd elke dag schoongemaakt. Wij hadden een groot dakterras met prachtuitzicht op stad en zee. Dit maakte appartement compleet

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,8
    Heerlijke verblijfplaats vlakbij centrum en zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een mooi ruim appartement met een dakterras met een schitterend uitzicht op de stad en zee. Bovendien ook nog een balkon. Het appartement ligt in een rustige buurt, maar dichtbij het centrum en de zee

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,8
    Charmant en een beetje typisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Ons appartement was over 3 lagen: beneden woonkamer/keuken, daarboven slaapkamer en badkamer en dan weer een trap naar boven voor het dakterras. Veel trappen lopen dus! Als je op het dakterras zit, kun je het uitzicht niet zien. Het voelt een beetje opgesloten. Erg gezellig is het terras ook niet, dus je moet er zelf wat van maken. Wij waren in het laagseizoen dus het was niet zo druk, maar toch al wel wat gehorig van buren; op het terras heb je dan niet zoveel privacy. Voor 2 nachten vonden wij het leuk, maar een week zou ik er niet hoeven zitten. Het geheel doet wat gedateerd aan, het is een beetje een typisch appartementencomplex. Maar het heeft toch ook wel weer charme. Beetje gemengd gevoel dus.

    De locatie is supergoed: randje historische centrum net waar het heel rustig wordt. Prima slapen dus! Het appartement was enorm ruim. Het personeel bij de balie ontzettend aardig en behulpzaam. Voorzieningen zoals keuken en badkamer prima en alles was heel schoon. Geweldig uitzicht vanaf het dakterras (als je staat ;-)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    6,3
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geheel was sfeerloos, kil en het was vergane glorie. Het geheel is ernstig aan vernieuwing toe. In de gang en op kamer veel stank van schoonmaakmiddelen.

    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam centrale locatie op rand historisch centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,6
    Een heerlijk vakantieverblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het appartement overtrof onze verwachtingen. De locatie ligt prachtig aan de rand van het oude centrum van Lagos vlakbij goede restaurants en prachtige stranden. Het appartement (402) was ruim en bestond uit een zitkamer met kleine keuken en royale slaapkamer met een heerlijk groot bed en goed sanitair. Daarbij hadden we uitzicht op de zee en het zwembad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    10
    Verblijf waar je wil blijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    3 dagen was te kort om Lagos en omgeving te bezoeken.

    Kamer, balkonnetje, uitzicht, vriendelijk onthaal, tips voor uitstekende restaurants, tips voor aangename wandelingen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    10
    We voelden ons hier direct welkom en thuis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Geen idee.

    We voelden ons hier direct welkom en thuis. We hadden een kleine studio met een mooi terrasje aan het zwembad en uitzicht op zee in de verte. Heel rustig gelegen en toch binnen de oude stadsmuren en vlakbij de mooie strandjes. Het personeel was supervriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf in binnenstad maar toch rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik dacht dat we een appartement gehuurd hadden met dakterras. 3e bed was opklapbed en ging niet open. Koste nogal wat moeite om te gaan slapen. Bedden bij zwembad nogal oud.

    Ontvangst aan de balie, lekkere bedden, eigen appartement, uitzicht op zee. Prachtig schoon en goed onderhouden zwembad en complex in geheel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    Prachtig en heel ontspannen, alles was perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super vriendelijk personeel, prachtig appartement met mooi zwembad. Het appartement met rooftop terras voor een klein meerbedrag is echt aan te bevelen. Uitzicht op het centrum en de zee.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Heerlijke plek!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk gebruik je het dak terras niet omdat er beneden ook terras is, de bovenste slaapkamer met badkamer is enorm groot tov de kleine woon/keuken waar dan nog slaap bank en extra bed staan. Beetje gekke indeling dus. Maar wij vonden het niet erg, hebben er prima geslapen!

    Prachtig zwembad, mooi uitzicht! Bedden slaapkamer super!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    10
    Een echter aanrader op een toplocatie in wandelafstand van mooie stranden en heerlijke restaurants.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 7 nachten

    Niets!

    Wij huurden een appartement bestaande uit 3 verdiepingen voor 4 personen. Het appartement was ruim en modern ingericht. Een rooftop terras met een fantastisch uitzicht op de Atlantische oceaan was een echte bonus. Bovendien werd er elke dag gekuisd en werden de bedden dagelijks opgemaakt. Het personeel was zeer behulpzaam, vriendelijk en efficiënt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Goed adres voor een verblijf in de Algarve
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 6 nachten

    Appartementen zijn prima maar iets gedateerd. Worden waarschijnlijk in delen opgeknapt?

    Ruim appartement dicht bij het centrum. Strandjes op loopafstand. Ruim zwembad. Behulpzaam personeel wat direct iets doet met je opmerkingen/aanbevelingen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,3
    Rustige studio om rotsalgarve te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Bij binnenkomst in de kamer, nadat ze hele dag gesloten had gestaan, hing er een muf reukje. Na verluchten met open balkonvenster verdween dit vrij snel. Je leert snel dat reserveren noodzakelijk is in de gewilde restaurantjes. Voor ontbijt moet je buitenshuis. Wij hebben telkens eenvoudig maar goed en vers ontbijt genomen in de cafe/snackbar aan de Bombeiros (brandweer) aan de ring (250m)

    Vrij groot gebouw in een rustige buurt terwijl met een paar minuutjes wandelen het bruisende centum van Lagos te bereiken is. Zicht op zwembad en daarachter de zee. Wat we geboekt hadden (studio met zeezicht) klopt dus. Ruime badkamer met super inloopdouche. Lagos is prima uitvalsbasis om de westelijke Algarve te verkennen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de baliemedewerkster en kamermeisjes. De goede ligging aan de rand van het centrum. Strand ongeveer een kwartiertje lopen, terug wel een hellende weg.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    ontbijt maakten we zelf in onze kitchenette, en aten we op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 4 nachten

    is wat verouderd maar wel zeer proper

    ontbijt maakten we zelf in onze kitchenette, en aten we op ons dakterras met zicht op de oceaan. Het zwembad was heerlijk. De handdoeken waren zacht en roken lekker. WIFI was niet altijd goed zeer vriendelijke mensen aan de balie, zeer behulpzaam

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,6
    Heerlijk vakantieadres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Balkon op zelfde verdieping als woonkamer of slaapkamer was fijner geweest, dan maak je er sneller gebruik van.

    Mooi appartement, heerlijk zwembad, rustig gelegen, maar toch in het historische centrum van Lagos. Makkelijk gelegen om met de auto trips te maken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    9,6
    Een leuke stad, een mooie, ruige kust met daarbij ook een aantal zandst en dus een prima accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Wat ons betreft niets. We wisten dat het exclusief ontbijt was, dus dan kun je zelf je ontbijt maken of je gaat even het centrum in en geniet daar van een lekker ontbijt.

    Wij hadden een studio in een wat ouder complex, dat echter geheel gemoderniseerd was. Een nette keuken, een prima badkamer, een mooi zwembad en een een fantastisch uitzicht op zee. Misschien hebben niet alle kamers dat uitzicht maar bij het zwembad is dat er altijd. Het complex ligt aan de rand van het centrum, dat zeker de moeite waard is. Leuke winkeltjes en goede restaurants. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. De auto kon in de straat worden geparkeerd en dit waren plekken voor deze accommodatie en naastliggende woningen/berdijven. Dus zonder betaling of parkeerschijf. Goede prijs/kwalteitverhouding. Deze accommodatie is wat ons betreft een absolute aanrader.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    8,3
    mooi traditioneel complex met een aardig zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 11 nachten

    niets

    Een mooi appartement, nr. 101, in een toch wel ouder wordend complex. Het appartement ligt helemaal achteraan in het complex wat vanaf de ingang toch nog wel wat trappen lopen is. Het complex is daarom waarschijnlijk wat minder voor mensen die wat slechter ter been zijn. Dat komt ook door de ligging, weliswaar vlakbij het centrum maar wel op een helling. Het appartement heeft 3 etages waarvan de bovenste een dubbel dakterras waarop je heerlijk kunt ontbijten. Op de eerste verdieping een grote slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een ruime badkamer met een douche in het bad. Op de begane grond een zitgedeelte met slaapbank, open keuken en nog een balkon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    9,2
    Rustig en heel ruim appartement aan de rand van Lagos.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Rustig en heel ruim appartement aan de rand van Lagos. Zeezicht en zwembad. Heel uitgebreide en nuttige tips over restaurantjes in de omgeving! Zeer vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,3
    Heerlijk eten, drinken, ontspannend en vriendelijke mensen. Probeer wat Portugees te leren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Bedden vielen ons tegen. Hard en 2 lossen bedden. Had wellicht anders gekund. Dakterras is leuk maar daar zit je geïsoleerd en waarom zou je als je een heel leuk strand hebt in de omgeving. Overigens is aan de andere zijde van het kanaal een nog veel groter strand en eenvoudig met de auto te bereiken. Nooit parkeergeld hoeven te betalen. Let op niet je auto huur via Amex doen in combinatie met Guerin autoheer dat gaat zowel bij ophalen als terug brengen niet goed. Neem je bankcreditkaart. Bij Guerin prima auto geen gezeur, km vrij en vol terug inleveren. Niet de speciale tolwegen apparaat genomen kost ook weer en wij rijden juist de kleinere wegen veel leuker.

    De ligging van dit appartementen complex is zeer goed. Het licht binnen de muren van de binnenstad en je loopt zo naar het centrum binnen 5 minuten. Wel een sterk dalende weg dus als je terug moet weet je het. Ook het strand is snel en direct te bereiken binnen 5 m lopen. Parkeren was tijdens onze reisperiode geen probleem maar dat zou best in drukke periode wel anders kunnen zijn. Leuk zwembad maar wij hebben er geen gebruik van gemaakt. Water was te koud en strand is toch leuker. Prachtige rotsen. Het uit eten is aan ons zeer besteed en dat kan in de stad zeer goed. Een stuk goedkoper dan hier in Nederland. Ook in Ludz (ca 10 km verderop) is een zeer leuk en mooi uitzicht over de zee restaurant. Autohuur via Guerin was OK.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    10
    Wederom een fantastische ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Het uitzicht vanaf ons dakterras!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    Goede ligging, zeer behulpzaam personeel, prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matig onderhouden complex, met name kamers en zwembad

    Goede ligging, zeer behulpzaam personeel, prachtig uitzicht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    Ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht wat minder. We keken uit op een groot plat dak

    Ruim appartement. Uiterst vriendelijke en behulpzame receptioniste. Ligging uitstekend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel Prachtige lokatie en appartement Goede service

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    niets

    de ligging was prima, redelijk dicht bij het centrum, maar toch rustig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,8
    Fijn en ruim appartement op super locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Niets.

    Ruime kamers. Schoon. Perfecte locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    9,2
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligbed op dakterras stuk

    Ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,8
    Zeer vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Zeer vriendelijke ontvangst. Leuke studio met voldoende ruimte. Prachtige, moderne badkamer. Parkeren in de omgeving was geen probleem ( maart)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,2
    Prima accomodatie in de stad vlak bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Appartement heeft drie etagages en drie terrassen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldige kamers, uitzicht, personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldige gastvrije ontvangst. Perfecte ligging binnen de oude stadsmuren. Alles te bezichtigen op loopafstand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer vriendelijk ontvangst en alles was mogelijk! Prima bedden, complete keuken, heerlijke douche en een prachtig groot zwembad. Top gehad

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    10
    Alles zag er keurig uit, personeel was erg vriendelijk,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles zag er keurig uit, personeel was erg vriendelijk, goede lokatie, je kunt alles lopend bereiken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    8,3
    Centraal gelegen comfortabel verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het aangrenzende zwembad met zonneterras beperkte de privacy.

    De servicegerichtheid van het personeel was uitstekend!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    7,9
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen kraakten van het plasticlekker

    Uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Perfect verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijke Antonio

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,2
    Geweldig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Geweldig personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,2
    Top locatie in een heerlijk dorp!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers en de locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,1
    Dicht bij centrum en strand alles te voet te bereiken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, schoonmaak was zozo

    Dicht bij centrum en strand alles te voet te bereiken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,9
    Rustig gelegen appartement met goede faciliteiten maar wel warm binnen in huis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte routebeschrijving van booking.com. Enge, stijle trap naar eerste verdieping. Geen airco.

    Zwembad. Ruim appartement.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    Ruim en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruim en schoon. Groot zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    Super vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten.

    Behulpzaam vriendelijk personeel. Rustige omgeving

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    9,2
    Mooie keuze op loopafstand van het centrum, wel even omhoog.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Ik kan niets bedenken

    Wij kregen gratis een update van studio naar appartement. En met een prachtig uitzicht over Lagos en de zee.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    9,2
    de locatie is geweldig, in 5 minuten lopen zit je midden in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de locatie is geweldig, in 5 minuten lopen zit je midden in het centrum en bij de stranden. De locatie is rustig en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het appartement is basic ingericht maar wel gezellig.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,8
    Mega ruime studio, verdeelt over 2 etages met een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje gedateerd, maar alles wel in goede conditie en schoon.

    Mega ruime studio, verdeelt over 2 etages met een fantastisch uitzicht over Lagos en de baai

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    zeer net appartement, met een geweldig dakterras, mooi...
    • Vakantiereis
    • Groep

    erg gehorig

    zeer net appartement, met een geweldig dakterras, mooi zwembad en uitstekende ligging midden in stadscentrum, grote badkamer met een fijne douche, grote slaapkamer. Leuke eigenaren die alles voor je in het werk stellen om een geweldige vakantie te hebben.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    9,2
    De ligging was perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Tijdens het schoonmaken werd er soms wat overgeslagen (onder het bed). We waren eigenlijk iedere dag op pad, dus daar hadden we niet veel last van. En het was absoluut niet vies!

    De ligging was perfect. Een paar minuutjes loopafstand van het strand of centrum. Personeel super vriendelijk en behulpzaam. Iedere dag werd er schoongemaakt.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,9
    Een ruim appartement met mooi uitzicht over het dorp en de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamers zijn gehorig. De inrichting en de badkamer zijn gedateerd.

    Een ruim appartement met mooi uitzicht over het dorp en de zee. Op loopafstand van het gezellige centrum van Lagos. Het ontvangst was heel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    9,6
    Alles perfect geregeld, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen parkeer gelegenheid van het hotel zelf. Je parkeert op de openbare en parkeerplek in de buurt is lastig.

    Alles perfect geregeld, vriendelijk personeel. kamer werd iedere dag schoon gemaakt ,bed opgemaakt. Om de dag handdoeken vervangen en 1x in de week het bed verschoond. Ook het zwembad werd goed onderhouden en schoon gemaakt.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    10
    Zeer aangename, kleinschalige en rustige accomodatie,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets viel tegen. het centrum was iets te toeristisch naar onze zin, maar daar heeft de accomodatie niets mee te maken...

    Zeer aangename, kleinschalige en rustige accomodatie, vriendelijk en behulpaam personeel. leuk zwembad. ligging vlakbij het centrum en toch rustig

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    7,1
    Locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen wifi in het appartement, die lag waarschijnlijk te ver van de balie en het zwembad. Vier dagen gedaan met dezelfde handdoeken. Voor die prijs zou je toch iedere dag schone handdoeken moeten krijgen en een extra wc rol. Van de meneer van de balie wel een wc-rol gekregen en handdoeken toen ik daarom vroeg. De schoonmaak van de vloeren kan ook beter,zeker op de eerste dag in het appartement.

    Locatie is super. Rustig, maar dichtbij het centrum (5 min lopen) en dichtbij het strand (10 min lopen). Gratis parkeren. Soms een extra rondje rijden (augustus), maar altijd plaats dichtbij het hotel. Meneer achter de balie is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Mooi appartement met ruim balkon en ook nog een dakterras!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,6
    Het prachtige zwembad en de ligging van de locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Werkelijk niets.

    Het prachtige zwembad en de ligging van de locatie. Dicht bij het mooie centrum van Lagos en strandjes. De service van het vriendelijke personeel.

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    8,8
    rustig gelegen op 3 min wandelafstand van centrum - er zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid

    rustig gelegen op 3 min wandelafstand van centrum - er zijn een aantal appartementen met terras van waaruit men een schitterend skyline over de stad en zandstranden heeft

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    10
    Erg attent personeel, prachtig ruime appartementen met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, deze accommodatie is echt een aanrader!

    Erg attent personeel, prachtig ruime appartementen met dakterras en zeezicht, mooi zwembad, op loopafstand van het oude centrum van Lagos

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,5
    De gratis upgrade van een studio naar een 2 kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De poolbar was gesloten, dus geen drank of versnaperingen. De lakens op het bed waren te klein.

    De gratis upgrade van een studio naar een 2 kamer appartement.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    9,2
    Prima stijlvol ingericht appartement in 2 etages.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de booking staat met zeezicht. Volgens mij is er niet een appartement wat op zee uitkijkt. Met wat moeite kijk je vanaf zwembad waar rondom heen je ook kunt ontbijten, naar de zee en de praia meia de grote brede stranden van Lagos.

    Prima stijlvol ingericht appartement in 2 etages.prima airco. Ligt op 5 minuten lopen van het centrum. Auto kun je parkeren voor de deur of n straatje verder. Superzwembad van 25 meter lang!

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,9
    Ruim appartement met dakterras.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruim appartement met dakterras.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    7,5
    Netjes, adres klopt niet helemaal
    • Individuele reiziger

    Netjes, adres klopt niet helemaal

  • Beoordeeld op: 6 november 2015

    8,3
    De locatie van ons appartementje ,zicht op zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie van ons appartementje ,zicht op zwembad.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    9,6
    Ruime, schitterende locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Ruime, schitterende locatie

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    9,6
    Pracht accomodatie,2 etage ,s met boven slaap en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig,zwemwater wat koud.

    Pracht accomodatie,2 etage ,s met boven slaap en badkamer.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Appartement bestaat ,heel onlogisch uit drie etages.Op de terrassen vooroorlogs meubilair en alleen als je staat een prachtige vieuw

    Ligging

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    9,6
    Locatie, zwembad, uitzicht vanaf kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Locatie, zwembad, uitzicht vanaf kamer

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,0
    Locatie is perfect, mooi zwembad, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zowel keuken als badkamer zijn behoorlijk gedateerd, en zijn echt toe aan vernieuwing.

    Locatie is perfect, mooi zwembad, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    4,6
    Personeel was vriendelijk er behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    Terras was zeer winderig en uitkijken voor meeuwen poep. Kakkerlakken helaas

    Personeel was vriendelijk er behulpzaam

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    10
    Het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    10
    Vriendelijk onthaal, veel ruimte, goede omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk onthaal, veel ruimte, goede omgeving.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    8,8
    ideale ligging: dicht bij centrum en zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ideale ligging: dicht bij centrum en zee

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    7,9
    prachtige locatie , dichtbij gezellig dorp
    • Vakantiereis
    • Stel

    prachtige locatie , dichtbij gezellig dorp

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    8,8
    Locatie en accomodatie
    • Stel

    Geen mogelijkheid tot het bestellen van een kop koffie

    Locatie en accomodatie

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 71

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Baluarte da Vila Apartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: