Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villas D. Dinis - Charming Residence (adults only)

Estrada Ponta da Piedade, Villas D. Dinis, 8600-544 Lagos, Portugal

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1489 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    9,2
    Ons verblijf was heerlijk. Een mooi vila Park met veel groen, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Nee geen tegenvallers

    De appartementen waren mooi, met heel veel groen en zwembaden. Wij zaten niet bij het hoofdgebouw, maar 500 meter bij Vila Rosa. Lekker rustig en het ontbijt was erg goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,3
    Erg goed, ruimte voor nog beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer heeft een paar onpraktische dingen. Zoals de lichtschakelaar zit achter de voordeur dus kom je in het donker thuis zal je eerst de voordeur weer moeten sluiten voordat je het licht aan kan doen. Daarnaast rook het een beetje in de kamers die lucht ging wel weg wanneer je de airco aanzette En de minibar wordt niet bijgevuld Ook jammer dat adults-only niet echt betekent dat er alleen volwassenen zijn. Tijdens ons verblijf was er ook een gezin met een zoon van ongeveer 12 jaar. Practice what you preach...

    De kamer is ruim, de badkamer basic maar voldoet meer dan prima en het bed slaap goed. Het ontbijt is erg uitgebreid en goed En er is veel privacy. De locatie is top tav het strand en de zwembaden zijn rustig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,3
    Wij hebben het er goed naar ons zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Vierpersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Niets.

    Ontbijt was zeer goed. Alles werd goed bijgevuld. er was voor iedereen wat wils van diverse soorten brood,broodjes, sapjes, zoetigheden en hartige dingen. Kamer was zeer schoon, complex is erg rustig en verder geen faciliteiten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,5
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Loopafstand tot het centrum ruim een kilometer over een vooral ‘s avonds zeer ongezellige weg

    Ligging vlak bij moooiste strand van de Algarve, mooie tuin met drie kleine zwembaden, prima ontbijt, zeer actieve schoonmaak

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    De locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was een erg standaard, engels georiënteerd, ontbijt. Er zitten veel meeuwen in de buurt, waar je 's avonds wat last van hebt qua geluid en 's ochtends als je ziet dat je auto is onder gepoept.

    De locatie is top. Je bent zo in de stad of bij een mooi / rustig strand. Er is ook veel ruimte om op het terrein zelf rustig bij het zwembad te liggen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Zeer keurig en zo mooi!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen m’n kussen vond ik te hoog. Ik hou van lagere kussens. Verder was het perfect.

    Zeer keurig en zo mooi! Een regendouche, mooie stijl. Dichtbij het mooiste strand van de Algarve, op loopafstand, paar minuten. Ontbijt perfecto. Het was een superbeleving.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lauw water douche bij aankomst hotel! Pas de volgende dag was het douchewater warm.

    Te lang in de rij voor de koffie, 1 koffiemachine voor veel hotelgasten. Hygiëne bij het ontbijtbuffet kan betet.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    10
    supergoed hotel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maisonnette/Duplex Suite
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat niet elk apartement een eigen keuken heeft, dit zou echt beter zijn

    uitstekend hotel, zeer goed ontbijt, hele goede ligging, hele mooie apartementen, zeer vriendelijk personeel, echt top!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    10
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niks

    We vonden dit een heel fijn hotel! We zijn hartelijk ontvangen door het personeel. Het ontbijt was uitstekend en onze kamer was heel sfeervol ingericht. Wij zijn een nacht extra gebleven omdat we het zo naar onze zin hadden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    5,4
    Mieren alom...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had duidelijk problemen van mieren. Her en der werd er mierenproduct gestrooid wat uiteraard niet aangenaam was. Wanneer wij dan ook mieren in het bed terugvinden en wij de desbetreffende bediende hierover aanspreken zegt deze doodleuk dat dit normaal is... Voor ons was dit een laaste keer Dinis en zou dit ook niet aanbevelen bij andere... Het ontbijt was zeker goed en aangenaam maar overall bekeken was dit te duur voor wat het was.

    De kamer was nieuw en had alle voorzieningen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,2
    zeer aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Prestige Suite
    • Verbleef 8 nachten

    Zeer aangenaam om buiten te kunnen ontbijten van het uitgebreide ontbijt De prestige suite is een zeer mooie kamer, van alle comfort voorzien Zeer rustig aan de kleine zwembaden, perfect om na een activiteit nog wat te genieten Het centrum van Lagos is ongeveer 20 min wandelen Er zijn ook enkele restaurantjes op kortere loopafstand

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een stukje wandelen (half uurtje) naar het centrum van Lagos. In augustus was het parkeren van de auto niet altijd mogelijk in de buurt.

    De algehele sfeer en de rust zijn heerlijk. Het ontbijt is echt uitstekend en het personeel vriendelijk. De kleine zwembadjes zijn heerlijk en er is altijd wel een bedje vrij. Badkamer erg schoon en praktisch en het bed ligt heerlijk!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,2
    Heel erg schoon en een fantastische tuin.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Romantische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand naar de stad. Ik pakte toch vaak even de auto.

    Heel erg schoon en een fantastische tuin. Kleine maar fijne badkamer met regendouche. Personeel heel erg vriendelijk. Een fantastisch uitgebreid ontbijt. De sfeer is heel relaxed en sereen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Suite
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien wel jammer dat er geen kleine bar aanwezig is, alhoewel ik begrijp dat dit de rust kan wegnemen. Trouwens is er een kleine frigo voorzien in iedere kamer.

    Zeer verzorgde en ruime kamers met een mooi interieur. Ieder had zijn eigen terras. De 3 kleine zwembaden en de ligstoelen bevinden zich in een mooie accommodatie. De plaats waar het ontbijt werd genomen was aangenaam. Een zeer rustige sfeer. Ontbijt prima. Service prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Goed, schoon en ingerichte kamer, moet voortreffelijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Viet niet tegen, maar je moest 500 meter lopen voor ontbijt, maar was niet echt een belemmering

    relax omgeving, geweldige medewerking van hotel Met de auto naar locatie (500 meter) gebracht, met direct een korte rondleiding van strand , supermarkt en restaurants.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    8,8
    Luxe appartement in mooie villa, zwembadje voor de deur, op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maisonnette/Duplex Suite
    • Verbleef 3 nachten

    De informatie op bookings.com is misleidend. Pas op de bevestiging wordt gemeld dat de locatie van jouw appartement zich op 500 meter afstand bevind van de hoofdlocatie. M.a.w.: alle foto's die je gezien hebt zijn niet van de villa waar jij naar toe gaat (Ook de eigenaar van het complex ergert zich hier groen en geel aan). Het ontbijt is op de hoofdlocatie. Bij reserveren opletten in welke villa jij zit, als je deze afstand bezwaarlijk vind.

    Luxe appartement in mooie villa, zwembadje voor de deur, op redelijke loopafstand van centrum en strand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    8,8
    Geweldige vakantieplek voor rustzoekers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bruidssuite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De cups voor het Nespresso apparaat konden we bij de receptie kopen, naar later bleek tegen 2 maal de prijs van de supermarkt. Vonden we eigenlijk wel jammer. Leg er dan dagelijks 2 neer!

    Fantastisch verzorgd ontbijt met veel variatie. Voor elk wat wils. Het was een zeer rustige plek, we werden 's morgens gewekt door de vogeltjes. Omdat we de bruidsuite hadden was de privacy optimaal. Eigen terras en maar een paar passen verwijdert van het zwembad. Een huurauto is wel een must.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    10
    vakantie in mei
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Wij zaten in villa rosa. Dit ligt zo'n 500 meter van de receptie af. Wij vonden het heerlijk om wat meer privacy te hebben, ook vonden wij het niet erg om een kleine 5 min te lopen naar de ontbijt zaal. Mocht je een auto hebben kun je die gemakkelijk parkeren voor de villa, deze deel je met 2 andere. Ieder heeft zijn eigen terras. Het ontbijt was zeer goed. Genoeg keuze, elke dag nieuw fruit, vriendelijk personeel dat graag wil helpen. Bij de receptie was iedereen ook zeer aardig. Wij hadden geen auto en daarom werden wij naar de villa gebracht, onderweg kregen we uitleg over de omgeving en aanraders voor een aantal restaurantjes.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    9,2
    héérlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Slaapkamers en Kitchenette (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was zonder ontbijt (en ze hebben goed ontbijt buffet weet ik van vorige jaren) en best aan de prijs voor voorseizoen. Rest niets op aan te merken!

    We hadden een appartement in Villa roses, een aparte villa iets vd hoofd accommodati e af. Heel gezellig, ruim app, goed ingericht. Wi-Fi heel goed. Zwembad(je) en ligbedden prima.zowel richting strand als centrum lopend goed te doen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    5,4
    Goed voor 1 keer, er is beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De meeste mensen logeren hier heel kort. 1 a 2 nachten maximum. Oké voor heel jong publiek. Kamers zijn heel luidruchtig. Geen kasten in de kamer. Enkel 2 ladenblokken die muf ruiken. Kamers hebben allemaal een buitenmotor van de airconditioning. Bij ons was er slechts 1 die regelmatig opstartte waardoor het geluid aanvaardbaar was. Mochten er meerdere tegelijk aangaan.... Ontbijt was oké.

    De ligging naar het centrum en de stranden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    9,2
    Geweldige kamer/locatie. Romantisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bruidssuite
    • Verbleef 5 nachten

    De mini-bar is wel heel erg mini. De eerste dag hing er en rioollucht in de kamer, maar dat kan natuurlijk een incident zijn.

    Het ontvangst was zeer hartelijk. We kregen een beknopt overzicht van de dichtstbijzijnde restaurants en bezienswaardigheden. We hadden de bruids-suite geboekt. Een ontzettend leuke kamer. Een beetje '' afgelegen " van de rest. Dus meer privacy als je lekker buiten zit op het ruime terras. De eerste dag hing er een soort rioollucht binnen, maar zelfs dat kon de pret niet drukken. Er is een minibarretje. Dat moet je even letterlijk nemen. Mooie wandelingen gemaakt in de gehele regio. Lagos zelf is een leuk compact stadje. Voldoende goeie restaurants. We waren een weekje hier en hebben genoten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    10
    Romantische kamer is super mooi en fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Junior Suite
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Romantische kamer is super mooi en fijn! Het ontbijt is lekker en er is van alles wat. De accommodatie is erg gezellig, echt een mooie plek op 15 min van Lagos en 3 min vanaf Praia Dona Anna. Echt aanrader!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    9,6
    mooi, knus complex, met 3 villa's die zijn omgebouwd tot circa 16 appartementen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bruidssuite
    • Verbleef 3 nachten

    de 3 kleine zwembaden zijn niet verwarmd (maar dat was te verwachten) dus te koud om de zwemmen eind februari.

    mooie rustige locatie (adults only), op loopafstand van de mooie kliffen, stadje ligt op circa 15 min lopen, zeer uitgebreid en goed ontbijt, appartementen goed verzorgd en netjes

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    9,6
    Top voor koppels
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De inloopdouche was heel mooi en elk appartementje had een klein terrasje met 2 stoelen. Op 200m van Praia de Dona Ana en zo'n 20min van Lagos centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    9,6
    Dit hotel ligt net tussen de mooie stranden Donna Anna en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Dit hotel ligt net tussen de mooie stranden Donna Anna en Praia Do Camilo en bestaat uit verschillende villa's die samengevoegd zijn tot 1 hotel met centraal de drie kleine zwembaden. De kamers zijn charmant en comfortabel met een vleugje romantiek.De matrassen zijn wel aan de harde kant. Het ontbijt is top en zeer uitgebreid. Personeel vriendelijk en behulpzaam. De eigenaar 'de heer Denis' zal er alles aan doen om je verblijf aangenaam te laten verlopen. Zijn neven op de receptie zorgen voor een warm ontvangst en geven je graag info en tips over de omgeving. We komen hier zeker terug.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    6,7
    Goede beoordelingen niet waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hebben ons echt afgevraagd waar de goede beoordelingen voor dit hotel vandaan komen. Van de elf hotels die we tijdens onze reis door Portugal bezochten was dit veruit de slechtste .De kamer die we hadden was oubollig, maar erger nog: vochtig en donker. De deken op het bed was vies, en toen ik de andere dag om een schone deken en schone lakens vroeg, kregen we alleen een andere deken. De douche-cabine was heel klein en er was niets om je shampoo-fles op te zetten. Bovendien was het niet echt schoon. Het ontbijt was uitgebreid, maar de broodjes waren zacht en het fruit niet allemaal vers. Alles bij elkaar vonden we dit hotel de goede beoordelingen en ons geld niet waard.

    Het hotel ligt op loopafstand van de prachtige stranden Dona Ana en Don Camillo. ook het prachtige Ponta de Pieda was vlakbij. Het stadje ligt iets verder weg, maar ook dat was te lopen: wat ligging betreft dus heel goed. Ga vooral eten bij Don Camillo, heerlijk eten, fijne bediening en een prachtig uitzicht.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    10
    in 1 woord "Super"!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets is tegengevallen! van mij krijgen ze een dikke 10! kom heel graag nog een keertje terug!

    wat een mega fijne locatie! vooral als je de kamers hebt aan het zwembad! met een heerlijk uitgebreid ontbijt! vlakbij een prachtig mooi strand (met eettentje) en geweldige mooie omgeving!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,8
    Perfect ,wat een schitterende accommodatie met fantastisch...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top

    Perfect ,wat een schitterende accommodatie met fantastisch ontbijt en hele vriendelijke mensen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel tegen

    De accomodatie in het geheel. Heel mooi, gezellig, kleinschalig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    10
    Klantvriendelijkheid , ligging etc etc
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijkheid , ligging etc etc

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    ontbijt perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten

    ontbijt perfect. kleinschalig,centrale ligging,

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    het is een van het mooiste accommodatie waar ik ooit ben...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het is een van het mooiste accommodatie waar ik ooit ben geweest

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    10
    Internet TV met Netflix
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet TV met Netflix Het bed Airconditioning

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    10
    Kort, maar zeer goed bevallen van de douche tot aan het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Allereerst de vriendelijkheid van het personeel en de eigenaren. Verder een heerlijk complex met 3 kleine zwembaden. Echt een aanrader!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    9,2
    ontbijt prima dichtbij centrum en strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    klein (smal) bed

    ontbijt prima dichtbij centrum en strand

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    7,5
    Prima verblijft voor een rustige strand vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel en de bedden.

    De rust en grote van de appartementen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    9,6
    Sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer. Lokatie.personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,3
    goed.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Badkamer aan de kleine kant.

    Uitstekend uitgebreid ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    10
    top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 5 nachten

    het ontbijtbuffet was perfect prijs kwaliteit uitmuntent

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    8,8
    goed hotel op loopafstand van prachtige stranden en centrum met fantastisch ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs wat aan de hoge kant

    Lokatie, super ontbijt, adults only, kamer rustig gelegen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    9,2
    Fantastisch ontbijt, veel variatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met uitzicht op de straat
    • Verbleef 2 nachten

    Fantastisch ontbijt, veel variatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,2
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met uitzicht op de straat
    • Verbleef 7 nachten

    weinig

    lekker

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,8
    Het ontbijt uitgezonderd het brood
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Romantische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijke trap zeker als je bagage moest naar boven of beneden slepen

    Het ontbijt uitgezonderd het brood

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    9,2
    Ontbijt, Kamer, zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt werd geserveerd vlak achter de receptie. Dit was echter op 600 meter afstand van de accommodatie.

    Ontbijt, Kamer, zwembad

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    9,6
    Alles proper en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Queensize Bed en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles proper en goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Junior Suite
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime kamer: romantic junior suite

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    Fijne ligplekken rondom de zwembaden, goede kamer en een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne ligplekken rondom de zwembaden, goede kamer en een heerlijk ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Geweldige lokatie, faciliteiten en totaal aan sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met uitzicht op de straat
    • Verbleef 4 nachten

    Niets!

    Geweldige lokatie, faciliteiten en totaal aan sfeer. Kleinschalig/vriendelijk en mooi. Geweldige mensen. Fantastisch ontbijt!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,2
    Superontbijt, prachtig strand op 100 meter afstand, vanaf...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met uitzicht op de straat
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superontbijt, prachtig strand op 100 meter afstand, vanaf hotel mooie wandelingen te maken

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    10
    Heerlijk en onbezorgd... echt te gast hier..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Super ontbijt en fantastische appartementen. Erg schoon en verzorgd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    5,8
    Begrijp de goede recensies niet zo goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein en ongezellig. Altijd helemaal vol geboekt.

    We zaten in Vila Rosa. Een dependance van D.Dinis. kleine kamer wel zwembadje. Huis met 5 kamers.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    De prachtige tuin met zwembaden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De prachtige tuin met zwembaden Geweldig ontbijt en schitterende kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    7,9
    Bijzonder verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer krap

    We waren op doortocht en hebben er korte tijd doorgebracht , maar ontvangst was vriendelijk en ontbijt zeer goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    9,6
    Perfecte locatie op aparte locatie, heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was ok

    Perfecte locatie op aparte locatie, heerlijk ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    10
    super!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Prestige Suite
    • Verbleef 2 nachten

    -

    Geweldige locatie, super mooie kamer, lekker ontbijt, in 1 woord geweldig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijke mensen, perfecte service, mooie en nette kamers, lekker ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel en eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Zeer vriendelijk personeel en eigenaar. Hulpvaardig in advies en lekker gegeten door het volgen van hun advies. Zeer leuke jeep safari.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,6
    Heerlijk uitgebreid ontbijt in zeer aangename en rustige...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk uitgebreid ontbijt in zeer aangename en rustige omgeving en toch vlak bij het centrum

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    9,6
    Kregen een upgrade.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onduidelijk dat er meerdere locaties zijn.

    Kregen een upgrade. Weet dus niet hoe de geboekte kamer is. Top ontbijt. Verblijf in mainhouse.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,9
    Heerlijk uitgebreid ontbijt, mooie ambiance met de terrassen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We zaten in kamer 40 onder de keuken/ontbijtlocatie, dit gaf geluidsoverlast s ochtends. Daarnaast bevond de douche (zonder afzuiging) zich in de slaapkamer waardoor de kamer heel vochtig was.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt, mooie ambiance met de terrassen en zwembaden.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    9,6
    Verbleven in aparte Casa Golfhinos, halve straat van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    15 min lopen naar centrum, maar onderweg al meerdere eettentjes vinden!

    Verbleven in aparte Casa Golfhinos, halve straat van hoofdaccommodatie af. Hadden we speciaal gevraagd. Heerlijke kamers, schoon, zwembad & ligstoelen, iedere kamer heeft of balkon of terrasje met zitje. Ontbijt uitgebreider dan vorig jaar, vers fruit, broodjes, boterhammen, veel soorten Belg, kaas. Goede WiFi op kamer. Ijskastje. Prachtige kust met strandjes op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,8
    Adults Only!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamers vochtig in voorseizoen. 2 km van restaurants, heuvel op bij terugweg. Geen uitzicht, villa's liggen pal naast elkaar.

    Adults Only! Heerlijk geen kinderen. Inrichting kamers top. Uitstekend ontbijt. Personeel heel behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    9,6
    Eigen gebouw op afstand van het hotel een appartement, op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigen gebouw op afstand van het hotel een appartement, op 400 m. Volledige vrijheid, fijne ambiance, uitstekend appartement. Fijne uitvalsbasis voor Lagos en de rest van Algarve. Wel een huurauto meenemen om je actieradius te vergroten!

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,3
    Leuk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was iets minder comfortabel.

    Leuk zwembad. Erg schoon huisje met veel ruimte en heerlijke douche. Ontbijt heeft meer dan genoeg keuzes! Op dag van uitchecken konden we onze koffers achterlaten, lekker naar het strand gaan en bij terugkomst zelfs nog een douche nemen, ideaal!

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    6,3
    Ontbijt en vriendelijkheid en zorgzaamheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was enorm hard, maar na dit gemeld te hebben heeft de eigenaar dit goed opgelost door een comfortabel dekmatras op het harde bed te leggen. De massage die je daar kan boeken was slecht, ga daarvoor naar het centrum daar zitten er genoeg. De ligging van de accommodatie is wel Nabij bij een strandje maar er zijn mooiere maar is een beetje sobere buurt met een nog af te breken hotel.

    Ontbijt en vriendelijkheid en zorgzaamheid personeel

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    10
    Prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks!

    Prachtige locatie! wij hadden kamer 25, de romantic suite, hele mooie kamer. 10/15 minuten wandelen naar het leuke oude centrum van Lagos. Een huurauto is wel aan te raden om de verschillende mooie strandjes in de buurt te verkennen. Strandjes bij de accomodatie in de buurt zijn redelijk druk.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    6,3
    Het ontbijt buiten op het terras was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging. Er viel in de buurt niets te beleven. Geen winkels, nauwelijks restaurants, dus 's avonds moest je al een eind te voet lopen om in een levendiger buurt te komen.

    Het ontbijt buiten op het terras was heerlijk.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    9,2
    Upgrade gehad van suite met kitchenette naar appartement in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Upgrade gehad van suite met kitchenette naar appartement in het 2de gebouw: ruim, koel, rustig, zwembad en enkele minuten lopen van hoofdgebouw voor ontbijt; Voor ons ideale ligging: wandelafstand tot Lagos centrum (vol toeristen en bijhorende cafés etc), wandelafstand tot oa Ponta da Piedade, Praia D. Ana, Praia D. Camilo; Ideaal om met huurauto de streek te verkennen

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    9,2
    Sfeervol complex met goede appartementen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets. Wel stief kwartiertje lopen naar centrum Lagos.

    Sfeervol complex met goede appartementen. Door opbouw van terrassen en veel ligbedden, prettig om te zonnen. Op loopafstand van standjes.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,9
    Wij verbleven in een suite met 2 slaapkamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De ontvangst omvat niet meer dan het overhandigen van de sleutel, noteren van de paspoortgegevens en het wijzen van de kamer. In appartement geen informatie over accommodatie (bijvoorbeeld tijden ontbijt), omgeving etc.

    Wij verbleven in een suite met 2 slaapkamers. Met smaak ingericht maar ook wij vonden de matrassen aan de harde kant. Niet echt geschikt voor zijslapers. Heerlijk terras van 's ochtends 10 uur tot 's avonds 6 uur. Supermarkt vlakbij, voor restaurants wel even lopen of auto pakken. Genoeg ligbedden bij de zwembaden. Ontbijt prima, genoeg keuze en te gebruiken in de ochtendzon.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    9,2
    D.Dinis heeft 2 locaties, wij zaten in een aparte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het huis ernaast werd verbouwd, dus regelmatig herrie, maar kan D.Dinis niks aan doen!

    D.Dinis heeft 2 locaties, wij zaten in een aparte villa's, heerlijk! Ruime kamer, zitje buiten en zwembad met ligstoelen voor de deur! Ontbijt in ander gebouw, prima: broodjes, allerlei beleg, eieren, vers fruit, zoetigheid en lekker buiten eten. Prachtige kust vlakbij, centrum 15min lopen. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,3
    zeer goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    10
    Kamers super, ontbijt helemaal af, hele entourage helemaal...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers super, ontbijt helemaal af, hele entourage helemaal top.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,3
    Heerlijk ontbijt met veel taartjes!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Extra dekens waren welkom geweest.

    Heerlijk ontbijt met veel taartjes! Goed advies bij receptie gekregen over restaurants.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    10
    Alles was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was geweldig. Echt een plek om naar terug te keren. Met name de persoonlijke aandacht was erg fijn.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: