Verblijven Vluchten Autoverhuur Attracties Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Portugal
  3. Hotelbeoordelingen: Regio Centro
  4. Hotelbeoordelingen Tábua
  5. Beoordelingen van Quinta dos Corgos

Beoordelingen over Quinta dos Corgos

Rua Quinta dos Corgos 719 SN, 3420-252 Tábua, Portugal

#3 van de 8 hotels in Tábua

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 18 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,5

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,5

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 18

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2019

    10
    Prachtig complex met compleet ingerichte safari tenten. Zeer goed onderhouden complex.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Prachtige locatie met goede faciliteiten. Heerlijk zwembad, houtgestookte jacuzzi, honesty bar. Honden welkom.

    Verbleven in september 2019

  • Beoordeeld op: 13 september 2019

    7,9
    Leuke plek, zeker voor gezinnen met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer wat stoffig. Eigenaresse stelde zichzelf niet voor, was ook onduidelijk wie ons nou rondleidde, sprak ook bijna geen Engels. Voor stelletjes wat druk.

    De rondleiding. Er was ook een kleine kinderboerderij erg leuk. Veel ruimte op het terrein met allerlei zit hoekjes, beetje Ibiza style. Zelfs een jacuzzi buiten met een prachtig uitzicht. Lekkere tuinstoelen. Konden ‘savonds pizza mee-eten die in een grote oven buiten werd klaargemaakt.

    Verbleven in september 2019

  • Beoordeeld op: 13 september 2019

    9,6
    Fantastische plek om te relaxen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tent
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen.

    De ligging was prachtig. We keken over het bosrijke dal heen. We hebben gebruik gemaakt van de heerlijke hottub bij zonsondergang. We hebben bij aankomst een leuke rondleiding gekregen over hun accommodatie. Dit was erg leuk tussen hun eigen dieren en tuintjes. We sliepen in een tent deze waren van goede en nette comfort en lagen ruimschoots uit elkaar van de andere tenten waardoor je veel privacy had. De Nederlandse eigenaren Arjen en Mirte waren gastvrij en behulpzaam. Zo hadden ze een pizza avond georganiseerd. Deze werd gebakken in hun authentieke oven. Deze staat op een binnenplaats waar je ook gezellig kan zitten. We hebben zelf ook nog een avondje gebruik gemaakt van hun bbq. We sliepen er drie nachten en om die reden hebben we ontbijt erbij geboekt. Dit was heerlijk en niet duur! Zwembad lag op een mooie plek. Heerlijke tijd gehad:)

    Verbleven in september 2019

  • Beoordeeld op: 8 september 2019

    10
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tent
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed.

    Zeer gastvrij ontvangen. Prachtige lokatie, veel privacy, super ontbijt en ook ‘s avonds heerlijk gegeten. Fantastisch!

    Verbleven in september 2019

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2019

    10
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tent
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer mooie ligging, schitterend en comfortabel verblijf, vriendelijke mensen, lekker eten... en wat n uitzicht! Onze kinderen hebben er ook van genoten. Een aanrader. Blij dat we dit pareltje last minute nog hebben ontdekt.

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2019

    10
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tent
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Gewoon alles perfect

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 22 juli 2019

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tent
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de regio vonden wij er minder te doen, moet je iets verder rijden.

    Eten voor een schappelijke prijs ter plaatse. Heel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2019

  • Beoordeeld op: 1 juli 2019

    10
    Wauw locatie! Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tent
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas was er niemand aanwezig bij het uitchecken en er is ons niet verteld hoe dit in zijn gang ging, gelukkig waren er familieleden van de eigenaren aanwezig die ons konden vertellen hoe dit in zijn werk ging.

    Hele vriendelijke en gastvrije eigenaren, bij het inchecken kregen we direct een hele rondleiding over hun terrein: door hun moestuin en "kinderboerderij" naar de tenten. Het uitzicht was echt fantastisch! De hottub stond op een perfecte locatie, waarin je de zon onder kon zien gaan in de vallei. De faciliteiten waren echt top: een zwembad met badhanddoeken en ligbedden, binnenplaats met zitjes, BBQ en haardvuur, trampoline en ander vermaak. Verder was de tent echt top! Ook hier waren voldoende lekkere plekjes gecreëerd om de dag door te brengen. De keuken was volledig. Het ontbijt was super geregeld en wordt 's ochtends naar je tent gebracht, waar je in alle rust lekker kunt ontbijten. Het tijdstip kun je afstemmen met de eigenaar, waardoor je op je eigen tijdstip kunt genieten van jouw ontbijtje. Al met al jammer dat we er maar 2 nachten verbleven.

    Verbleven in juni 2019

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    10
    Wat een prachtige plek!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tent
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was hier dik in orde, het plaatje klopte gewoon helemaal. Wij zaten in een splinternieuwe 8 persoons glamping tent met een werkelijk fantastisch uitzicht en veel privacy. De tent was van alle gemakken voorzien zoals een prima douche, toilet en 4 pits gasstel. Alles nieuw en spik en span. Iedere ochtend werd er een lekkere ontbijtmand bezorgd. De eigenaren hebben veel ervaring in de toeristische sector en snappen gewoon hoe het werkt en zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tent
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtige luxetent, we hebben er enorm genoten. Mooi uitzicht en zeer rustgevend. Zeer veel ruimte rondom de accomodatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Adembenemend uitzicht, dit is glamping op top niveau
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tent
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontvangst. Geweldige en ervaren hosts. Zij hebben er een bijzonder mooie glamping van gemaakt. Heerlijk ontbijt en mogelijkheid tot elke avond mee-eten of het eten kon worden gebracht in de tent. Arie kan echt geweldig koken, vis gamba’s in de houtoven klaargemaakt, delicious! De tenten zijn groot en erg luxe, adembenemend uitzicht en helemaal privé door enorme ruimte om je eigen tent. Gewoon perfect!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,2
    Aangename Glamping ervaring :-)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tent
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Super lekker ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2019

    10
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tent
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging. Prachtig uitzicht en veel privacy rondom de tent. Relaxte sfeer.

    Verbleven in juli 2019

  • Beoordeeld op: 17 september 2019

    10
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in september 2019

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2019

    10
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2019

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 21 juli 2019

    10
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in juli 2019

Resultaat 1 – 18

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!