Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Grande Rio 2-sterren

Rua Do Bonjardim,977/Entrada Rua Santa Helena ,31, União de Freguesias do Centro, 4000-461 Porto, Portugal

#112 van de 142 hotels in Porto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1876 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,9
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren maar 2 cups voor de senseo mochten er meer zijn om koffie te zetten.

    Verder is alles prima leuke kamer, gezellig, dichtbij het centrum. Aardig personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    5,4
    Zou dit hotel niet weer boeken. Ligging is OK.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid kamer (naast receptie), kleine kamers). Op verzoek werd wel kamerwissel doorgevoerd! Beperkt maar redelijk ontbijt dat werd verzorgd door de receptionist die het sommige ochtenden niet bij kon houden (geen broodjes, bestek en beleg meer)

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,5
    Hygiëne was prima, voor €100,- 4 nachten slapen met ontbijt is ook niet al te duur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een lekker eitje bij het ontbijt was lekker geweest. Tijdens het douchen was er haast geen druk op het water. De douchekop kon je ook niet ophangen, was afgebroken.

    De kamer was schoon, bed een beetje te hard en de douche was matig. Maar vriendelijk personeel, ontbijt was goed, maar eenvoudig: jam, ham, kaas en pasta was de keuze vh beleg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    9,2
    Super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop een geote straal

    Basic kamer. Schoon. Als je wil, elke dag schone handdoeken. Prima ontbijt. Vlakbij metrostation, goede uitvalsbasis voor bezoek aan de stad. Goede prijs-kwaliteit verhouding!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Grootte van de kamer, maar niet erg belangrijk omdat we er eigenlijk alleen maar geslapen hebben.

    Het hotel is eenvoudig, ligt op loopafstand van het oude centrum, metrohalte op 5 minuten afstand, prima verbindingen. De kamers zijn klein maar schoon, kastruimte meer dan voldoende, personeel prettig en behulpzaam, ontbijt OK.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    Gezellig klein hotelletje met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Afstand naar centrum was wel te doen, maar redelijk ver. Verouderde buurt.

    Het personeel was allervriendelijkst. Klein ietwat verouderd, maar wel gezellig hotelletje. Geen uitgebreid, maar wel prima ontbijt in buffetvorm. Gemakkelijk te bereiken met de metro vanaf de luchthaven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Prima hotel voor een paar dagen Porto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding. Hotel is gelegen in een rustige buurt. Kamer klein, maar netjes. Prima ontbijt, voldoende keuze. Ongeveer 15-20 minuten lopen van de rand van het centrum. Rechtstreekse metrolijn stopt op 2-3 minuten lopen van het hotel. Geen minibar in de kamer, maar wel een drankenautomaat bij de receptie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    8,8
    Leuk adres voor mensen die graag in een Portugees hotelletje verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Douchebak liet veel water weglopen waardoor de grond erg nat werd. Echter als we 's avonds laat weer terug waren was dat helemaal opgeruimd/gedroogd zodat het niet meer zichtbaar was. We zouden adviseren een kleine aanpassing te doen zodat het personeel minder werk heeft. Receptionist zei toen we weggingen dat we die kamer niet moesten accepteren de volgende keer. ?? Wij vonden het 3 dagen lang een prima kamer. Dat hebben wij hem direct gemeld. Ophangrekje voor de handdoeken had ook handig geweest.

    Uitgebreid ontbijtbuffet. Prima kamer. Niet groot maar dat maakt ons niet uit want we komen alleen maar om te slapen, zijn verder de hele dag weg.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    5,4
    Aardige ontvangst, kleine lawaaiige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer(#102) was op de begane grond, vlak bij de ingang, naast de receptie en naast de trap naar de ontbijtzaal beneden. De betegelde ontbijtzaal en receptie waren klankkasten. Het was er erg lawaaiig tot 's avonds laat en begon 's morgens vroeg met het ontbijt. De kamer was erg klein zonder stoelen en weinig bergruimte. Wellicht zijn de kamers op de verdieping rustiger.

    Rustige locatie Parkeergarage beschikbaar Openbaar vervoer in de buurt Eenvoudig maar verzorgd ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Prima hotelletje, zeker gezien prijs-kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging is juist buiten het centrum, maar het voldeed aan mijn verwachtingen. Hygiëne was goed.

    Gewoon een prima hotelletje voor een nachtje Porto. Niks bijzonders, maar alles was schoon en netjes en je kreeg wat je mag verwachten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Een fijn verblijf in een geweldige stad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Voor deze prijs moet je niet zeuren over kleinigheidjes!

