Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Quinta da Vigia 3-sterren

Rua da Praia Pequena Nº 20, 2705-329 Colares, Portugal

#6 van de 12 vakantiewoningen in Colares

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 303 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    6,3
    Goede ligging, mooi rustig strand, oceaan wel fris, heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interieur verouderd, complex verdient opknapbeurt

    Goede ligging, mooi rustig strand, oceaan wel fris, heerlijk restaurant op loopafstand. Hop on hop of bus op loopafstand. Bedden goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    5,0
    Zwembad en douche
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht, ons was uitzicht op zee beloofd, maar wij keken tegen padel baan aan. Accommodatie komt niet overeen met beschrijving. Bijzonder teleurstellend.

    Zwembad en douche

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    4,6
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Deze accommodatie biedt niet het comfort wat je voor de gevraagde prijzen mag verwachten. Ons appartement was niet op tijd beschikbaar en niet schoon. Daarnaast waren de badkamer en de leefruimte verouderd en hing er een onaangename geur in het appartement. Moet je ’s nachts even naar het toilet, dan gaat er een harde ventilator aan waardoor iedereen wakker wordt, als dat al niet gebeurd is door de krakende bedden. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar wifi is (niet in de appartementen!) en waar een pooltafel en een tafelvoetbal staan. Onze kinderen werden daar echter tot hun verontwaardiging weggestuurd omdat je alleen tegen bijbetaling kunt poolen en tafelvoetballen. Ook de jacuzzi gaat alleen tegen betaling aan. In deze prijsklasse mogen die faciliteiten ook wel gratis, lijkt ons. Alles bij elkaar waren we blij dat we hier maar 1 nacht hoefden te blijven. We leven mee met de mensen die hier twee weken geboekt hebben!

    De locatie is heel goed, vlak aan zee, je hoort 's nachts vanuit je bed de golven.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    6,7
    Schoon appartement aan de oceaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons appartement was zeker schoon, maar wel erg aan een opknapbeurtje toe.

    De ligging aan de oceaan was heerlijk. Een prima uitvalsbasis om naar Sintra en Lissabon te gaan.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,9
    De Bistro bij de accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen airco aanwezig...bij 40 gr geen overbodige luxe!

    De Bistro bij de accommodatie. Zeer goed eten voor weinig.. de 2 jongens runnen het met passie... de aankleding vind ik persoonlijk geniaal...je moet er misschien van houden..maar wij vonden het top! En zeker de moeite waard om tijdens uw bezoek aan Quinta da Vigia te bezoeken. Ze serveren ook ontbijt en lunches...

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    5,0
    Nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was slecht, lag niet aan de restaurant beheerders maar aan het budget dat het hotel beschikbaar stelt aan het restuarant. Na klagen bij booking wel iets verbeterd, hotel zelf deed niets. Veel muggen, geen horren. Douches zijn matig tot slecht(flut straal, geen waterdruk, douchekop kan niet opgehangen worden, douchen in badkuip) Per persoon slechts 1 keer per 3 dagen een schone handdoek volgens briefje op kamer. Bij navraag bleek er wel elke dag een schone handdoek te kunnen zijn. Aardig zwembad, maar wordt slecht schoon gehouden. Alle faciliteiten zijn tegen extra betaling, zoals pingpongtafel, tafelvoetbal, Pooltafel. Er is een bar, maar dan is er geen cola zero, dan is er alleen lauw bier, van weinig toegevoegde waarde. De sfeer is waardeloos, personeel doet niet meer dan nodig, niet gastvrij. Je voelt je een lastpak in plaats van een welkome gast. We moesten bij binnenkomst gelijk betalen zonder de kamers gezien te hebben. Erg jammer!!

    De locatie is prachtig maar wordt niet als zodanig gebruikt. Valt veel meer van te maken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,1
    Leuk appatement voor mensen met kinderen tot 12 jaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was niet al te fris, warm water ketel moest soms even wat bijgevuld. Er zijn ook best veel muggen. Bij de supermarkt insecten spray gekocht en toen geen last meer. Leuke tennisbaan jammer dat het 10 euro per uur kost.

    Ruim appartement, het ligt mooi je loopt zo naar t strand. 1 strandje naar het zuiden kun je surfles krijgen voor 15 per uur. Ook hier aardige mensen. En goed engels. Verder is Sintra ook dichtbij . Naar het noorden toe wordt het al armoediger.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    3,8
    Gewoon niet goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel muggen. Meerdere gasten hebben al de suggestie gemaakt om horren te plaatsen, maar het kan de eigenaar weinig schelen dat je niet kunt slapen.

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    5,4
    Prachtige omgeving matige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak slecht onderhoud gebouwen slecht Zeer matig ontbijt in donkere kelder De accommodatie heeft veel mogelijkheden maar worden niet benut. Mijn handen jeukten om iets eraan te doen

    Locatie prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    4,6
    voor ons niet meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kwamem hier om 5 dagen te relaxen maar na 1 nacht weer vertrokken wat overigens heel goed is opgelost door booking.com en ook door de accomodatie . het is gewoon vergane glorie. Jacuzzie deed het niet en kost ook extra wat nergens staat . het hele terrein moet aangepakt en opgeruimd worden!

    De zonsondergang

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    Het prachtige uitzicht en de rust van de kleinschaligheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was keurig schoon in het appartement maar sommige dingen zijn wel aan vervanging toe. Zoals onze tussendeur die niet meer dicht geschoven kon worden en de gordijnen die net wat te kort zijn.

    Het prachtige uitzicht en de rust van de kleinschaligheid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    Prachtige plek, geschikt voor gezin!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement is eenvoudig, geen echt lekkere stoelen of bank. Bedden zijn goed.

    Het prachtige uitzicht over zee en de goede ligging van het appartement: je kunt zowel naar strand als culturele uitstapjes maken. Personeel denkt daar ook goed over mee. Het zwembad is ook prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,5
    Prima locatie voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Accommodatie verouderd. De omgeving rond het appartement is erg vervuild met zwerfafval en veel grafiti overal opgespoten. Zodra je richting Sintra/Lissabon gaat wordt de omgeving gelijk een stuk verzorgder.

    Heel vriendelijk personeel/eigenaar, accommodatie prima maar wel enigszins verouderd. De locatie is echt top, vlak bij zee. Renoveer de appartementjes en je hebt echt iets moois.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    4,6
    Hoe bestaat het dat dit een 3* appartement is?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had 3* appartement verwacht en geen 1*. Overal (kapot geslagen) muggen. Zelfs in kledingkasten.Tip: vliegengaas in ramen en hordeur. Smerige badkamer met schimmel tegen muur. Lichtkoepel vol spinnenwebben en vliegen. Slechte matrassen.

    Vriendelijk ontvangst. Ligging t.o.v. kustlijn. Groot appartement. Mooi zwembad. Dagelijks schone handdoeken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    Heel fijn verblijf. Prima ruimtes. Fijne rustige lokatie waar je alles toch kunt vinden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets grondigere schoonmaak tussen de gasten in zou wenselijk zijn. Onder de bedden (banken) bijv.

    Ruim appartement. Zowel de ruimtes met of zonder zeezicht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,0
    Dringend aan renovatie toe. Prijs-kwaliteit staat in géén verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer: dringend aan renovatie toe! Overal spik en schimmel od badkamer, douchen in bad, douchekop die je niet kon ophangen en geen stop in het bad, ook niet na ernaar gevraagd te hebben (maar ik zou sowieso niet in dat bad zijn gaan liggen...). Vochtig od kamer, onze kleren waren klam.

    De ligging en het zwembad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    Fijn familie-appartementen complex direct aan het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is aan de Atlantische kust wel wat koeler (25-30 graden), maar wij vonden dat juist heel prettig.

    De medewerkers waren bijzonder vriendelijk en deden echt moeite om het naar de zin te maken. Toen we vergeten waren om pasta te halen kregen we spontaan een pak van hen. Verder is vooral de locatie aan te bevelen. De stranden zijn mooi en je kan er (voor wat oudere kinderen) goed golfsurfen. Het strand is op loopafstand en les is eenvoudig te regelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,2
    Fijn, ruim en schoon appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 8 nachten

    Jammer dat je moest betalen voor ping pong, tafelvoetbal etc. Daardoor wordt er minder gebruik van gemaakt.

    Fijn, ruim en schoon appartement. Prachtig gelegen, je hoorde de golven van de oceaan in bed. Aardig en behulpzaam personeel, een mooi zwembad en genoeg mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,8
    Leuk zwembad met zicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Heel smerige jacuzzi in tegenstelling tot het nette zwembad. Heel veel muggen waardoor weinig slaap. Veel te duur voor een accommodatie zonder airco.

    Leuk zwembad met zicht op zee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    9,6
    Mooie locatie met heerlijke stranden en top restaurants!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Neem geen ontbijt maar wandel langs de kust naar het dorpje waar je heerlijk kunt ontbijten.

    Locatie, ruimte, restaurants en dicht bij Sintra.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,8
    Mooie plek aan de kust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten

    - Het zwembad was half vol (dat doet een beetje afbreuk) - Er zijn daar muggen. De overlast is eenvoudig te verkomen/verminderen om bij deur en/of raam horgaas voorzieningen te treffen (hebben we nu zelf gedaan met een klamboe van de Decathlon). - De ontspanningsruimte (pooltafel, tafeltennis enz.) is mooi echter voor alles moet betaald worden, zelfs voor het tafeltennis. Commercieel ook niet handig (maak één ding gratis en er ontstaat vanzelf de behoefte om ook te poolen)

    Fantastisch aan de de kust gelegen. Leuke kamers. goede schoonmaak. De werkelijkheid is mooier dan de foto's op de site.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    9,6
    Heerlijk wegdromen op een klif boven de oceaan terwijl de zon langzaam onder gaat...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    De appartementen zijn netjes maar wat verouderd. Stel je daar geen hoge eisen aan (zoals wij) dan is het super. Gewoon Portugees eenvoudig dus. Wil je Club Med dan moet je Club Med boeken ;-)

    Wat een heerlijke (afgelegen dus rustige) locatie met een dagelijkse traktatie op een geweldige zonsondergang, relaxte vriendelijke behulpzame staf en dito sfeer. Een absolute aanrader. Wij komen er terug.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,1
    Opknappertje!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht ingericht, eerste nacht muggen, ongezellig licht, kapotte of geen keukenspullen

    Prachtig gelegen, kleinschalig en gemoedelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    We hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig gelegen vlak aan de kust .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Leuk voor een kort verblijf en dat Sintra in de buurt is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel landgenoten; )

    Uitzicht over de zee Rustig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    9,6
    Zeker doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon geweldig

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    6,3
    De ligging van het verblijf was heel mooi t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hele park was wat verouderd en matig onderhouden. Het appartement was smoezelig, plakkerige deurtjes, slechts 3 tv-kanalen, geen wifi, slecht onderhouden doucheruimte en boiler. Jammer, het kan er zo mooi zijn.

    De ligging van het verblijf was heel mooi t.o.v. het strand en Sintra

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    5,4
    De lokatie is prima en het is een mooi klein complex.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Deze accommodatie moet snel gerenoveerd worden. Heel slecht onderhoud. In 4 jaar tijd helaas veel verslechtert.

    De lokatie is prima en het is een mooi klein complex.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    4,2
    De plaats van de appartementen, direct aan de zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De staat vh appartement, Schimmel in douche, scheuren in tegels en muren. Vlekken op de grond en de gordijnen. Het rook er muf. Lekkageplekken op plafond. Bedden die piepen. Weinig en vies servies. Vervangen en aangevuld na klagen. Pas na 2 x monteur bezoek werkt de geiser, hierdoor 5 dagen geen warm water.Bodem van zwembad was vies en is tijdens ons verblijf niet schoongemaakt. Er werd een paaldans workshop en een bruiloft gegeven in de weekenden op het park zonder de gasten hierover te informeren.

    De plaats van de appartementen, direct aan de zee.

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    10
    Faciliteiten ter ontspanning (tafeltennis, speelgoed)...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Faciliteiten ter ontspanning (tafeltennis, speelgoed) uitstekend. Zeer vriendelijk en bereidwillig personeel. Prachtige plek met alles in de omgeving wat je nodig hebt. Meerdere stranden en meerdere restaurants op loopafstand. Ook zeer geschikt met kinderen.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,3
    Uitzicht over zee, lopen naar strandje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    harde bedden en betalen voor tennis

    Uitzicht over zee, lopen naar strandje. Perfect vertrekpunt voor Cascais, Lisboa, Sintra en strand

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    4,2
    plek
    • Vakantiereis
    • Stel

    de rest

    plek

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: