Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Frankrijk
  3. Hotelbeoordelingen Frankrijk
Aude Geverifieerde B&B- en herbergbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen

• “Het ontbijt was geweldig, werkelijk van alle t lekkers voorzien. Het was heerlijk.”

• Mas des 2 paons Beoordelingsscore: 10

“Het was zeer mooi en erg schoon”

• chateau Laprade Narbonne Beoordelingsscore: 8

“Het sfeervolle gebouw De mooie tuin, de rust, de omgeving”

• Les Baroudeurs de Saint Jean Beoordelingsscore: 10

“Alles! Geweldige gastvrijheid, comfortabel, schoon, schitterende kamer, geweldig diner en ontbijt.”

• “Midden in een niet bekend leuk dorpje , prachtige kamer, inrichting huis een mooie beleving, met liefde gestyled en gerund . Eigenaren David en Dominic laten je helemaal thuis voelen , zijn bij ontbijt aanwezig , voor mij was het heel leuk dat ze het geduld opbrachten naar mijn langzame Frans te luisteren . Het ontbijt was het lekkerste van onze hele vakantie met zelf gebakken croissants, muffins, heerlijke vruchtensalade etc . Ze gaven ook goede tips voor de omgeving o.a. het streetart project van SPI K TRI .”

• “De ligging, het mooie gerenoveerde gebouw en de tuin met zwembad, de jaren 70 stijl van de kamers, de vriendelijke eigenaren , goed bed , uitstekend ontbijt”

• chambres d'hôtes du moulin Beoordelingsscore: 9

“De gastvrijheid van Sebastian.”

• Chateau de Blomac Beoordelingsscore: 10

“Prachtige kamers, hele fijne veranda om te zitten, en een mooi zwembad. De eigenaren staan voor je klaar om het tot een heerlijk verblijf te maken. Eet vooral mee met de gastvrouw en heer en de andere gasten. Zo gezellig! We fietsen graag aan het nabij gelegen Canal Du Midi. De elektrische fietsen konden we binnen stallen wat erg fijn was.”

• “Heel vriendelijke eigenaars .Rustige ligging .Mooie grote kamer met een heel goed bed. Een tapasplank besteld en was heel lekker en veel .Ontbijt heel lekker met zelf gemaakte producten . Mooie tuin met zwembad, petanque ,trampoline, schommel ....”

• “Een ruime kamer, die lekker koel was, goed bed en prima douche. Prettig dat je voor de deur op eigen terrein kon parkeren en dat de host Engels sprak en zeer snel reageerde.”