    Prima hotel dicht bij het centrum. Metro is om de hoek. Ontbijt niet heel luxe, maar gewoon goed. Personeel heel vriendelijk. Ook snachts staat de receptionist voor je klaar! Top!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    6,7
    een redelijke kwaliteits- prijsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    alles erg basic zoals gedateerde kamers, geen lift, ontbijt, zeer gehorig, watergebruik (douche, wc en ander) klonk door het gehele gebouw door, elke deur die open- of dichtging was te horen, praten bij receptie en in trappenhal klonk hard vanwege marmeren vloeren. Rust was afhankelijk van de gasten van dat moment die het al dan niet laat maakten. Aan een rustige ligging heb je niet zoveel als het in het gebouw zo gehorig is.

    gunstige liggen t.o.v. metro naar centrum, schoon, prijs.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,1
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer viel tegen. Klein en heel gehorig! Echt een groot minpunt voor dit hotel. Ligging is prima, alles is goed schoon maar je hoort de buren niet alleen praten, ook het bad vol laten lopen,de douche etc etc. Jammer dat je nachtrust dan toch verstoord wordt.

    Personeel vriendelijk en behulpzaam. Willen je graag vertellen wat en hoe je er moet komen als je ergens naar toe wilt. Hotel goed te bereiken met de metro. Geen dure taxi nodig van en naar de luchthaven.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,6
    vriendelijk personeel, dicht bij de metro en zodoende bij...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    klein en in een zijstraatje, geen luxe maar wel uitstekende prijs!

    vriendelijk personeel, dicht bij de metro en zodoende bij alles... zeer proper en netjes.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,5
    5
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop en de hardheid van de straal, en het feit dat de jouder van de douchekop kapot was waardoor je hem niet kon ophangen.

    Prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    6,3
    Basic, niet geschikt voor ouderen of minder validen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een prijs inclusief van een ontbijt was voor ons, ondanks het minimale aanbod aan variatie prettig geweest. Veel trappen en bij ons toevallig op de hoogste verdieping, zonder lift.

    Basic hotel, goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Porto. Parkeerkosten zijn in het centrum goedkoper als bij de accommodatie en alleen geschikt voor een kleine auto

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    4,2
    Zou ik nooit meer kuezen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zo ongeveer alles

    Service van het personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,8
    oud maar netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    bedden

    rustige locatie op loopafstand van het centrum

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    X
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    I n eerste instantie de buurt maar als je er iets langer bent en je de weg weet is het goed.

    X

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    6,7
    Klein maar fijn en goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Piepkleine kamer met hond

    Locatie en het buitenolaatsje

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,0
    Prachtige stad. En voor de prijs van het hotel mag je ook niet veel verwachten,maar wel een goed bed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven.

    Slecht bed.. kleine kamer. Je kon niet op de kamer zitten. Ontbijt was redelijk. Badkamer was voldoende.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    De prijs en afstand tot metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geluidsoverdracht tussen kamers en gang

    De prijs en afstand tot metro

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het bed was niet best

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    Voor de prijs was t prima, je kon lopend naar t centrum maar metro was vlakbij.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Prijs

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte en de beperkte keuze van ontbijt De wel heel kleine badruimte en die niet echt hygiënisch oogt

    De prijs en de vriendelijke ontvangst

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,5
    Eenvoudig,proper en goed ,vrij rustig gelegen hotel .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel goed ontbijt gezien de goede prijs!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,9
    Zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, zeer vriendelijk personeel, hygiëne, comfort

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    6,7
    Kort verblijf,man alleen, verliep naar behoren.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen mogelijkheid om in de kamer ergens te zitten of iets te schrijven.

    Degelijk ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haardroger defect

    Goede personeel (uitzondering schoonmaaksters)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,8
    Proper , gezellig
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eentonige ontbijt

    Proper , gezellig

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,6
    héérlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    lawaai in gangen en andere kamers te goed hoorbaar... slechte isolatie ?

    de charme, authenticiteit, en het erg vriendelijke personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,6
    Ontbijt was goed de kamers verzorgd en schoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed de kamers verzorgd en schoon

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,7
    Een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een goed hotel. Schoon. Vriendelijk personeel. Niet ver van de oude stad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Prima verblijf gehad, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is wat gehorig.

    Prima voordelig verblijf. Simpel hotel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prima ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,1
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchruimte was klein en kan een opknapbeurt gebruiken.

    Prima ontbijt. Schone kamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    Schoon en rustig, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon en rustig, goed ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,5
    Niet zeuren voor deze prjs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima budget hotel met een uitstekend ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    6,7
    Ontbijt was ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was ok

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    4,6
    Het was goed voor een nacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was aan vernieuwing toe. De buurt was niet zo leuk!

    De kamers waren oud,maar netjes. Het personeel was vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,1
    Goed en spotgoedkoop!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te klein bed en matras kon beter.

    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, rustige ligging, grote badkamer, proper.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    7,9
    Echt een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in de buurt is lastig.

    Prijs-kwaliteitsverhouding zeer goed. Ligging t.o.v. metrolijn uitstekend. Deze metro gaat direct naar ribeiro.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,9
    Prijs-kwaliteit-verhouding van dit hotel is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De ontbijtruimte mocht wat warmer zijn.

    Eenvoudig, gunstig gelegen hotel. Ontbijt voldoende keuze.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    10
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    lawaaierige buren

    Mooie kamer, goed ontbijt en vriendelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    5,8
    was goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    geen lift deuropener kaart ging soms niet

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,7
    Prijs kwaliteit verhouding is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt zag er niet super uit. We hebben hier geen gebruik van gemaakt. Er zit een pasteleria met lekkere koffie om de hoek! Verder voelde je in de bedden de vering wel heel erg en het plafond van de badkamer is aan een opknapbeurt toe (schimmel doordat de ventilatie niet super is)

    Prijs kwaliteit verhouding is goed. Het is een basic hotel iets verder van het centrum van Porto, in een stille straat. Porto zelf is makkelijk bereikbaar met twee haltes metro (ingang naast de deur) of 20 min lopen. De kamers zijn basic en schoon. Wij zijn er bijna niet geweest, dus alleen om te slapen prima! De wat oudere heren achter de receptie zijn behulpzaam en netjes.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,1
    Goede prijs-kwaliteitverhouding, redelijk goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hotel is zéér gehorig. Je hoort álles wat in de foyer gebeurt, en de buurtkatten houden je de hele nacht wakker.

    Goede prijs-kwaliteitverhouding, redelijk goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,5
    Goed bereikbaar met de metro.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was klein. De douche was goed maar na het douchen was de hele badkamer nat. Er waren geen haakjes voor de handdoeken dus dan ben je ook eerder geneigd de handdoeken op de grond te gooien. Het was ijskoud in de ontbijtzaal, sommigen zaten daar met een jas aan zelfs.

    Goed bereikbaar met de metro. Elke dag schone handdoeken. Lekkere douche. Goed ontbijt voor de prijs. Goede service: de tv stoorde erg en deze hadden ze meteen hersteld. Ook konden we de laatste dag niet ontbijten en kregen we een pakketje mee.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    5,8
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Erg gehorig met geluiden van straat. Ingang zit om de hoek en er klopte mensen bij de kamer aan om naar binnen te komen.

    Vriendelijk personeel. Schone kamer.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,9
    Vriendelijke bediening, lekker ontbijt, goed gelegen en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een van de twee kamers werd amper 1 maal op de 4 nachten proper gemaakt. Ik heb het te laat gesignaleerd. Naar het schijnt lag het aan het feite dat ik mijn sleutels per ongeluk op stap meenam. De tweede kamer werd elke dag perfect onderhoud terwijl we ook de sleutels op stap meenamen. Spijtig voor de kleine misverstand. Ik zou het hotel toch zeker aanraden !!!

    Vriendelijke bediening, lekker ontbijt, goed gelegen en rustig hotel. Proper hotel en heel goede prijs/kwaliteitsverhouding - spijtig voor het misverstand met de sleutels/onderhoud

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel, doen hun best om je te helpen in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel was ver uit het centrum. Te voet was het een hele beklimming, er was wel een metrohalte om de hoek. Wijk waarin het hotel gelegen is, is nogal vuil.

    Vriendelijk personeel, doen hun best om je te helpen in het frans of het engels. We kregen een duidelijke kaart en veel uitleg over de bezienswaardigheden. Heel rustig om te slapen, geen last van straatlawaai. Elke dag werd er gepoetst en kregen we propere handdoeken. Ontbijt was eenvoudig, je kon wel een ruime tijd ontbijten (van half 8 tot half 11)

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,1
    -Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    -Kleine kamer. -Het ontbijt is niet heel uitgebreid. -De WC had soms kuren. -Voor de wifi krijg je een persoonlijke code uitgedraaid, deze code werkt maar op één apparaat. -Voor stopcontacten moest je de bedden opzij schuiven.

    -Vriendelijk personeel. -We konden bij vroeg inchecken meteen de kamer in. -Het hotel ligt dicht bij een metrohalte.

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te kleine ontbijtruimte, sommigen moesten wachten om te eten. Buffet wordt niet tijdig aangevuld wellicht wegens gebrek aan personeel.

    Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,9
    -Vriendelijk personeel (belt zelfs voor je om een pizza te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    -buurt zag er armoedig uit -in de buurt van het hotel weinig eetgelegenheden

    -Vriendelijk personeel (belt zelfs voor je om een pizza te laten bezorgen) -Kamer was schoon -5 min lopen van het metrostation waarmee je binnen 5 min in het centrum bent met lijn D. -gratis parkeren in de buurt

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    8,8
    Gezellig hotel in rustige buurt op wandelafstand van het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matras is wat aan de harde kant en de muren zijn weinig geïsoleerd waardoor er vrij veel lawaai van inkomhal te horen is als mensen praten (kamer op gelijkvloers).

    Gezellig hotel in rustige buurt op wandelafstand van het centrum van Porto. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Prijs-kwaliteit zeker een aanrader.

  • Beoordeeld op: 30 maart 2015

    8,8
    Ontbijt was lekker en voldoende, badkamer en kamer heel...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Helemaal niks, maar de ligging is zo geschikt voor mensen die moeilijk te been zijn. Metro ingang is wel dichtbij

    Ontbijt was lekker en voldoende, badkamer en kamer heel proper én met rolluiken :-)

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,1
    Prima service, op loopafstand van de Metro, simpel (budget)...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Voor de wi-fi moet je iedere dag een nieuwe code aanvragen bij de receptie. Onhandig, that's all, maar de wi-fi signal liet ook te wensen over. Mij kamer was heel erg gehorig (onderkant deur heeft 2cm ruimte, duh! en die tegels in de gang helpne ook niet).

    Prima service, op loopafstand van de Metro, simpel (budget) maar schoon. De buurt is een beetje armoedig maar verder best rustig. Prima uitvalbasis om Porto te verkennen maar er is in de buurt zelf ook van alles: bakkerijen, restaurants, cafés, etc.

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    8,8
    * Zeer goede receptie (24/7), Vlotte bediening in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    * Badkamer beschikte niet over verwarming, deze was erg koud (verblijf in februari) * De geluidsisolatie tussen kamer en gang is niet zo goed.

    * Zeer goede receptie (24/7), Vlotte bediening in het Engels en behulpzaam personeel. * Zeer propere kamer, dagelijkse reiniging was zeer grondig. * Goede ligging (op 5 minuten stappen van de metrohalte)

  • Beoordeeld op: 30 januari 2015

    8,8
    Service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen stop voor het bad dus het putje werd afgeplakt met tape. Het werkte maar was wel een beetje apart. Wij hadden de kamer vlakbij de ingang dus af en toe hoorde je geluid van de gang. We konden een andere kamer krijgen als we er last van zouden hebben maar we besloten gewoon te blijven want het was niet extreem hinderlijk. (Andere mensen zouden zich er wel aan kunnen storen vandaar deze reactie)

    Service. Ze doen hun best om je goed te helpen. Spreken ook goed Engels.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    6,3
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    weet ik niet. Ik kwam om te overnachten en dat heb ik gedaan

    redelijk

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    6,3
    De locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers waren vrij klein en een beetje muffig.

    De locatie was prima. Mooi dicht in het centrum, nabij de metro.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    8,8
    Het ontbijt was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was prima!

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    4,2
    Bed was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Oubollig hotel met slechte douche. Wel schoon maar niet meer van deze tijd. Niet voor herhaling vatbaar.

    Bed was goed

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    5,0
    Bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche , lawaai , vervallen

    Bed

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    6,3
    de netheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    parking was ver van hotel , geen lift

    de netheid

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    8,3
    Prijs kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer op gelijkvloers

    Prijs kwaliteit!

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,8
    Uitstekend personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekend personeel! Kleine kamer, maar prima in orde!

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,5
    ligging, buiten centrum, toch op loopafstand, dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging, buiten centrum, toch op loopafstand, dicht bij metro.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    8,3
    Erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg schoon.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,1
    Personeel erg vriendelijk, kamer erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer erg klein.

    Personeel erg vriendelijk, kamer erg schoon. Ligging prima, centrum lopend te doen.

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    8,8
    Schoon, vriendelijk en behulpzaam personeel, goede wifi, ...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Schoon, vriendelijk en behulpzaam personeel, goede wifi, goed bed, prijs/kwaliteit

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,5
    prima kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie mindere buurt

    prima kamer

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    8,8
    Hulpvaardig personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hulpvaardig personeel

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,5
    lekker eten
    • Vakantiereis
    • Groep

    lekker eten leuke wandeling goed weer veel te doen zee met mooi strand

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    7,1
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie misschien net iets te ver van centrum.

    Personeel Wifi Ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    8,3
    personeel erg vriendelijk, netjes verzorgde kamer, dagelijks...
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel erg vriendelijk, netjes verzorgde kamer, dagelijks schoon!

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: