Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Complexo Hoteleiro em Santana 3-sterren

Rua De Santana Nrº 947, 4465-742 Maia, Portugal

#11 van de 11 hotels in Maia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 621 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geheel is wat gedateerd maar het was wel schoon. Op de kamer misten we een prullenbak.

    Vriendelijk personeel. Uitgebreid continentaal ontbijtbuffet.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn wat verouderd, piepen.

    Vriendelijk ontvangst. De dame legde alles goed uit en gaf een hoop advies over Porto. Was heel goed te doen met de stadsbus!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    Prima op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ergonomie badkamer onder dak Comfort van de matrassen en hoofdkussens Pijnlijke planken aan de bedrand

    Het ontbijt was zeer goed, met huisgemaakte cake en heerlijke koffie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    3,8
    Kansloos hotel!! (onder een brug lig je lekkerder)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was smerig, overal schimmel in de naden. De bedden waren van vreselijke kwaliteit. Opgemaakt met lakens en dekens, waarvan de lakens te kort waren zodat je met je voeten in die gore deken zat, gadverdamme!!! En dan boek je dit omdat er 'Fantastisch' op jullie site staat, kansloos!! Het liefst krijg ik mn geld terug. Bovendien was er een of ander feestje in het restaurant wat tot midden in de nacht duurde waar een of andere D-artiest dronken ze hele repertoire (vals) stond te zingen.

    De mevrouw van de receptie was vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Zeer vriendelijke ontvangst en erg behulpzaam o.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke ontvangst en erg behulpzaam o.a. bezoek Porto

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    10
    prima ontbijt en zeer vriendelijk personeel, aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prima ontbijt en zeer vriendelijk personeel, aanrader

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    8,3
    Zeer gastvrij personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is verouderd.

    Het buitengewoon vrienelijke personeel zorgt ervoor dat je je heel erg op je gemak voelt.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,1
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er zou een zwembad zijn maar dat stond leeg en was niet in gebruik. Ik vind dat zoiets aangegeven moet worden op de site. Wij hadden dit hotel geboekt omdat er een zwembad was, het valt wel erg tegen als dat dan niet in gebruik is!!!

    vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,1
    Vriendelijk behulpzaam person eel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Vriendelijk behulpzaam person eel

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gedateerd. Geen wifi. Matige bedden.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    5,0
    Bedden te kort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bedden te kort kussens niet best

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,3
    Very nice staff.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Tiny bit noisy (neighbours)

    Very nice staff. Great value for money

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: