Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Four Views Baia 4-sterren

Rua das Maravilhas, 74, Sao Pedro, 9000-177 Funchal, Portugal

#28 van de 71 hotels in Funchal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 454 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Mooi hotel op top locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 6 nachten

    Om gebruik te maken van de sportfaciliteiten moet je 5 euro betalen. Het is maar een kleine ruimte. Als je slecht ter been bent is de locatie geen aanrader. Steile helling. Vanuit het centrum moet je aardig klimmen.

    Hotel staat iets buiten het centrum van Funchal op een heuvel, daardoor heb je prachtig uitzicht ook als je kiest voor uitzicht op bergen. Hotel is te vergelijken met hotelketen v.d. Valk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    9,6
    zeer kompleet hotel alle faciliteiten fantastisch binnen en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    niets, we kregen upgrade zelfs naar suite!

    zeer kompleet hotel alle faciliteiten fantastisch binnen en buitenzwembad stoombad sauna, vele jets in het binnenzwembad.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,1
    Mooi, schoon, maar onpersoonlijk hotel met slecht receptie personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    1. Vriendelijkheid van het personeel. Je merkte echt dat het een wat groter hotel is en dat het lopende band werk is. Dit is jammer. Twee vervelende incidenten springen er uit: Bij aankomst werden onze paspoorten ingenomen. We konden ze de volgende dag weer ophalen. Toen wij aangaven hier niet mee akkoord te willen gaan werd er erg moeilijk over gedaan. Uiteindelijk konden we een halfuurtje later terug komen nadat ze de tijd hadden gehad om kopie's te maken. Erg vervelend gevoel bij aankomst. Bij het uitchecken werd ons gevraagd waar de handdoeken van het zwembad waren; op de kamer. Hier werd met een diepe zucht op gereageerd, die hadden schijnbaar op de laatste dag bij de receptie ingeleverd moeten worden. De man gaf naast de afkeurende blik verder geen enkele reactie meer. Geen "fijne reis", "heeft u het fijn gehad", niks. Waardeloze staff!! 2. De liften zijn extreem traag en er zijn er te weinig. Iedere ochtend lange rijen voor de liften. Jammer.

    1. Hotel is zeer schoon. Kamers werden dagelijks goed schoongemaakt en zagen er super netjes uit. 2. Mooi binnen zwembad. Voor 5 p.p.p.d. kun je onbeperkt gebruik maken van het zwembad, jacuzzi, sauna en turks stoombad. 3. 20 minuten lopen tot het centrum. Restaurantjes op 10 minuten. Prima te doen! 4. Kamers zijn ruim met een leuk zitje 5. Uitzicht van de kamers met zeezicht is echt fantastisch. Het komen en gaan van cruise-schepen is leuk om te zien. 6. Voldoende (gratis) parkeergelegenheid onder het hotel. Top!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    10
    Korte vakantie op Madeira
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Niets

    Dit Hotel had alles wat je van een hotel kunt verwachten dus alles beviel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    9,2
    Het ontbijt en dinner waren uitstekend, mooi zwembad en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel had iets vriendelijker gekund

    Het ontbijt en dinner waren uitstekend, mooi zwembad en fitnessaccomodatie

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    4,6
    Ruime kamer met een apart zitje en schitterend uitzicht over...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De koffie en jus d'orange uit de automaat bij het ontbijt waren niet lekker. Als je wat later bij het ontbijt kwam, was het al een behoorlijke chaos; veel rotzooi op de grond, dingen die niet aangevuld werden. Het was erg lawaaierig in de zaal mede vanwege het feit dat het personeel veel lawaai maakte bij het in de zaal opstapelen van afgeruimde spullen. Te weinig liftcapaciteit; je stond geregeld 5 tot 10 minuten te wachten tot er een lift kwam, waar je wel met twee personen bij kon. Voor de huur van een kluisje op de kamer moest apart 15 euro betaald worden; dat hoort inclusief te zijn bij een 4* hotel. Bij de incheck werd er moeilijk gedaan, omdat we onze paspoorten niet achter wilden laten. Ze wilden de incheck eigenlijk niet gelijk afhandelen; terwijl er verder niemand stond te wachten. Na meerdere keren aandringen werd de incheck toch afgehandeld. Geen wifi-verbinding in de eetzaal.

    Ruime kamer met een apart zitje en schitterend uitzicht over de stad en op zee. Vol op ruimte om de huurauto te parkeren. IJskastje op de kamer, waarin je je zelf gekochte drankjes goed koel kon houden. Goede wifi-verbinding. Op 10 minuten loop-afstand van het centrum en van een groot winkelcentrum.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    9,6
    Zwem- en andere recreatiemogelijkheden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er alleen thee/koffie beschikbaar is vanuit het hotel bij de aankomst en er tussentijds niet meer wordt bijgevuld.

    Zwem- en andere recreatiemogelijkheden. Hotel is een goed herkenningspunt in de stad en het uitzicht vanaf het zeezijde balkon is fantastisch over zowel de stad als de baai. Het eten is volledig te vergelijken met de selectie en hoeveelheid aan keuze op een cruise schip. De eigen parkeerplaats onder het hotel is perfect.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    9,2
    - de ligging: je loopt zo naar het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    - het diner (buffet) in het restaurant, duur en niet lekker - niet heel erg maar stond niet bij boeking: gebruik van fitnes/sauna/binnenzwembad kost 5,- pp per dag extra

    - de ligging: je loopt zo naar het centrum - mooi uitzicht - lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    7,5
    koelkastje op de kamer, fijn als je gaat wandelen en je kan...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De plaats waar het zwembad ligt. Het zwembad zelf is goed maar de plek eromheen niet te klein en er staan vijf grote bedden waar je 15,00 voor moet betalen waar haast nooit iemand ligt. Wij komen meestal 's middags terug en willen dan relaxen bij het zwembad. Helaas weinig plek en de zon is er gauw weg. Jammer jammer.

    koelkastje op de kamer, fijn als je gaat wandelen en je kan koud water meenemen.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,2
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Altijd weer gasten zijn die smorgensvroeg een handdoek over een bedje gooien en smiddags pas gaan liggen.

    Ontbijt was prima. Mogelijkheid tot vroeger ontbijten ivm terugreis was geen probleem. Prachtig uitzicht vanaf zwembad, terras en onze kamer. Loopafstand naar de stad. Ondanks hoogseizoen, zwembad en ligbedjes niet te druk. Gratis badhanddoeken voor gebruik zwembad.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,2
    Zeer behulpzaam personeel, hele mooie en vrij ruime kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sommige ligbedden aan het zwembad zijn aan vervanging toe. Jammer dat we niet buiten konden ontbijten en/of dineren of een aperitief in de bar buiten konden nuttigen, bij zulk mooi weer. De steile klim wanneer je van de stad terug naar het hotel stapt.

    Zeer behulpzaam personeel, hele mooie en vrij ruime kamer met voldoende zitplaatsen. Prima zwembad, mooie ruime bar, superverzorgd ontbijt, zalig zicht over de stad en de oceaan.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    7,5
    goed veel variatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    veel mensen en op is op

    goed veel variatie

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,7
    Uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Harde, rugpijn veroorzakende bedden; soms erg lang wachten bij de liften. Onhandige kamerindeling.

    Uitgebreid ontbijtbuffet.Goed personeel.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Four Views Baia

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: