Preskoči do glavne vsebine
  1. Domača stran komentarjev gostov
  2. Grčija - komentarji o hotelih
  3. Cyclades - komentarji o hotelih
Cyclades Preverjeni komentarji resničnih gostov o hotelih

Nedavni komentarji

• Villa Dioni Ocena: 10

“Vse je bilo ok👍Lastnica Irena super👍blizina morja👍nedalec stran od avtobusne,skratka vse OK👍🤣”

• “Prostorno,čisto,vsak dan sveže brisače. Prijazni lastniki,ustrežljivi..sami komplimenti!!”

• “Apartma in gostoljubje.”

• Marianna Hotel Ocena: 10

“Družinski hotel je na mirni lokaciji in zelo lepo urejen.Lastnik je zelo prijazen in ustrežljiv.Zaposleni so prijazni in karkoli rabiš samo vprašaj in bo poskrbljeno.Lemi (barman) pri bazenu je pa nekaj posebnega in s svojo energijo ti zna popestriti večer.Za to ceno ki sem jo plačal za 7 dni bivanja sem dobil več kot sem pričakoval,zato ta hotel vsekakor priporočam.”

• Areti Hotel Ocena: 9

“odlična lokacija, dober zajtrk, zelo prijazno osebje.”

• “Prelep hotel, super soba s fantasticno teraso z Jakuzzijem in norim pogledom. 100% priporocam.”

• Alenor City Hotel Ocena: 10

“Vse je bilo super, lastniki zelo prijazni, zelo čisto.”

• La Stella Stay Ocena: 10

“Izjemen zajtrk in izjemna lokacija”

• Camarades Mykonos Ocena: 10

“Super nastanitev, osebje prijazno in v pomoč. Lokacija je bila super blizu mesta Ano Mera in avtobusne postaje, ponoči je bilo malo hrupno zaradi ceste ob nastanitvi.”

• Hotel Dina Ocena: 10

“Lokacija v samem centru, nekaj min hoje od pristanišča, marketov, trga in mestnega jedra. Izjemno čisto in urejeno, čiščenje vsak dan .. Gostiteljica Elena: izjemno gostoljubna, naredila nama je res pravo prezentacijo Parosa in na zemljevidu označila in opisala vse pomembne znamenitosti, kot tudi najlepše plaže.”

Najboljših 30 hotelov - Cyclades

na podlagi 452.657 mnenj gostov na Booking.com