Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sheraton Lisboa Hotel & Spa 5-sterren

Rua Latino Coelho, 1, Avenidas Novas, 1069-025 Lissabon, Portugal

#149 van de 370 hotels in Lissabon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 796 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Het verblijf in Sheraton zal ik nooit Vergeten!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moet beter worden aangegeven dat de kosten voor het parkeren 19 euro per dag bedraagt. Alleen als je member club bent kan je gratis parkeren

    De Service is uitermate perfect, de mensen zijn heel aardig. Dit hotel voldoet aan alle eisen. Of je nou voor je rust komt of voor een zakenreis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    9,6
    Geweldig
    • Stel
    • Premium Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een hard gekookt eitje bij het ontbijt was niet standaard. Ik moest daarom vragen, en het werd wel apart gemaakt. De bereiding duurde erg lang, en het ei was erg heet. Ik had niet de tijd om het op te eten.

    Erg goed ontbijt, prima kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    Comfortabel verblijf in rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak om 15u.

    Voorzieningen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    6,3
    Door omstandigheden verplicht, maar was prima!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Haren in de badkamer die niet van ons waren

    Ontbijt was goed én het personeel was correct.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,5
    Citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte en het zwembad

    De kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,1
    Dicht bij restaurants, vriendelijk personeel
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer werd niet iedere dag schoongemaakt.

    Dicht bij restaurants, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    9,2
    Verzorging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bodem zwembad haalt voeten pijnlijk open.

    Verzorging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    9,6
    Absoluut een aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een verassing! geweldige ambiance, en vriendelijk personeel. Echt een aanrader.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    9,2
    Kamer en clucservice
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in restaurant was ondermaats. Niet te duur maar geen sheraton kwaliteit.

    Kamer en clucservice

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    10
    formule van club genomen en dit is zijn prijs zeker waard.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Buitenzwembad is niet verwarmd en als je van plan zou zijn om wat te gaan zonnen dan moet ik je teleurstellen want door de ligging van het zwembad is er in het najaar maar een uurtje of 2 zon in de namiddag.(te hoge appartement naast het zwembad). In het weekend te druk in de ontbijtzaal waardoor sommigen een kwartier moesten wachten totdat er een tafeltje vrij kwam.

    formule van club genomen en dit is zijn prijs zeker waard. Je kan in de namiddag hapjes eten, wat heel leuk is om rond 5 uur een eerste honger te stillen om dan later op de avond te gaan eten. Deze club is gelegen op het hoogste verdiep met mooi panoramisch zicht. Met de club formule kan je ook vrij in het spa gedeelte en zwembad. Ook gratis WIFI en gratis late check-out.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    10
    Locatie en uitstraling van het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Extra betaling voor het zwembad Free Wifi maar op een aantal locaties, op de kamer moesten we betalen!

    Locatie en uitstraling van het hotel Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    8,3
    Heerlijke bedden en geluids dichte kamer en dicht bij de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het restaurant op oudjaars avond al was volgeboekt , daar voor hadden we dit hotel geboekt Jammer

    Heerlijke bedden en geluids dichte kamer en dicht bij de metro die je snel naar vliegveld of centrum brengt

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    8,8
    ontbijt en de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt en de kamer

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    6,3
    Schoon, mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalen voor zwembad, zelfs met een upgrade, vrij prijzig ontbijt, geen gratis wifi op kamer.

    Schoon, mooi hotel

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    Hotelkamer was super, alles netjes en goedverzorgd,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotelkamer was super, alles netjes en goedverzorgd, geluidsdichte ramen en superdeluxe badkamer. Ligging gelijk aan Metro station.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,9
    Geen terras!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen terras!

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    9,2
    leuke mup-grate aanbieding in de club-lounge!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad en de daarbij behorende prijzen

    leuke mup-grate aanbieding in de club-lounge!

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    10
    Heerlijk ontbijt, heel vriendelijk personeel, comfortabele...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heerlijk ontbijt, heel vriendelijk personeel, comfortabele kamer en bed. Verhouding prijs/kwaliteit is prima!

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: