„Vše by bylo dobré, kdyby fungovala sprcha a vana. Tekla tam jen horká voda. Extrémně horká. Studená voda netekla vůbec. Takže se nešlo osprchovat. Personálu to bylo jedno.“
„Skvělá lokalita, moc milý personál, úschovna zavazadel, kryté placené parkoviště kousek od hotelu. Na krátkodobý pobyt ideální především kvůli poloze hotelu, v blízkosti dostatek restauraci (nejlepší snídaně v bistru Singular u řeky)“
„Jediná výhoda je umístění hotelu blízko centra. Pokoj maličký, pro 2 lidi nevhodný, vstup do pokoje přes ledničku na zemi, odkládací prostor za dveřmi, takže dveře nelze otevřít, není kam uložit věci. K posteli není přístup z boku. Hotel avizuje vlastní parkoviště, ale parkoviště není k dispozici. Jen veřejné. Příjezd k hotelu velmi komplikovaný, 3 navigace selhaly, ani policie nám dobře neporadila. Doporučené veřejné parkoviště jsme nenašli. Před hotelem nelze autem ani zastavit - blokuje se celá ulice. Snídaně dobrá. Personál by mohl být ochotnější.“
„Dobrý hotel blízko centra města. Snídaně nebyla v ceně. Vybavení je takové běžné, trochu starší, ale velká koupelna a vše čisté. Na pokoji je lednice.“
„Čistý, velký pokoj a koupelna. K dispozici venkovní bazén. Hotel má prostorné parkoviště za poplatek a autem se sem dostanete pomocí návodu, který dostanete v předstihu od hotelu na mail. Personál příjemný, informuje o oblasti památek, tapas barů a restaurací v Cordoba. Pobyt doporučujeme.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.