Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Real Residência - Apartamentos Turísticos

Rua Ramalho Ortigão, 41, Avenidas Novas, 1070-228 Lissabon, Portugal

#556 van de 1.926 vakantiewoningen in Lissabon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 396 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,5
    waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    onder de aanvliegroute van de luchthaven, veel herrie en enkelvoudig glas. Vervelend maar we hebben toch wel goed geslapen.

    goede prijs voor hetgeen je krijgt, alles netjes en personeel behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,8
    We hebben een prima vakantie gehad in een zonovergoten Lissabon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 9 nachten

    De rolstoeltoegankelijkheid was iets minder dan verwacht, doordat er bij de ingang een hoge drempel zat. Voor mijn vriendin geen probleem, maar voor een wat ouder iemand die wat minder flexibel met een rolstoel is, kan dit lastig zijn.

    De service die werd verricht. Iedere ochtend wordt zelfs je afwas voor je gedaan. Het appartement was ook erg ruim en als je er met 38 graden zit, ben je ook blij dat je een prima airco in je accommodatie hebt. Zelfs op twee plekken. (in huiskamer en slaapkamer).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,1
    Matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 5 nachten

    -2 aparte bedden die tegen mekaar geschoven nog een enorme opening lieten. -vliegtuigen vliegen zeer laag over. Gelukkig had ik oorstoppen bij. -de airco in de slaapkamer werkte niet -prijs/kwaliteit niet echt OK

    Zeer netjes gepoetst.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    8,8
    aangenaam verblijf in Lissabon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    voor de derde persoon viel de slaapgelegenheid tegen, te dunnen en versleten matras in uittrekzetel

    dicht bij metrostation, goede verbinding met luchthaven en centrum, zéér vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,3
    Ruim appartement in goed locatie aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed krakt te veel

    Ruim appartement in goed locatie aardig personeel Metro station dichtbij Van luchthaven met de rode lijn en aan het einde station even naar boven en in de straat tegen over heb je hotel.er is in de hotel geen afwasmiddel en spons beschikbaar je moet het zelf kopen of meenemen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2016

    9,2
    Lissabon is een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 5 nachten

    De afwerking van de kamer kan nog beter.

    De locatie was goed. Het personeel sprak goed Engels. Het is op loopafstand van de metro. Dagelijks wordt de kamer schoongemaakt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    Het bed viel ons ontzettend tegen ;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed viel ons ontzettend tegen ; piepen en kraken 😬verder was het app top

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,1
    Schonere ramen , inventaris keuken, grotere badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schonere ramen , inventaris keuken, grotere badkamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    5,8
    Grote kamer en grote bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De compleetheid viel tegen. Allemaal kleine zaken die er misten of wat kapot was. Het was erg verouderd en soms smerig.

    Grote kamer en grote bedden

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    7,5
    De ligging dicht bij bus en metrohalte.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De onverschilligheid van enkele dames aan de receptie die meer aandacht hebben voor hun smartphone dan voor de hotelgasten. De vochtplekken in de muur aan de straatkant. Er was een safe, maar die had geen slot! Minimaal keukenvoorzieningen, geen wijnglazen, geen keukenhanddoek of spons om vaat te doen.

    De ligging dicht bij bus en metrohalte. De dagelijkse schoonmaak. De zithoek in een gezellige uitbouw in het dak. De ruime kamer en het groot dubbel bed.

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    8,3
    ruime kamer en een aparte ruime slaapkamer met goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De zitbank en de fauteuils waren niet comfortabel. Kleine moeite om deze te vervangen.

    ruime kamer en een aparte ruime slaapkamer met goede bedden. elke dag werd alles netjes opgemaakt en opgeruimd: douche(bad), toilet, keuken, bed.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,9
    Locatie was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Comfort van de bedden en bank vielen tegen. Zijn erg hard. Daardoor vooral 's ochtends last van de rug. Vloerbedekking mag wel beter gereinigd worden. Kookplaat heeft twee pitten, houd daar rekening mee. Onduidelijk of de wc doorgetrokken mag worden met wc papier. Hebben wij wel gedaan zonder problemen.

    Locatie was erg goed. Dichtbij winkelcentrum en metro. Dagelijks werden de kamers schoon gemaakt en zelfs de afwas werd gedaan.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,3
    goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    zitcomfort in huiskamer. Stoeltjes waren erg klein en evenals de bank rechte leuning waardoor je niet lekker zat.

    goede bedden. ruim appartement afzonderlijk van slaapkamer. Prima douche. Op loopafstand van metroverbindingen (ca 500m)

  • Beoordeeld op: 11 februari 2015

    7,5
    Het uitzicht vanaf ons appartement op de bovenste verdieping...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij inchecken kregen we de sleutel overhandigd van een verkeerd appartement dat al bewoond werd door een ander. Stonden we plotseling bij een vreemde op de kamer ! Dit vond ik een zeer kwalijke zaak.

    Het uitzicht vanaf ons appartement op de bovenste verdieping ! Iedere dag schoon beddengoed en handdoeken. De ligging van het gebouw !!

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    7,1
    Zeer ruim appartement .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was ietwat gedateerd.

    Zeer ruim appartement . Goede verbindingen.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: