Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Quinta Das Eiras

Caminho Das Eiras Santo Da Serra, 9100-266 Santo da Serra, Portugal

#8 van de 11 hotels in Santo da Serra

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 146 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    4,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    4,6
    Erg teleurstellend. Maar het weer zat ook niet mee.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten

    Er was niemand, geen receptie, niets.

    Geen ontbijt. Kamer sober ingericht en uitgerust. Ik heb nog nooit een kleinere douche gezien. Een keer draaien en het water stond weer op koud of heet.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    5,0
    We hadden drie nachten geboekt en besloten bijna direct na aankomst om maar een nacht te blijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    Heel erg gedateerd allemaal.

    Het was stil

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    6,3
    Prachtige tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage
    • Verbleef 5 nachten

    Lag toch wel behoorlijk geisoleerd. Dorp Santo da Serra viel tegen.

    Prachtige tuin.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    5,4
    kamertje was sfeervol ingericht, fijne handdoeken en de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    we vonden de ruimte eigenlijk net te klein voor een paar nachten, zeker met een baby. Het is letterlijk koken en eten in je slaapkamer. Er is een zitje buiten, maar dat is ongezellig gesitueerd onder het huis. Wij waren daar met koud & slecht weer en dan is er weinig tot niets te doen. Op het terrein zelf geen enkele faciliteiten. Medewerker tot 14.00 uur op telefoon afroep aanwezig. Het stadje Santo da Serra is nagenoeg uitgestorven, lijkt her en der wel een spookstad. Alles overwegende vonden wij het daarom te duur voor wat je ervoor terugkrijgt.

    kamertje was sfeervol ingericht, fijne handdoeken en de verwarming was reeds voor aankomst voor ons aangezet door vriendelijke medewerkster. Ze hebben een babybedje beschikbaar.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    8,8
    De huisjes zijn gezellig knus en liggen in een prachtige,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het terrein is wat afgelegen. Een huurauto is hierbij handig.

    De huisjes zijn gezellig knus en liggen in een prachtige, rustige omgeving. Het personeel is erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    5,8
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    er is geen onthaal er is niets van info voorziene keukengerief is zeer minimaal en in slechte staat

    de locatie

  • Beoordeeld op: 6 maart 2015

    5,4
    Leuke, gezellige bungalow.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is niet zoveel te doen in de buurt, zelfs als je met de auto bent is het lastig om ergens te komen.

    Leuke, gezellige bungalow.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: