Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Quinta de Malta

Quinta de Malta, 4905-070 Durrães, Portugal

#2 van de 2 hotels in Durrães

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 52 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,3
    luxe bread en breakfast. zeker geen resort.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    (ondanks de booking.com lijst) geen avond/lunchrestaurant, oude/defecte zwembadstoelen. zeer matig wifi, tv op kamer defect. Eigenaar gastvrouw was meer geïnteresseerd in priveparty dan in gasten.

    De view op de omgeving. Mooie badkamer. met oude/klassieke spullen ingericht landhuis. Het is een luxe bread en breakfast, maar zeker geen resort zoals de website suggereert.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,1
    Prachtige omgeving in zeer mooie quinta.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden geen keukentje waardoor je iedere avond op zoek moest gaan naar restaurant en die zijn er niet veel. Miste een stukje extra service vanuit personeel. Geen drankjes bij zwembad of koffie. Ze kunnen er veel meer van maken. Ook vaak niemand aanwezig om dingen te vragen. Omschrijving van booming klopt niet meer. De fitness die wordt vermeld is alleen een Buikspier bankje eb een gammele hardloopband. Je kunt er niet eten of iets drinken.prima voor paar nachtjes maar zeker niet voor langere periode.

    Prachtige omgeving in zeer mooie quinta. Je hebt wel een auto nodig.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    6,7
    De eerste kamer die ons werd voorgesteld was zonder ramen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De eerste kamer die ons werd voorgesteld was zonder ramen enkel de buitendeur deed dienst als raam. Het rook enorm naar de vocht. Gezien we voor 3 nachten hadden geboekt hebben we moeten bijbetalen voor een upgrade. De zwembad zone was niet gezellig. Voor ons een domein dat niet veel charme uitstraalde.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    9,6
    Wij waren eerste keer in Portugal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het enige wat voor verbetering vatbaar was, is het bed.

    Wij waren eerste keer in Portugal. Wij zouden een rondreis maken voor 3 weken. Wij begonnen als eerste in deze Quinta en waren de enige gasten. Wij werden onthaald en verkregen een uitstekende service en goede tips De laatste avond werd er een prachtig diner voor ons geserveerd in een prachtige setting. Wat ons het meeste opviel is eigenlijk alles. Alles was Top! . Het appartement, het .zwembad, de tuin, de SERVICE..

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    8,8
    De ligging (nabij Ponte de Lima, Barcelos, het strand, 1 uur...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De vochtigheid in de kamer (niet gek met metersdikke muren)

    De ligging (nabij Ponte de Lima, Barcelos, het strand, 1 uur rijden van Porto, in het groen), het uitzicht en de mogelijkheid te dineren.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    10
    prachige quinta mooiste uitzicht over dal met treinviaduct!
    • Vakantiereis
    • Stel

    prachige quinta mooiste uitzicht over dal met treinviaduct!

Resultaat 1 - 6

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Quinta de Malta

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: