Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residencial Mariazinha by Petit Hotels

Rua de Santa Maria 155, Santa Maria, 9000-040 Funchal, Portugal

#10 van de 35 B&B's en herbergen in Funchal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 257 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,8
    Geweldige locatie met heel leuk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verduisterende gordijnen in de woonkamer ivm overdag slaapje van de baby. Föhn was niet aanwezig. Er zaten veel kleine mieren. Echter heb ik hier niet veel hinder van ondervonden.

    De kamer was lekker ruim. Uitzichtje op de zee. Personeel was super leuk vooral met onze kleine baby. Geweldige locatie midden in old town van funchal. Klein koelkastje en waterkoker. Het personeel regelde echt alles voor ons.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,6
    madeira is ideaal wanneer je een auto huurt om het eiland te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk, propere kamers, vele eet en drankfaciliteiten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,8
    De gezelligheid en vriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen lift.

    De gezelligheid en vriendelijkheid.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    8,8
    ptima accomodatie, maar wel gehorig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    veel herrie s avonds onder kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    10
    Ontbijt en ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    9,6
    we kregen de flat aan overkant straat (aanrader)
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    geen

    we kregen de flat aan overkant straat (aanrader) heel ruim, netjes en rustig niettegenstaande drukke buurt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    8,8
    Geld meer dan waard
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudig ontbijt, ruime kamer. Ouder gebouw enigszins gehorig. Uitmuntende staf. Value for money

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    10
    De ligging in de oude stad: de restaurantjes en bars, het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat meer kastruimte was handig geweest, maar omdat de kamer erg ruim is konden we goed onze koffers open zetten zonder dat het stoorde. Het ontbijt was goed maar wat eentonig. Misschien is meer variatie een optie?

    De ligging in de oude stad: de restaurantjes en bars, het stadscentrum, de kabelbaan, de overdekte markt, de kathedraal, de haven, het busstation, .... alles is op loopafstand. Het is moeilijk kiezen tussen de vele restaurantjes in Rua santa Maria; zeker omdat er bij elk restaurant iemand je probeert te overtuigen binnen te komen. Wij hebben overheerlijk gegeten bij O PIANO, vooraan in de straat. (daar waar je een lekkere cocktail en een glaasje madeira krijgt aangeboden). De inrichting van het hotel is smaakvol en ruim. Zowel op de kamers als in de gemeenschappelijke ruimtes, is er free WIFI. Er is een computer ter beschikking van de gasten. Het personeel is erg vriendelijk en steeds bereid om te helpen. En dan is er Veronica! Ze is een perfecte gastvrouw die je met raad en daad bij staat, ongeacht je vraag! Ze kent de stad en het eiland erg goed. Ze kan voor je een georganiseerde uitstap boeken. Maar ze helpt je ook uit te zoeken hoe je zelfstandig op pad kan: welke bus, wanneer, kaartje van bv de wandeling, mogelijkheden onderweg om iets te eten of te drinken, .... Het maakt niet uit wat je vraag is, Veronica helpt! En altijd met de glimlach. Ze is goud waard!

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    9,6
    Gelegen in het centrum van Funchal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te harde bedden. Geen Koffie en thee faciliteiten als standaard op de kamer. Werd achteraf wel geregeld. Geen föhn aanwezig en geen badzeep. Ontbijt matig gevarieerd bv.. geen gekookt ei bij ontbijt.

    Gelegen in het centrum van Funchal Lekker alles dichtbij. Uitstekende hostess die veel voor je doet.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    5,0
    mooie inrichting
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ondanks verzoek kreeg ik geen kamer achteraan, ik zat dus aan de straatkant: hele nacht lawaai van voorbijgangers en vanaf 4u van aangrenzende bakkerij- nauwelijks geslapen

    mooie inrichting

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: