Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Welwitshia Mirabilis

Rua do Cerro,vila Welwitshia - Praia do Carvoeiro, 8400-500 Carvoeiro, Portugal

#5 van de 6 B&B's en herbergen in Carvoeiro

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 327 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    9,6
    Fijne accomodatie; niet zo massaal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De aanvulling van de ontbijtproducten ging soms wat traag zodat er regelmatig wat op was. Het strand van Carvoeiro zelf is in het hoogseizoen overvol.

    Heel vriendelijke eigenaar. Helder zwembad met goede ligbedden en parasols. Leuke ontbijtruimte met balkon met uitzicht. Fijne kamers met goede bedden. Centrum goed te belopen (wel een vrij steile helling). Ligging net uit het centrum zodat je geen last hebt van lawaai.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Locatie dicht bij het centrum, gratis parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had fel groen licht boven de deur van het nooduitgangbord. Daardoor veel te licht in de kamer 's nachts. Vrij basic inrichting kamer. Reservering was in eerste instantie zoek toen we aankwamen, kwam uiteindelijk wel boven water.

    Locatie dicht bij het centrum, gratis parkeren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,2
    Prima kamer, lekker bed en dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden geen balkon, die miste ik maar ze hebben wel kamers met patio of balkon. Dus ik had beter op moeten letten.

    Prima kamer, lekker bed en dicht bij het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    9,6
    Gastvrij, vriendelijk, goede verzorging en ik kom zeker terug..!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontvangst was super.. alsof je thuis komt... je word met open armen ontvangen... heel vriendelijk, alles werd netjes uitgelegd bij check in en de gastvrouw loopt met je mee naar de kamer... daar laat zij ook alles zien... vond het helemaal super...!!! Wij hadden zonder ontbijt gereserveerd en ze kwamen elke dag vragen of wij ontbijt wilden, super lief...!!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    5,8
    Schone en hygienische grote kamer. Niet gezellig. Ontbijt viel erg tegen . Ligging tov stadje en s.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer in t hotel. Saai! Eigenaar zeer vriendelijk. Ontbijt stelt niet veel voor. Kregen wel reductie!! Uitzicht vanuit balkon niet mooi. Kamer was wel heel schoon en iedere dag schone handdoeken.

    Ligging dichtbij centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    3,8
    Door de goede ligging redelijk. Anders drama.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergeten shampoo, vergeten toiletpapier. Douche is smerig. Ontbijt a €7.50 bestaat uit 1 broodje, wat toast , fabriekskaas en ham en meerdere niet verse producten.

    Ligging ten opzichte van centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    10
    Het personeel en de mooie villa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel en de mooie villa

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,9
    Super zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden

    Super zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    8,3
    Prachtig gelegen en parking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijke mensen niet ver van stad maar toch rustig

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    9,6
    Vlakbij strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vlakbij strand. Rustig gelegen,heerlijk restaurantje schuin to lokatie

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: