Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Porto Mos Residence

Rua dos Pinheiros, n.º 27, Urbanização do Canavial, 8600-828 Lagos, Portugal

#133 van de 194 vakantiewoningen in Lagos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 345 beoordelingen over dit appartement

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,7
    Rustige locatie maar zwembad aan renovatie toe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad is duidelijk toe aan renovatie en hebben we na één keer niet meer gebruikt. Het is een beetje ongezellig als je een kamer aan de oprit hebt en het mooie uitzicht heb je alleen als je een kamer boven met balkon boekt. Vanuit de tuin kijk je op de overburen en je ziet bijna de zee niet.

    In een hele rustige buurt met op 5 minuten een rustig strand voor de deur. Vanaf het huis loop je zo de mooie wandelroute naar de vuurtoren langs de rotskust en heb je zicht op de "grotten" van Ponta da Piedade. Schitterend met zonsopgang en zonsondergang. Het centrum van Lagos is een half uur wandelen en dat vonden wij prima maar is goed om te overwegen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,0
    het verblijf was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 1 nacht

    afgelegen en je kan het er best komen met de auto, openbaar vervoer is heel moeilijk. wij namen de taxi voor de laatste kilometers. Toen we er waren was het een fijne accommodatie .

    Er was geen ontbijt. modern ,schoon, zwembad, de kamer grensde aan de tuin en zwembad wasrekje staand, heel handig. zeker niet duur

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,2
    De locatie is perfect (wanneer je een auto hebt).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig.

    De locatie is perfect (wanneer je een auto hebt). Gastvrij personeel. Rustig. Fijne buurt om te verblijven. Prima prijs/kwaliteit. Niet duur, maar ook geen 5 sterren. Gewoon een voortreffelijk basic verblijf op een toplocatie. Een straatje verder en je begeeft je op een van de mooiste plekjes van de wereld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    2,5
    Ga hier nooit meer heen,gelukkig zijn we overdag weinig daar geweest.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 13 nachten

    hygiëne, zwembad was erg klein en er ontbraken veel stenen, waardoor het armoedig en scherp voor voeten is, de kamer was erg klein, zeer gedateerd en de bedden en interieur erg oud, leek alsof het was overgenomen van ander hotel, gezien de naam op de handdoeken . Bedden slecht en veel te veel geld moeten betalen voor een extra bed , per nacht 50 euro, en het was een vies matras, erg slechte kwaliteit en echt schandalig dat hier zoveel voor wordt gevraagd, Heb een klacht daar ingediend, maar deden ze niets mee. Een van de baliemedewerkster was ook niet vriendelijk .

    dichtbij een strand, goed voor leuke wandeling

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,8
    Mooie omgeving. Met een goed onderhouden accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen het adres van het ophalen van de sleutel was lastig. Na telefonisch contact zijn we goed op weg geholpen.

    Rustige wijk en afstand naar centrum en winkels is met auto echt prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    4,6
    Op deze locatie moet heel veel aan onderhoud en vervanging van inventaris gebeuren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inventaris was oude troep, die je eigenlijk niemand durft voor te zetten. Geen flatscreen-tv met satellietzender, maar een kleine oud tv met enkele zenders vanaf antenne.

    Het uitzicht vanaf het balkon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    3,8
    Aan renovatie toe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto's (waarschijnlijk 20 jaar geleden genomen) suggereren veel meer dan de huidige werkelijkheid. Op de foto zijn 2 appartementen te zien met een mooi terras, maar de andere appartementen hebben een klein driehoekig terras van ongeveer 4 m2 gelegen aan de oprit naar de parkeerplaats of aan de andere zijde van het huis, grenzend aan struiken. De inrichting is totaal verouderd. Een roestige koelkast waarvan het deurtje van het vriesvak ontbrak. Dus de koelkast staat dag en nacht te draaien. Een samenraapsel van bestek, waarvan de messen niet snijden. De flatscreen blijkt een tv van 25 jaar geleden te zijn. De satelliet ontvangst is zeer slecht. Een matras is aan vervanging toe. Gammele stoelen. De terrasstoelen kunnen direct naar de stort. 4 airco apparaten op de muur van het 'terras'. Verroest droogrek. Wel een parasolvoet maar geen parasol. De beplanting rondom is verwilderd.

    De badkamer was goed. De ligging t.o.v. het strand is 3 minuten mat de auto. Lopen betekent heen een flinke afdaling en terug een hele klim.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    9,2
    Superverblijf gehad!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 7 nachten

    Eeeeuhhhh.... Tja, dan moet ik héél hard nadenken.... Wat verwacht je voor deze prijs? Oké dan: 1. Het was jammer dat er geen Wifi was, maar dat was aangegeven 2. Het warme water was snel op, zodat je niet lang kon douchen of een bad kon nemen 3. Er was geen koffiezetapparaat. Maar wij hadden onze eigen Senseo meegenomen, dus zouden wij toch niet gebruikt hebben 4. Eigen vervoer is wel aan te raden, omdat alles lopend doen, niet echt te doen is.

    Op een prachtige locatie in een woonwijk achter een poort en helemaal omringd door heggen, ligt Porto Mos Residence. Het lijkt het meest op een villa, aan de centrale hal liggen 6 kamers met kitchenette en eigen badkamer. De inrichting is eenvoudig, maar de bedden prima, genoeg kastruimte, een ladekast met tv en DVD speler, er is binnen een tafeltje met 2 stoelen en via de schuifpui zit je zo op je eigen terrasje dat grenst aan de grote tuin. Veel privacy, al zie je je buren wel, maar dat is ook wel gezellig. Wat een schitterende locatie!! In de tuin een zwembad, ligstoelen, hangmatten en zelfs een bbq!! Staande in de tuin kon je de zee zien.... Iedere dag werd de kamer gedaan, het bed opgeschud, nieuwe handdoeken neergelegd, gedweild (ook het terrasje!!) en zelfs de vuilnisbak voor ons geleegd door twee hele vriendelijke lieve Portugese dames. Wat een service!! Een klacht over de koelkast werd direkt verholpen. De keuken was minimaal ingericht, maar alles wat je nodig hebt, was er, waterkoker, magnetron, broodrooster, kookplaat en net genoeg serviesgoed om niets tekort te komen. Niets dan lof over deze locatie en zeker voor dat geld.....

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    7,5
    Basic overnachting. Prijs (€ 20,- per nacht voor studio) / kwaliteit prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 3 nachten

    Veel te hard bed. Geen wifi (alleen tegen betaling van €5,- per dag een dongen te huur.

    Ruime kamer. Leuke tuin met zwembad, dicht bij het strand. Rustige wijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,3
    Heerlijk en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 10 nachten

    Er was geen zitbank op de kamer

    De ligging en uitzicht

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Kleinschalig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Kleinschalig

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    6,3
    Tegenvaller
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van accommodatie

    ?

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Prima accommodatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer had uitzicht op de oprit dat was minder

    Mooie rustige buurt met lekker zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    7,1
    Mede door het weer en het uitzicht heb ik genoten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    Geen Wifi/geen koffiezetapparaat/ beperkt servies bijv geen wijn borrel glazen

    Uitzicht was mooi

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    9,6
    Rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met uitzicht over het land
    • Verbleef 1 nacht

    Rustige ligging. De auto kon veilig en gratis geparkeerd worden.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    7,1
    Ruime kamer en kasten, volledig keukenblok.
    • Vakantiereis
    • Stel

    1. De receptie was vrij weinig/lastig te bereiken en een paar honderd meter verderop. 2. De koelkast werkte niet goed: sloeg nooit af en er was een almaar groeiende dikke laag ijs in het vriesvak.

    Ruime kamer en kasten, volledig keukenblok. Goede bedden. Dicht bij zee en winkels.

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    8,3
    Rustige Locatie in villa wijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Maar één T.V. kanaal.

    Rustige Locatie in villa wijk. Op loopafstand van prachtig strand! Iedere dag werd er schoongemaakt incl. schone handdoeken. De bedden werden zelfs nog opgemaakt!

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,1
    Toplocatie, 5 min lopen van het (privé) strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was erg slecht (slecht matras)

    Toplocatie, 5 min lopen van het (privé) strand. Verder een prima appartement met een fijn zwembad. Ongeveer 30 min lopen naar het centrum (erg toeristisch).

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    7,9
    Afgesloten parking.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen WIFI. Geen ventilatie in de kamer waar je slaapt en leeft. Gehorigheid (er zijn 10 kamers in het gebouw, met dunne wanden en deuren). Receptie is 's avonds niet open.

    Afgesloten parking. Rustige locatie. Kamers 5,6, 9,10 hebben terras op de zon. Kamers 8 en 10 kijken uit op zee. Kamers 1-4 liggen in de schaduw.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    9,0
    De prijs, 20€ per nacht
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs, 20€ per nacht

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,1
    Elke dag schoonmaak
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging ligt half uur lopen van het centrum, eigen vervoer is aan te bevelen.

    Elke dag schoonmaak

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    4,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    hygiene, bed en privacy (kamer zat aan de kant van parkeerplaats waardoor mensen zo naar binnen konden kijken).

    Locatie

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    9,6
    Kleinschalig gebouw met kamers op gunstige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleinschalig gebouw met kamers op gunstige locatie. Complete uitrusting, iedere dag service met schone handdoeken. Vriendelijk personeel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Porto Mos Residence

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: