Penginapan Penerbangan Sewaan kereta Teksi lapangan terbang
Lombok Reviu hotel yang sah oleh tetamu sebenar

Reviu terkini

  • Melati Resort & Hotel Skor reviu: 6.2

    “Lokasi dekat ke tempat makan, resto luas”

  • Origin Lombok Skor reviu: 10.0

    “balik yg luas dan selesa”

  • Aston Inn Mataram Skor reviu: 7.5

    “Dekat dengan kemudahan2, hiasan dalaman yang moden, air di kamar mandi kuat, bersih, berbagai program tv.”

  • dpraya Lombok Hotel Skor reviu: 9.2

    “sarapan enak dan tempat tidur agak selesa”

  • Sunsethouse Lombok Skor reviu: 7.9

    “kakitangan yang sangat membantu dan mesra”

  • Marc Hotel Gili Trawangan Skor reviu: 7.5

    “lokasi yang menarik untuk liburan dan juga makanan enak!”

  • Jeeva Klui Resort Skor reviu: 10.0

    “Katil empuk..”

  • Hotel Bumi Aditya Skor reviu: 9.6

    “good value for money. Duduk sini pun dah okay dah asal ade tempat tinggal. Katil pun selesa je, baca review kata tak selesa, tapi bile pergi okay sgt. wlaupun duduk bilik yg berkipas je tp tak rasa panas langsung sbb dah malam mase tu baru check in. then, esok paginya sejuk mcm pakai aircond.”

  • Jayakarta Hotel Lombok Skor reviu: 8.8

    “landskap persekitaran”

  • Hotel Bumi Aditya Skor reviu: 7.1

    “dekorasi taman yang cantik”

30 Hotel Terbaik di Lombok

berdasarkan 49,018 Reviu Hotel di Booking.com

Pilihan Pelanggan