Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sheraton Cascais Resort - Hotel & Residences 5-sterren

Rua das Palmeiras Lote 5 - Quinta da Marinha, 2750-004 Cascais, Portugal

#15 van de 34 hotels in Cascais

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1449 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Betaald WiFi

    5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 36

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,9
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank oncomfortabel ook voor kinderen. Op verzoek wel matrasje erbij. Ontbijt logistiek slecht. Teveel gericht op tafels opruimen terwijl er steeds van alles op is en er rijen staan voor pancakes en eieren. Wel vriendelijk personeel maar teveel “ mijn collega komt zo bij u”. Slechts 1 klein zwembad voor zo’n complex is mager. Was ook erg rumoerig. Onnodig met zoveel ruimte.

    Locatie. Mooi ruim opgezet complex met zwembad en pool bar. Handig parkeren onder hotel. Goede fietsverhuur. Prima Spa. Golfbanen naast de deur. In suite ruime keuken. Als je die nodig hebt...

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,7
    Mooi resort, hygiene en kamerinrichting geen 5 sterren standaard waardig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sombere inrichting met veel bruin en zwart. Vlekken op tapijt, gordijnen en lampenkappen. Kapotte lamp. Schimmel in bad en bij douchescherm. Hygiene voor een 5 sterren resort onder de maat. Restaurant duur en leeg. Zwembad werd gerestaureerd en was niet toegankelijk.

    Ruime kamer met goede bedden, vriendelijk personeel, mooie locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,7
    Wij gaan niet meer naar Sheraton. Voor dat geld vind je tegenwoordig veel betere boetiek hotels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 2 nachten

    De suite, hoe ruim ook en van alle gemakken voorzien, is zo standaard en onpersoonlijk ingericht. Dat is echt een gemiste kans. Het lijkt wel alsof er alleen maar rekening gehouden is met de levensduur van de meubels. Sfeer is echt waardeloos. En ook ongezellig dat ze een luxueuze suite aanbieden helemaal achterin het gebouw met uitzicht op de parkeerplaatsen en weg. Spa vond ik ook echt tegenvallen. Het ontbijt was slecht. We stonden een hele tijd te wachten voordat er überhaupt plaats was, en vervolgens stond je de hele tijd te wachten om iets van het buffet te nemen, als het niet al op was. De ontbijtruimte en aanbod van ontbijt was niet ingericht op het aantal gasten dat verbleef. Vonden wij echt waardeloos. Wij gaan niet meer naar Sheraton. Voor dat geld vind je tegenwoordig veel betere boetiek hotels, met of zonder 5-sterren.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijke entree, lekker ruim en na een lange reis is dat heel fijn aankomen. Veilige omgeving, mooi groen en bosrijk. Het resort is ruim opgezet, zodoende weinig overlast van andere gasten en dat is prettig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,2
    luxe accomodatie in de buurt van het gezellige cascais
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    de afstand tot het centrum van cascais viel wat tegen, dat is al snel 5-7 km, dus je moet echt een auto hebben of de gratis shuttlebus op tijd reserveren. Maar als je van wandelen houdt is dit redelijk te doen.

    super mooi hotel met alle faciliteiten die je van een dergelijk goed hotel mag verwachten. 2 1 persoonsbedden met een afmeting van 2 2-persoonsbedden. Kamer mooi afgescheiden van een klein keukentje en de badkamer die ook super is. Personeel is echt supervriendelijk en toegankelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,2
    Prachtige kamers, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 11 nachten

    Het resort ligt op een mooie plek, maar het is wel ver lopen naar Cascais toe.

    Prachtige kamers, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, alles in en om het resort was geweldig onderhouden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zielloos. Food & beverage ongelooflijk duur ivm geleverde kwaliteit en hoeveelheid. Lunch bij pool bar ronduit teleurstellend. Gevolg: weinigen nemen lunch of diner. Terrassen leeg. Kortom: comfortabele kamers maar prijs/kwaliteit verhouding onvoldoende overall.

    Prachtig ruim opgezet resort. Ruime kamers met ruim balkon, mooie badkamer en heerlijke bedden. Goed uitgeruste kitchenette waarin je met gemak heerlijk ontbijt en lunch kunt makn (inclusief 4-pits kookstel).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,8
    zeer vriendelijke jongens die hielpen met de koffers,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    voor de prijs die ze rekenen verwacht je een tip-top kamer, helaas: airco van slaapgedeelte deed het niet, verlichting in kast bleef branden (en in kamer schijnen) doordat de deur niet goed sloot, schimmelrand in de badkamer, balkontafel die aan vervanging toe is wifi niet inclusief, charge voor koffie en thee op de kamer. personeel bij ontbijt let niet op: je moet zelf naar koffie/thee gaan vragen, slecht/laat aangevuld van schalen die op zijn

    zeer vriendelijke jongens die hielpen met de koffers, upgrade van kamer gekregen, makkelijke parkeren, rustig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Prima verblijf om de omgeving van Lissabon/Cascais te verkennen. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Het bed in de woonkamer (bedbank) was vreselijk om op te slapen. Je voelde de veren in je rug prikken.

    Fantastische kamers. Prachtig hotel en heerlijk eten. Mooi zwembad en leuke fitnessruimte met spa. De kamers waren ruim. Het bed is de slaapkamer was uitstekend. Heerlijk met keukentje. Badkamer erg lux en schoon. Mooi aangelegd park en wordt erg goed onderhouden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    10
    Enorme luxe beleving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooi resort, sinds een jaar is het Sheraton, ze werken erg hard om het naar dit level te krijgen en te houden!! Ongevraagd kregen wij een enorme upgrade van onze kamer in een woord geweldig!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,1
    Comfortabele en relaxte omgeving, maar geen 5 sterren beleving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minibar stond als inclusief, bleek niet zo te zijn; wifi voor €15 per dag is niet van deze tijd; iedere dag ontbrak er wel iets: geen handdoeken, shampoo/douche gel niet aangevuld en een andere dag was het toiletpapier niet aangevuld.

    Royale kamer en relaxte sfeer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    7,5
    Gewoon goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen keukenrol, theedoek en handdoek, vuilniszakken, wasmiddel in de keuken. Link op de email betreffende booking bevestiging was niet juist. Helaas bij het volgen van deze route op Google Maps troffen wij een andere locatie op 21 km afstand van het juiste locatie. Volgens het personeel van het Sheraton gebeurt dit vaak. Tip: voortaan beter de kamers controleren, er misten een aantal zaken zoals; badjassen er hingen gordijnen los.

    Zeer ruim kamer, moderne keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur en praktisch ingericht. Personeel zeer sympathiek en behulpzaam. Zeer comfortabele kamer en top bed. Locatie is fantastisch. Prachtige natuur!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,5
    Wij hadden een 3 kamer suite geboekt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Accommodatie met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 6 nachten

    Bij aankomst om 17 uur was de kamer nog niet klaar. Catharina, een medewerkster aan de receptie, sprak slecht engels en wist eigenlijk niet goed wat ze met ons aan moest....gaf verder ook geen uitleg over het hotel, handdoeken voor het zwembad of zo.. Als je later in de middag naar het zwembad gaat zijn er geen schone handdoeken meer. De avondploeg in het restaurant is niet professioneel, de helft van de bestelling werd gewoon niet aan de keuken doorgegeven. wij hebben daar meerdere keren om moeten vragen. we hebben ook een keer geluncht en toen was de bediening overigens uitstekend! De housekeeping komt 's ochtends vroeg gewoon binnen als je nog in bed ligt. Er is geen systeem om aan te geven dat je kamer schoongemaakt kan worden...... Er was een volledige keuken maar niet genoeg glazen en keukengerei. Let op: je hebt echt een auto nodig, tenzij je bij het zwembad wil blijven liggen.

    Wij hadden een 3 kamer suite geboekt. Het was heerlijk ruim en schoon. Prima bedden. Ac in alle kamers. Medewerker Tiago aan de receptie is uiterst behulpzaam en spreekt goed Engels! Geweldige man!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    8,3
    Alles zeer ruim opgezet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 12 nachten

    Bediening en kwaliteit restaurant. Dit geldt voor ontbijt en restaurant.

    Alles zeer ruim opgezet. Kamers goed, ruim en schoon. Mooi zwembad in mooi aangelegde tuin. Receptie service gericht.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    6,7
    accommodatie super, ligging prima (bereikbaar met taxi), medewerkers teveel en te onvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    (receptie)personeel erg erg onvriendelijk. Lang wachten, geen service gerichtheid. horecamedewerkers veel te veel. Geen structuur, onrustig, niet klantvriendelijk

    rust, comfortabel grote kamer

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    Prima kan t aanbevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    X

    Kamer appartement

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,5
    Het personeel is super vriendelijk en de service is top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen verwarmd zwembad, nochtans wel aangegeven op de site van booking.com!

    Het personeel is super vriendelijk en de service is top.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,8
    Mooi hotel met prachtig zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drinken bij het zwembad abnormaal duur.

    Prima hotel met mooie kamer, goede bedden en mooi zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,4
    was totaal niet het niveau dat we verwacht hadden, gelukkig dat we maar 200 Euro moesten betalen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 1 nacht

    restaurant was ondermaats

    Zeer ruime kamer,

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    10
    In het groen, rustig, toch nabij centrum en strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is zeer goed onderhouden, de rust.

    In het groen, rustig, toch nabij centrum en strand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    9,6
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top locatie! Mooie kamers en heerlijk ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,9
    Lekker resort. Auto noodzakelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor WiFi op je kamer moet je dik betalen!!! Schande voor zo'n prijs. Zulke dingen horen incl. Te zijn.

    Heerlijk ontbijt. Lekkere tuin met zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,8
    Niet sheraton waardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, service (2 maal geen handdoeken in kamer, geen extra bed toen we aankwamen, 1 maal geen kussenslopen)

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    10
    Top
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    Great Service

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,7
    Matige faciliteiten, mooi hotel maar erg duur en ver weg van stadje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    Ongezellig hotel, duur restaurant, wifi niet gratis, afstand bediening TV deed het niet vanuit bed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    7,5
    Eten viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten viel tegen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    Luxe suite in prachtig resort! Een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis Wi-Fi in de kamer.

    De suite was zeer ruim en zeer rustig in alle luxe.Gratis parking en niet ver van het stadje.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    9,2
    Luxe dichtbij de kust.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Buitenzwembad niet verwarmd

    Heerlijk ontbijt. Ruime kamers. Behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    9,6
    Prima verblijf met goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Ruime kamers met goede bedden. Rustig gelegen Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    6,7
    Mooi zwembad en prima kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moet meer opleiding zijn voor het personeel. Geen uitleg bij aankomst, als je iets besteld word het vergeten, enz.

    Mooi zwembad en prima kamer

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    8,8
    Heerlijke plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    75 euro voor 4 dagen Wifi op de kamer.

    De kamer was fantastisch, heel groot, heerlijke bedden, hele goede service, mooi zwembad, prima eten.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Nespresso automaat in suite. Koffiepads werden echter berekend voor 2,- per stuk. Dat had als service gratis aangeboden dienen te worden.

    Viva Marinha ligt in mooie omgeving. Hotel en appartementen. Laagbouw. Wij hadden family suite geboekt die zeer ruim was en van alle gemakken voorzien. Prachtig zwembad en voldoende ligbedden en ruimte voor iedereen. Prettige ambiance.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,9
    We hebben mits kleine bijdrage (vooraf geboekt) een upgrade...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onthaal, personeel, zeer negatieve sfeer. De weinige vriendelijke ogenblikken waren gemaakt en niet oprecht. Bij uitchecken werd gevraagd naar het verbruikvan de minibar, met daarop het wantrouwen dat dit gecontroleerd ging worden en in krediet gebracht achteraf. Wij zijn geen bedriegers!!!!

    We hebben mits kleine bijdrage (vooraf geboekt) een upgrade betaald en de kamer was eigenlijk een klein appartement

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    8,8
    Goede service, luxe kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt en restaurant erg prijzig. Ligging mooi en rustig, wel auto nodig.

    Goede service, luxe kamers

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    Accommodatie en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    's Avonds geen terrasje om iets te drinken.

    Accommodatie en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    10
    Fraai gemeubileerde ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Fraai gemeubileerde ruime kamer. Brede fauteuils en prima bed Goede prijs-kwaliteitverhouding. Rustig

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    10
    Prachtig resort in een rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prachtig resort in een rustige omgeving. Ontbijt was erg uitgebreid. Er werd Zelfstandig voor onze zo'n chocoladepasta bereid.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 36

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: