Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Quasar 2-sterren

Rua Silva Brinco, 79-91, 4465-266 Porto, Portugal

#78 van de 142 hotels in Porto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 417 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    Hotel was net voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Sommige personeelsleden waren weinig of geen Engels machtig. Het ontbijt was eerder beperkt en niet alles werd tijdig aangevuld. De locatie was een eindje uit het centrum en het openbaar vervoer liet regelmatig op zich wachten.

    De kamer was proper en voldeed aan de verwachtingen. Privé parking was handig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    5,4
    Niet voor mindervaliden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eerst was de kamer voor mindervaliden niet vrij, hoewel wel geboekt. Uiteindelijk toch de kamer toegewezen gekregen, maar het ging meer om een kippenhok dan wel een ruime kamer. Mijn man kon als rolstoelgebruiker enkel vooruit en achteruit rijden, de douche was op zich veel te krap en tot overmaat van ramp kon de ontbijtruimte niet worden betreden met een rolstoel. Dus verplicht op de kamer moeten ontbijten.

    Het enige positieve was de vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    7,9
    Over het hotel zelf valt weinig slecht te zeggen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging valt wat tegen. Het dichtstbijzijnde metrostation ligt op een kwartier wandelen. Na een hele dag wandelen in Porto-stad (vrij heuvelachtig :-)) kan ik mij voorstellen dat die extra wandeling er vaak te veel aan is. De bus (nummer 600) stopt wel voor de deur en heeft een "goede" verbinding. De weg die de bus moet afleggen is bijzonder druk. Er zit dus heel wat vertraging op deze lijn en dan is het twijfelen tussen wachten op de bus of toch dat kwartier stappen naar de metro die wel altijd stipt rijdt. Dit is vooral vervelend wanneer je na een hele dag de stad te bezichtigen je wilt opfrissen en klaarmaken voor het avondeten. Je bent al makkelijk anderhalf uur kwijt als je van Porto naar het hotel wilt en terug. Enkel in dat opzicht is de ligging van het hotel niet ideaal.

    Over het hotel zelf valt weinig slecht te zeggen. Het is een 2-sterren hotel dus je weet wat je kan verwachten. Langs de buitenkant lijkt het helemaal niet op een hotel maar de binnenkant is helemaal anders. De kamers zijn netjes en hebben alles wat je nodig hebt. Het personeel is behulpzaam en staat klaar om op al je vragen te antwoorden. Als zakenreiziger of wanneer je op trip bent in Porto hoef je al die luxe niet, je bent normaal gezien toch amper in het hotel. Ondanks dat ik soms wat lawaai hoorde aan de receptie of van de kamer naast mij vond ik dit niet storend. (mijn kamer was 302) Gordijnen zijn goed verduisterend en er zijn genoeg kussens om het je comfortabel te maken. Ik heb 3 nachten heerlijk geslapen. De badkamer was netjes en de wifi-verbinding is zeer goed. Het ontbijt is heel basic maar de kwaliteit was dik OK. (fruitsap, koffie/thee, 2 soorten ontbijtgranen, wat zoet en hartig gebak, toast, confituur/honing/choco, fruit uit blik en 1 soort kaas en 1 soort charcuterie). Voor €5 per ontbijt verwacht je ook niet meer dan dit. Je zit niet in een all-in resort maar dit hotel is echt wel OK.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,9
    Simpel maar goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt simpel

    Ligging goed. Goede busverbinding naar centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,6
    Goede verhouding prijs kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime rustige kamer, zeer vriendelijk personeel. Prima ontbijt. Parkeerplaats voor de motorfiets aan het hotel. Dus motorvriendelijk hotel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    8,3
    Prima hotel voor scherpe prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was te klein en er waren weinig restaurant in de directe omgeving

    Vriendelijk Personeel en nette kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,1
    Eenvoudig maar netjes hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel was eenvoudig maar netjes. Parkeerplaats achter het hotel. Goede busverbinding met centrum. Uitstekend restaurant op de hoek van de straat.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    8,8
    inrit parking smal, maar wel ok
    • Vakantiereis
    • Stel

    inrit parking smal, maar wel ok

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,8
    Bijzonder vriendelijke personeel en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bijzonder vriendelijke personeel en behulpzaam. Centrum is makkelijk bereikbaar met de bus. Eigen parkeerplek ook een groot plus.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,9
    netheid, rust, comfort in verhouidng tot de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    netheid, rust, comfort in verhouidng tot de prijs

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: