Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vitor's Village

Rua Infante D. Henrique, Apartado 88, 8400-230 Ferragudo, Portugal

#9 van de 30 hotels in Ferragudo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 786 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    8,8
    Fijne locatie,mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken is gedateerd,geen afwasmachine,geen oven..... Harde bedden

    De locatie is super,dichtbij het centrum stadje Prima appartement maar kijk wat tegen viel.....

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    8,3
    Een heel rustig hotel op een ideale locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was maar een kleine kleerkast voorzien in de kamer en we hadden dus niet genoeg ruimte om onze kleren op te bergen

    Een heel rustig hotel op een ideale locatie! Het ontbijt was heel uitgebreid

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,1
    Genoten van vakantie centraal in Algarve voor uitstapjes op zee en langs kust van oost naar west
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was mager van kwaliteit en assortiment. Blij dat we dat niet standaard hadden bijgeboek want te duur voor wat geboden. Inventaris keuken zoals bestek was mager. Geen schaar en ook geen doekjes om afwas te doen bijvoorbeeld. Diverse lichtpunten defect in appartement. Er is wel een servicedienst die dit kan verhelpen.

    Mooi aangelegd complex en ruime appartementen en fijn zwembad. Avondeten in restaurant Purple divers en prima. Maar ga zeker ook voor sfeer in stadje zelf eten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,8
    De ligging!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De apartementen zijn af en toe een beetje gehorig! Loopgeluiden van de bovenburen of geschuif met meubels klinkt behoorlijk hard door.

    De ligging! Ferragudo is een lieflijk vissersdorpje waarbij Vitor’s Village ideaal gelegen ligt. Je kunt de drukte van Portimao opzoeken, maar zit er niet middenin. Prima apartement met comfortabele bedden. Mooie zwembaden en ideaal voor gezinnen. Badkamertje is klein, maar functioneel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Club met maar vooral MET!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik boekte een appartement, maar kreeg een kamer.

    Fietsen konden heel fijn in de garage worden gestald. En het personeel deed er alles aan om ons goed van dienst te zijn!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    Super verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen!

    Mooi appartement, alles schoon, parkeerplaats is handig voor het blok waar je kamer ook is! Super Aardig personeel in het winkeltje. Mooi zwembad. Prima verblijf. Ik zou er zo weer heen gaan

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Is ons goed bevallen. Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen);
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedbank in woonkamer en kamers zijn gehorig. Goed zwembad maar in voorseizoen koud water.

    Mooi en rustig complex in mooie goed onderhouden tuin gesitueerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,3
    Het was een zeer aangenaam verblijf. Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 5 nachten

    Jammer maar daar wij bij de eerste gasten waren, was bv de snackbar aan het zwembad nog niet open.

    Alles zo proper en tuin mooi onderhouden. Ook kraaknette appartementen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,1
    Netjes park, echt leuk voor families.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een stel minder geschikt. Veel gehuil in de nacht van babies. Veel grote families bij ontbijt. Beetje upperclass-achtig. Zo doet personeel ook. Geen extra handdoek geven voor bij het zwembad, dan zeggen ze dat je een badhanddoek in the shop mag kopen. Koffie bij ontbijt hebben we gekocht, het automaat dat bij het ontbijt stond was niet lekker. Kosten 2 espresso was € 4,70.

    Netjes park, echt leuk voor families. Veel Nederlanders. Mooi zwembad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,2
    super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    in keuken mochten wel wat meer basis aanwezig zijn zoals afwasmiddel en sponsje (nu hebben we dat moeten kopen en dan achterlaten...)

    veel ruimte, vriendelijk personeel, alles kraaknet, veel plaats aan het zwembad nu in de paasvakantie (denk dat het anders wel wat drukker is...)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    Eigenlijk niks. De sfeer in het restaurant was niet te beoordelen omdat het pas op 15 maart openging.

    Appartement was zeer ruim en schoon, voorzien van alle gemakken. Prachtige lokatie op loopafstand van het centrum van Ferragudo.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    6,7
    Acceptabel, maar als we geen voorkeur op locatie kunnen doen en nagekomen, gaan wij niet boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 7 nachten

    De terrassen / balkons zijn zeer divers van volop zon en Riverside tot volkomen zonder zon !

    Ontbijt was passend en voldoende De appartementen zijn qua comfort prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,9
    Heel goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We hadden een kamer geboekt maar kregen een heel appartement. Voor een nacht wel een beetje veel van het goede! Maar het was prachtig en van alles voorzien. Wij hebben er geen gebruik van genaakt maar alles wat je kon bedenken was er voor een langer verblijf.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,1
    Prima voor een weekje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel bij receptie onvriendelijk Spreken slecht Engels De housekeeping bleek niet dagelijks te komen Muziek bij zwembad staat erg hard

    Mooie appartementen Goede locatie Ferragudo op loopafstand Lekkere ligbedden bij zwembad Alles is heel schoon en netjes Als je een huurauto hebt de omgeving is prachtig!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,2
    Ontspannend en alles bij de hand.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 8 nachten

    T.V en gepraat vd buren luid en duidelijk te horen in jou slaapkamer. En rivierzicht was maar een metertje zicht op de rivier. Was geen ramp, want ik betaalde er ook niet extra voor. Maar misschien beter om die optie niet te geven bij het boeken. En je kijkt erg bij de overburen naar binnen.

    Ontbijt was super, personeel zeer vriendelijk, heerlijk zwembad, alles bij de hand wat je nodig hebt. Super uizicht vanaf het dakterras vooral met zonsondergang.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,5
    super, ik ben verkocht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 11 nachten

    Kamer, slechte isolatie, weinig kastruimte, geen ijskast aanwezig maar omgeving zeer kalm. Barman viel tegen , hij had het niet voor mij,het was altijd iets.

    ontbijt zeker ok. Shuttle bus brengt u naar drie verschillende stranden of naar het dorp. Zeewater was ijskoud maar in het zwembad was het goed . superleuke en lekkere restaurantjes in de buurt, en nog een authentiek dorpje waar je echt kan dwalen door de kronkelachtige straatjes. Mensen zijn heel sympatiek.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    De kamers waren zeer ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De properheid van de kastdeuren in de slaapkamer. Deze waren vuil.

    De kamers waren zeer ruim. Het ontbijt was lekker. Het personeel was vriendelijk. De barman was een topper.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,3
    Het was precies goed om hier vroeg te logeren .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een stopcontact voor drie apparaten in de keuken. Erg dicht op en bij je buren wonen.

    Vanaf buiten kan men niet door de ramen en schuifdeuren kijken, heel fraai.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    5,8
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 11 nachten

    Het balkon was erg klein, de keuken was minimaal ingericht, het bad, dat tevens als douche diende, was te glad en gevaarlijke instap, het beloofde rivierenzicht, was zeer beperkt, hiervoor betaalde we wel extra.

    Het appartement was schoon en ruim.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    Fijne, rustige locatie en zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 12 nachten

    Misschien best gezinnen met kinderen niet boven echtparen omwille van geluidshinder.

    De formule appartement met hotelservice. Het appartement was ruim van opzet.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    8,3
    Zeker de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afzuiging van de badkamer. Het schuiven van de eetkamerstoelen op de tegelvloer was wel erg gehorig. Denk dat dit gemakkelijk opgelost kan worden door vilt onder de poten te plakken

    Een heerlijk groot appartement. Wij hadden een twee kamer appartement. Dit waren eigenlijk twee appartementen met een open verbinding. Heel ruim. Alles heel netjes verzorgd.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    9,2
    Mooi park, schoon appartement. Terras op de zon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten

    Mooie appartementen, schoon, rustig gelegen, park mooi onderhouden dit geld ook voor de appartementen. Op loopafstand van de haven van Ferragudo. Wanneer je naar Portimao wil lopen kan dat ook ca. 30 min lopen, goed te doen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    9,6
    Fijne goed verzorgde schone locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verbleven op de eerste verdieping. Vlak bij een van de trappen. Hierdoor weinig privacy als deuren open staan.

    Wij hebben alleen gelogeerd. Fijne locatie, service, ontvangst in eerste instantie wat stug, later erg prettig. Schoon, fris. Bedden schoon, genoeg linnengoed. Heerlijk rustige omgeving.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    7,5
    Teleurgesteld omgeviing Ferragudo prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afspraken in november met een verzoek nooit antwoord op gekregen en dus nu geen zonkant het gebouw met ons vezoek was voor renovatie dicht slecht te spreken over het alternatief een teleurstelling na vier jaar Vitor village moet eerlijk zijn tegen haar gasten

    Netheid van het onderkomen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    7,9
    ontbijt was prima en het weer was redelijk goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    balkon aan noordkant is in de winter hopeloos. Dit moet men beter aangeven en cq vooraf aangeven bij verkoop

    ontbijt was prima en het weer was redelijk goed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    9,6
    Genoten!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super vriendelijk personeel! Spreken allen zeer goed en duidelijk Engels. Op 1 avond viel helaas het gordijn van de slaapkamer naar beneden, kon diezelfde avond niet meer gemaakt worden. Is volgende dag wel gebeurd. Top!! Locatie is ook super! Hadden appartement met rivierzicht, mooi uitzicht over Portimão! Ruim appartement. Hebben een week lamg genoten!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    7,9
    Prima verblijf in een van een eerder bezoek bekende accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Net als de vorige keer, toen op de begane grond, nu ook op de eerste verdieping last van mieren. Een volgende keer moet ik ook beter opletten met boeken zodat wij de mogelijkheid hebben om met een waterkoker koffie o.i.d. kunnen zetten. Zal dan waarschijnlijk een 2 kamer appartement moeten zijn.

    Kamer was prima , alleen had ik graag wat meer zon op het balkon gehad. Je kan dat bij het boeken minder goed aangeven. Prima Wi-Fi

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    10
    Super, rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    Kunnen niets bedenken.

    Beste mensen van Vitors Village, voor ons was alles prima in orde. Een van de beste locaties waar we al verbleven hebben. Als we nog naar Ferragudo komen zullen we zeker bij jullie boeken . Fam. Marivoet-Somers-Tibax.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    9,2
    Perfect verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 9 nachten

    Zwembad koud in deze periodes. We hadden in mei een extra slaapkamer geboekt maar dan krijg je een geschakeld appartement! Voor grote kinderen geweldig maar met kleintje niet handig. Je moet dus rekening houden met een babybedje of kinderen in de woonkamer laten slapen (of jullie zelf).

    Voor de tweede keer hier geweest, in mei en oktober, met dochter van 3 jaar. Heerlijk appartement. Ontbijt is eenvoudig maar op zich prima. Ligt op loopafstand van Ferragudo (hellende weg). Super gebied aan de Algarve, erg mooie stranden, ook veel leuke dorpjes, en activiteiten voor kinderen (Lagos Zoo, Aqua park). Auto huren is wel handig!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    10
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruim, schoon appartement. Prachtig uitzicht vanuit het complex en ontzettend vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2018

    10
    MEER DAN FANTASTISCH
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks!

    Het vriendelijke personeel, de geweldige appartementen, iedere dag super schoon! Geweldig, ons tweede "thuis"

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,2
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 7 nachten

    Heerlijk ontbijt, prachtig parkje, gezellig dorpje.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    Personeel was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De appartementen zijn licht gehorig. Maar weinig last gehad.

    Personeel was zeer vriendelijk. Leggen álles goed uit. Mooi zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    5,8
    Prima voor gezinnen die kamp niet afkomen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Druk, mensen in de rij voor het zwembad. Niet doen als je op jezelf wilt reizen, slecht ontbijt!

    Prima voor gezinnen die kamp niet afkomen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,1
    slechte hoofdkussens
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    slechte hoofdkussens

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    10
    Mooi domein
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen);
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers van onze vrienden ware ruimer dan die van ons Tafel op terras was wel wat te klein voor 4 personen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Super meegevallen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad niet verwarmd. Een gezellige bar om savonds iets re drinken.

    Ontbijt kamer hygiene super. Domein uiterst vverzorgd en mooi.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,8
    Voor mensen die nog goed mobiel zijn, is dit een uitstekend verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Restaurant en bar waren nog dicht

    Ontbijt prima, kamers en ligging uitstekend

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    6,7
    Voldeed aan verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 3 nachten

    De ruimte en ligging.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    10
    Netheid en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid en schoon. Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    10
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is centraal genoeg om de highlights van de Algarve te bezoeken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,9
    Kamers zijn prima, goede bedden, nette badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Kamers zijn prima, goede bedden, nette badkamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    9,2
    Geweldige lokatie, mooi appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen aan de harde kant.

    Heerlijk ontbijtje, met veel keuze

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,1
    nette kamers, mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 7 nachten

    nette kamers, mooie omgeving

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    10
    Geweldig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top

    Mooi appartement, heel schoon, alles aanwezig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel bij de receptie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel bij de receptie!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,3
    Fijn verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was gehorig. We konden de bovenburen soms letterlijk horen praten.

    Kindvriendelijk en schoon. Prachtige skyline vanaf het dakterras.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen);
    • Verbleef 1 nacht

    niks geweldig uitgerust heerlijk geslapen,een aanrader!

    geweldig! heerlijk zwembad, vlak bij leuk vissers dorpje

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,3
    Fijne accommodatie en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen);
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hebben hier reeds 4x gezeten. Meestal goed appartement alleen deze keer ligging het minst.

    Ligging accommodatie en schoonmaak

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    Prachtig zwembad, mooie kamers, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    --

    Prachtig zwembad, mooie kamers, goed ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer variatie ontbijt

    Ligging accomodatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Heerlijk stekkie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    6,7
    Meubels gedateerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 28 nachten

    Meubels gedateerd

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    10
    Mooi appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn en ruim appartement, met als bonus bijna de hele dag zon op het balkon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    9,2
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruim appartement voor 2 personen met prachtig uitzicht over Ferragudo en de rivier Alles zeer schoon en service wat top

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    9,6
    Mooi, ruim, schoon appartement van waaruit je zo het dorp in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement is wel gehorig.

    Mooi, ruim, schoon appartement van waaruit je zo het dorp in kan lopen..

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    8,3
    Heerlija zwembad en alles super schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlija zwembad en alles super schoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    10
    mooie plaats en leuke omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    die meeuwen die constant in het zwembad zitten hygienisch is dat niet

    mooie plaats en leuke omgeving

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    8,8
    Schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee weinig kastruimte Geen handdoeken bij zwembad

    Schoon

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,6
    Geweldige plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwembad mag een tikkie warmer...

    Geweldige plek. Super aardige en behulpzame mensen. Schoon en fijn appartement. Fijn zwembad, ook voor de allerkleinste. Omdat het niveau van 0cm geleidelijk naar diep (1.80 ofzo) gaat kunnen ze heerlijk en veilig in ondiep water spelen. Was de 2e keer en weer fanatastisch.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    8,8
    mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    restaurant is erg ongezellig en te klein. personeel is van vriendelijk tot onaangenaam. kamers zijn verre van geluiddicht in tegenstelling tot de beschrijving op de website van Booking.com.

    mooie kamers. goede ligging. prima bedden. leuk complex. vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    7,9
    1 maal ontbeten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was perfect, prachtig uitzicht op de rivier. Alleen het buitenterras was klein en 's morgens niet op de zonzijde. Echter daar hebben we zelf voor gekozen door uitzicht op rivier te vragen. Daar is aan voldaan. Volgende keer zullen we daar alerter op zijn.

    1 maal ontbeten. Ontbijt was keurig verzorgd. Ook de ligging t.o.v het plaatsje Ferragudo was ideaal op loopafstand. Bovendien een gezellig plein: ook in de wintermaanden gezellig druk.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    9,2
    Geen moment spijt gehad van onze terugkeer naar Vitors...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Water in zwembad was nog te koud om in te zwemmen. Misschien nadenken over (klein) overdekt zwembadje? Ook jammer dat supermarktje/ poolbar (nog) niet open waren.

    Geen moment spijt gehad van onze terugkeer naar Vitors Village. De appartementen blijven prachtig en zeer comfortabel. We hebben weer een heerlijke week gehad.

  • Beoordeeld op: 2 maart 2016

    9,2
    Wij hadden een appartement met 2 slaapkamers wat in hield...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gaat echt om hele kleine dingetjes: kinderstoel die we mochten gebruiken was wat vies (tip: Ikea kinderstoel lijkt me stuk praktischer, makkelijker schoon te houden) en er zat een gaatje in het gaas aan de zijkant van het kinderbedje.

    Wij hadden een appartement met 2 slaapkamers wat in hield dat 2 appartementen aan elkaar waren gekoppeld. Dus 2 badkamers, 2 keukens, 2 woonkamers, 2 balkons en 2 slaapkamers. Super ruim appartement dus! Kinderbedje was gratis beschikbaar incl. extra matrasje, dekbedje en kussentje. Ook kinderstoel bij navraag gratis kunnen gebruiken. Erg kindvriendelijk dus.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    8,3
    Locatie, vlak bij Ferragudo, een leuk vissersdorp.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aan het appartement valt nog wel wat te verbeteren, warm water komt pas na 5 minuten, onvoldoende leeslicht (geen leeslamp), schuiven stoelen maakt veel lawaai (geen vilt), geen steun bij bad, gordijnrails schuiven stroef. Niet te verbeteren: inkijk van buren: een deel van de appartementen staan te dicht op elkaar.

    Locatie, vlak bij Ferragudo, een leuk vissersdorp. Oude deel is pittoresk. Appartement is sfeervol ingericht en tamelijk compleet.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    10
    Waar voor je geld, schoon, groot, mooi, alles voor elkaar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De echte strandliefhebber kan beter zoeken naar een resort dichter bij het strand.

    Waar voor je geld, schoon, groot, mooi, alles voor elkaar. Niks meer aan doen, hier hoef je niet over te twijfelen.

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    8,8
    Centrale ligging, lopen naar centrum om te eten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Door af en toe wat regen was de bar dicht en was er in het complex niets te doen. Internet heel slecht in onze kamer, vervelend als je even op wil zoeken wat te doen te dag.

    Centrale ligging, lopen naar centrum om te eten.

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    7,1
    Hotelkamer iedere dag keurig opgeruimd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel aan balie is redelijk simpel en niet al te kundig. Ontbijt is absoluut niet 4 sterren waardig. Niet voorbereid op veel kinderen, te weinig kinderstoelen. In Feragudo is weinig te beleven. Een huurauto moet je hier zeker hebben.

    Hotelkamer iedere dag keurig opgeruimd. Mooi uitzicht op de rivier en Portimao.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    10
    Het is een zeer verzorgde mooie, kleinschige locatie met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Echt helemaal niks

    Het is een zeer verzorgde mooie, kleinschige locatie met alle voorzieningen die je nodig hebt. Het is rustig. Goed verzorgd en de kamers zijn mooi en ruim

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    10
    Leuk optrekje en de rust, alles netjes schoon zeer tevreden...
    • Vakantiereis
    • Groep

    we kregen een appartementje op een hoek op terras veel wind en geen zon en weinig lichtpunten in het appartement je kon er niet goed lezen of schrijven

    Leuk optrekje en de rust, alles netjes schoon zeer tevreden goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,9
    - Mooi ingericht ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    - de kan van de koffiezet paste niet bij het apparaat waardoor we de kan moesten vasthouden om de koffie te laten doorlopen - we namen eenmaal ontbijt, dit was lekker en verzorgd, maar om eerlijk te zijn: die oploskoffie is écht niet te zuipen :-) - onze kamer flamingo 002A lag aan één of andere installatie/machinekamer (ofzo?) waar soms een vreemd lawaai uitkwam, we hoorden dit regelmatig maar konden in het begin niet goed thuisbrengen waar dit vandaan kwam - we vroegen om onze reisdocumenten af te drukken (2 pagina's) en moesten hiervoor 1 euro betalen. Dit zou toch wel in de service inbegrepen mogen zijn. We kunnen begrijpen dat je niet voor elke klant een boek afprint, maar 2 pagina's mogen er nu toch wel vanaf kunnen vinden wij. en als je daar dan toch iets voor vraagt, dan vraag je 15 cent per pagina ofzo, toeristen zijn geen melkkoeien, wij sparen ook om op reis te kunnen)

    - Mooi ingericht ruim appartement - Proper (hoewel ik in het appartement veel zwarte haren vond die niet van ons zijn, ook na het poetsen, dus volgens mij hangen deze aan de dweil ofzo, of komen deze van de poetsdames, en wordt dit van kamer naar kamer rondgedweild) - ook keukengerei was proper en gebruiksklaar, degelijke frigo en accomodatie - leuk om in de bar 's middags iets te kunnen eten, ook lekker en verzorgd - aangenaam zwembad, proper, je ziet ook dat het water verschillende malen per dag gecontroleerd wordt - over het algemeen vriendelijke staf (zeker de man die de ontvangst deed en de jonge kerel aan de bar), aan sommige dames is er misschien toch nog wat werk - ideale ligging dicht bij Ferragudo

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,8
    Wij zijn 15 nachten geweest en het is ons goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zijn veel Nederlanders. beetje reserveer gedrag bij het zwembad waar niks van gezegd werd. Harde bedden en de toplaag van de matrassen hebben een plastic laag met gevolg dat bij elke beweging het kraakt.

    Wij zijn 15 nachten geweest en het is ons goed bevallen. Centrale ligging in de Algarve, gezellig klein dorpje, mooie zwembaden, goeie schoonmaak en compleet appartement.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    7,9
    Kindvriendelijke accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De gratis WiFi is een lachertje, de verbinding is waanzinnig traag en valt geregeld helemaal weg. Het hotel kan beter wat geld per week vragen en een goede WiFi verbinding met 'normale' snelheid aanleggen, dan hetgeen ze nu gratis aanbieden.

    Kindvriendelijke accommodatie

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    9,6
    Zeer proper en netjes onderhouden resort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Weinig tot geen animatie. Vooral gezinnen met jongere kinderen. Wat sportanimatie-fitness had aangenaam geweest voor onze oudere kinderen.

    Zeer proper en netjes onderhouden resort. Mooie nieuwe appartementen. Gezien wij met 6 waren kregen we de beschikking over 2 appartementen. Super!

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    4,2
    Uitzicht, maar wel nadat we duidelijk vooraf hadden...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitermate slechte schoonmaak, niemand van het personeel kon vriendelijk gedag tegen de gasten zeggen, harde bedmatrassen, overlast meeuwen van 6 uur tot 22 uur en zeer beperkte keukenspullen en tevens met oud apparatuur; waaronder koelkast, magnetron en waterkoker die niet of nauwelijks werkten. Vaatwasser afwezig oftewel een ontmoedigingsbeleid.

    Uitzicht, maar wel nadat we duidelijk vooraf hadden aangegeven dit te wensen. Zo'n 80% van de appartementen hebben ronduit geen of een beperkt uitzicht met weinig privacy.

Er zijn ook 30 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: