Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vila Gale Santa Cruz 4-sterren

Rua S.Fernando, 9100-157 Santa Cruz, Portugal

#7 van de 21 hotels in Santa Cruz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 234 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    10
    Genieten onder de lentezon, in het zicht van de Atlantische Oceaan
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De douche in de kamer gaf soms nauwelijks warm water. Voor de rest was alles OK.

    Mooie grote kamer met balkon, met twee stoelen en een tafeltje. Geweldig buffet ! Ik lijd aan voedselintoleranties en het feit van te kunnen kiezen tussen allerlei vers eten was heerlijk ! Je kan telkens lang van het buffet genieten, 's avonds zelfs tot een uur wat tien, wat erg praktisch is. Je kan dineren op het terras, in de zon : fijn ! Mogelijkheid om zelf iets te kopen in de buurt en het te stockeren in de koelkast op de kamer. Op aanvraag wordt een waterkoker geleverd en wat thee en koffie. Heel mooi zicht op de oceaan en het kleine keienstrand, je kan vanuit het hotel de promenade aflopen tot onder landingsbaan voor de vliegtuigen : spectaculair ! Mooi, groot buitenzwembad, waar je zicht op hebt vanuit het restaurant, maar ook een vrij groot binnenzwembad met jacuzzi. Verder een sauna, maar die heb ik niet gebruikt. Vriendelijk en efficiënt personeel met een vrij goede kennis van het Engels. Kortom : een aanrader !

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,5
    volgende keer weer...zeker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren in hun garage kost 7.50 matras erg stevig. douchen in bad is uit de tijd. als het druk is wel erg massaal.

    zwembad super. dichtbij vliegveld dicht bij centrum vh dorpje met terrasjes.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    Algemene indruk van het hotel is super, personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Verder is het hotel erg schoon en netjes en ook het eten is goed geregeld

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,2
    Uitstekend, net verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerst kregen we een kamer toegewezen aan de zijkant, boven de bar( veel lawaai ) we waren moe van de reis en hadden graag rust, toen we gingen vragen voor een rustige kamer kregen we die aangeboden, ( wel niet enthousiast personeel maar we waren al blij dat we een andere kregen) Waarom niet onmiddellijk mensen de rustigste kamers aanbieden?

    Heerlijk ontbijt Mooie kamer met zicht op zee

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    5,4
    Rust gevenden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet O vriendilig moet auto huren om de omgeving te kunnen zien openbaarvervoer slecht

    De rust

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,5
    ja hoor prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    stevige matras.

    prima ontbijt...erg uitgebreid. dichtbij dorpje.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    3,8
    Onvriendelijk personeel & vlak naast de luchthaven
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel & vlak naast de luchthaven

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    Locatie is perfect, je loopt zo het stadje in
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je niet all inclusive hebt, is het diner erg aan de prijs. Wij hebben het niet gedaan

    Locatie is perfect, je loopt zo het stadje in

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    8,3
    Comfortabel en ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handige locatie vlakbij vliegveld. Veel faciliteiten, ruim opgezet. Goede service door ontbijt op de kamer bij vroege check-out. Personeel aardig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    8,8
    slechte internet verbinding op de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    slechte internet verbinding op de kamer. wifi op zijn best in de badkamer ... ?!?!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    7,1
    voor een zakentrip van een nacht was dit meer dan in orde. Maar had er meer van verwacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer rook muf alsof ze al heel lang niet meer verlucht was. Bed was vrij hard

    mooie ligging, dicht bij de luchthaven goed ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    8,3
    mooi hotel , dicht bij de airport.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eten was 22 euro pp buffet vorm en het zwembad was leeg ivm verbouwing Geen leuke restaurantjes in de buurt overdag lawaaierig door overvliegende vliegtuigen

    mooi hotel , dicht bij de airport. Bij vroeg vertel wordt ontbijt op de kamer bezorgd

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    6,7
    locatie nabij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi gaat alleen via code.. niet open. hotel is toe aan update. douchen nog in bad achter gordijntje. prijzen aan de bar hoog. nu voor 4e x hier en beginnen deze - punten op te vallen.

    locatie nabij vliegveld. dorpje vlak bij 5 min lopen, echt super dichtbij. prijzen in t dorpje bijna vooroorlogs, mag best wat omhoog.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    8,3
    Locatie en de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet erg servicegericht, bij t inchecken krijg je niet veel info dus moet je daar kater weer achteraan terwijl ze dat in 1x kunnen doen. Veel Duitse senioren en je betaald de hoofdprijs voor n cola met veel ijs en n biertje in een plastic beker.

    Locatie en de kamer

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    10
    Plus: de ruime kamer op de 4e etage met zicht op zwembad en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    sommige kamers slecht wifi-ontvangst, waaronder de kamer waar ik in verbleef; maar in de bar en in de hal bij receptie weer uitstekende verbinding

    Plus: de ruime kamer op de 4e etage met zicht op zwembad en de zee. Verder een koelkastje met 3 flessen water erin, TV met de ned. zender BVN, kluisje, zitje in de kamer. En verder het uitgebreid ontbijt, lunch en diner, allemaal buffet

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,5
    royaal ontbijt- en dinerbuffet, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    groot hotel, bij volledige bezetting risico dat situatie in eetzaal enigszins massaal is

    royaal ontbijt- en dinerbuffet, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,1
    zwembad en dicht bij dorpje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte WiFi in gebouw.

    zwembad en dicht bij dorpje.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Vila Gale Santa Cruz

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: