Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Monte Verde

Azinhaga da Casa Branca 6A, S. Martinho, São Martinho, 9000-110 Funchal, Portugal

#28 van de 35 B&B's en herbergen in Funchal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 400 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    6,3
    Het ontbijt was lekker en in een mooie ruimte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren niet echt comfortabel en de stop was uit het bad in de badkamer gehaald waardoor deze alleen als douche gebruikt kon worden.

    Het ontbijt was lekker en in een mooie ruimte.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    6,3
    De locatie en uitzicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat een grote roestvlek in het bad, de douchekop zou eens ontkalkt mogen worden, slechte verlichting in badkamer. Handdoeken dun en gerafeld.

    De locatie en uitzicht op zee.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,6
    Een heerlijk verblijf, boven verwachting!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hadden nog wat meer dingen aanwezig mogen zijn op de kamer: een waterkoker bijvoorbeeld met wat kopjes en een pen.

    De hoteleigenaar en andere mensen in dienst waren erg attent, ze hielpen ons graag! De kamer was netjes en mooi ingericht en ons balkon met uitzicht op zee was prachtig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    7,5
    De ligging van het hotel was uitstekend (want dicht bij mijn...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 14 nachten

    Het ontbijt was nogal eenzijdig en bijna elke dag hetzelfde. Ik heb in die veertien dagen slechts één keer bruin brood gezien (bruine bolletjes) en dat (99% wit brood) vind ik anno 2016 wel een misser

    De ligging van het hotel was uitstekend (want dicht bij mijn speellocatie|)

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    4,2
    locatie is prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    bedden waren vreselijk hard. zeer ongemotiveerd personeel. badstoppen werden verwijderd zodat je niet in bad kon(waterbesparing) kakkerlakken op de kamer

    locatie is prima met bijbetaling kamer met balkon op het zuiden en zeezicht

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    5,4
    Ons verblijf hier viel ons tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Ons verblijf hier viel ons tegen. De bedden vonden wij veel te hard, wat we overigens al verwachtte want dat hadden we in eerdere reviews al gelezen. Als je wilde douchen moest je met een hand de douchekop vast houden anders spoot het water direct alle kanten op. het ontbijt was iedere dag precies het zelfde, een eitje, gekookt of gebakken hebben we in alle dagen niet gezien. Gordijnen moest je met beleid dicht doen anders vielen de houdertje uit de gordijnrail. Wij vinden dit een afrader.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,9
    Zeker aan te raden voor mensen die snel tevreden zijn
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad is wat vervallen. Zo ook de ligstoelen die er staan. Het doek van de stoelen is versleten. Verder ben ik er niet zeker van hoe schoon het zwembad is. Misschien is dit anders in het hoogseizoen.

    Voor deze prijs is het een prima hotel! Het is van alles voorzien, prima kamer met bad,genoeg kastruitje, balkon, wiki, compterruimte, zwembad en vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ben erg tevreden

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    4,6
    Eenmalig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parking. In straat was het zeer moeilijk parkeren.

    Badkamer aan vernieuwing toe.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,3
    heel tevreden klant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was er naar wens.

    Het was er rustig .en een mooi uitzicht op de zee vanuit de kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    Een fijn hotel voor een mooie prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Fijne ligging, alles goed bereikbaar.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    6,7
    Goed verblijf voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid

    Vriendelijk personeel en goede locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    8,3
    Ontbijt was goed vriendelijke mensen elke dag kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fijtelijks niks alleen parkeren gaf weleens problemen weinig parkeer ruimte

    Ontbijt was goed vriendelijke mensen elke dag kamer schoongemaakt voor de prijs die je betaald is er niks mis mee

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    8,8
    prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    nvt

    prijs-kwaliteit

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Monte Verde

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: