Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Quinta da Lua

Bernardinheiro 1622-X, 8800-513 Tavira, Portugal

#1 van de 19 hotels in Tavira

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 56 beoordelingen over dit hotel

9,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    10

  • Comfort

    10

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9,7

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    10

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    Geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Top Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt niets Alles was boven verwachting.

    De ambiance was super! De kamers, de tuin, het zwembad , het diner buiten het ontbijt en de vriendelijkheid. In 1 woord geweldig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    10
    Onbezorgd genieten op een droomlocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Top Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je loopt niet zomaar even naar het dorp Tavira. Altijd een auto noodzakelijk.

    Echt alles was geweldig verzorgd van ontbijt tot avondeten (3x per week, tegen extra betaling) Zeer gastvrij! Oase van rust..... wij komen hier zeker nog eens terug.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    10
    Prachtige locatie met mooie tuinen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Top Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie met mooie tuinen. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    • Vakantiereis
    • Stel

    Een ijskastje op de kamer was welkom geweest.

    prachtige Quinta.Zeer verzorgt. Mogelijkheid om s'avonds te eten. Super lekker en gezellig aangeklede tafels.Romantisch en sfeervol.Prachtig zwembad.Ook op het strand was een plaats met mooie zonwering voorzien.Je waant je een superster.Bij het ontbijt werd je aan je tafel bediend.Je kreeg een mooie variatie aan gesneden fruit (tot 7 versch. stukken),zelfgemaakte dessertjes en brood Heerlijk;.Heel sympathieke mensen. .

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    9,2
    Wij hebben genoten van de rust, het heerlijke ontbijt en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We vonden de badkamer erg klein en er was weinig kastruimte.

    Wij hebben genoten van de rust, het heerlijke ontbijt en lunch. Een prachtige tuin met veel privacy en een mooi zwembad. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,2
    Heerlijk ontbijt, op je eigen terrasje in de zon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je hebt wel echt een auto nodig, je zit niet op loopafstand van iets af!

    Heerlijk ontbijt, op je eigen terrasje in de zon. Je kunt sochtends aangeven of je wilt blijven eten; dan krijg je een daadwerkelijk verrukkelijk 3 gangenmaal, super romantisch gesitueerd. Mooi aangelegd, mooie begroeing, lekker zwembad, eigen bedjes op het strand.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    8,8
    La bonne tenue très professionelle de l'hôtel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Pas de Kleenex dans la salle de bain. Insectes surnageant dans la piscine.

    La bonne tenue très professionelle de l'hôtel. Très bon service, gentillesse et soins.La propreté. Excellents Petits déjeuners. Décoration soignée et de bon goût.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    10
    Absoluut topadres voor heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Absoluut topadres voor heerlijk verblijf. Alles is mooi, fijn en lekker

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    • Vakantiereis
    • Groep

    Accommodatie, service, ontbijt

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: