Direct la pagina principală

5,2

• WiFi gratuit

7,5

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 14 septembrie 2025

• Trimis de pe mobil

Piscina exterioara INCHISA,cand afara era vreme de plaja. Piscina interioara(bazinele de tratament) abia...abia dechise

Personalul de la recepție si de la bufet ,foarte amabil.

Sejur în septembrie 2025

• Comentariu trimis pe 6 septembrie 2025

Decent
    • A stat 7 nopți
    • Trimis de pe mobil

Trebuie schimbat salteaua, și pernele ar trebui unele mai bune sa nu spun de lenjeria de pat au fost 2 lenjerie mici în loc de o lenjerie pe măsură saltelei, și o singura pilota nasol a trebuit sa folosesc lenjeria de la pilota ca sa ma învelesc, eu nu pot sa împart o pilota cu soțul am un somn agitat .A trebuit sa îmi scurtez șederea din cauza patului.Zilele au trecut frumos dar nopțile au fost de groază

Micul dejun cam sărăcăcios, dar locația ii bună ajungi oriunde cu ușurință ,și peisajul de la balcon foarte frumos

Sejur în septembrie 2025

• Comentariu trimis pe 26 august 2025

Conditiile din interior

Locatia

Sejur în iulie 2025

• Comentariu trimis pe 30 iulie 2025

• Trimis de pe mobil

Camera nu era renovată, perdeaua murdară, pe sub pat erau ambalaje de dulciuri. Baia fără cabină de duș, fără perdea de duș,toate ușile scârție.Micul dejun era la fel ( crenvurști, cârnați ieftini și foarte sărați, polonezi,). În viitor ne vom informa mai bine.

Panorama.

Sejur în iulie 2025

• Comentariu trimis pe 23 aprilie 2025

Litigii hoteliere
    • Trimis de pe mobil

Recepția și lipsa apei calde.

Locația

Sejur în aprilie 2025

• Comentariu trimis pe 1 septembrie 2024

• A stat 10 nopți
    • Trimis de pe mobil

Curățenia și igiena atât la hotel cât și la bazin a fost deficitare. Perdele și lenjerii murdare. Mocheta jegoasa și neaspirata. Faianță și gresia de la bazin acoperite de jeg, ciuperci sau mucegai rezistent la apa. Barul funcționa fără pahare și fără gheata cand afara erau 38 de grade.. Sezlonguri rupte și umbrele deteriorate.

Apa și soarele. Camera a fost spațioasă, aer condiționat, televizor și frigider.. Am locuit într-o zona restrânsă, rezervata celor veniți prin agenții de turism. Restul turiștilor (marea majoritate) locuiau în condiții precare, vechi de 25 de ani.

Sejur în august 2024

• Comentariu trimis pe 1 august 2024

M-am odihnit.
    • A stat 7 nopți
    • Trimis de pe mobil

Apa din bazin mai caldă în unele zile.

Acceptabil. Putea fi mai diversificat de la o zi la al

Sejur în iulie 2024

• Comentariu trimis pe 20 iulie 2024

• Trimis de pe mobil

Serviciile medicale ( in sensul demersului desfășurării lor, demersul hârtiilor anevoios) dar acceptabil.

Camera dotată cu ce trebuie, curat, baia la fel. Apa din piscine foarte curată.

Sejur în iulie 2024

• Comentariu trimis pe 3 iunie 2024

• Trimis de pe mobil

La demipensiune cafeaua groaznică,,apa calda cu gust de tablă,,Cât despre mâncare ...lasă de dorit 😔Daca nu ajungi printre primii... mănânci ce apuci din ce rămâne ..😔

Locația minunată!

Sejur în iunie 2024

• Comentariu trimis pe 3 iunie 2024

5,0
    a fost ok cu exceptia temperaturii din camera care a fost foarte scazuta.

am inghetat de frig

ok

• Comentariu trimis pe 8 mai 2024

6,0
    Nu mă voi mai întoarce la Muncel!
    • A stat 5 nopți
    • Trimis de pe mobil

Mâncarea nediversificats și aceeași timp de 5 zile , ba mai mult, zilele de după Paste am primit dimineața tot ce a rămas de la masa de Paste! Piscina nu avea apa termala încălzită, motiv pentru care am mers la hotelul Mureș la piscina cu apa termală! Și se mirau ca au numai 70 de oameni în tot hotelul! Nu m-as mai întoarce!

• Comentariu trimis pe 7 mai 2024

• Trimis de pe mobil

M am trezit cu o gramada de piscaturi Saltelele sunt dezastroase...sa nu spun mai mult

• Comentariu trimis pe 5 noiembrie 2023

Receptionera ,dezastru.

Sejur în noiembrie 2023

• Comentariu trimis pe 20 septembrie 2023

• A stat 3 nopți

Micul dejun este cu aceeasi cremvusti si omleta in fiecare zi.

Hotelul este amplasat intr-o locatie frumoasa, personalul este amabil.

Sejur în septembrie 2023

• Comentariu trimis pe 28 august 2023

Acceptabil spre bine, daca stai doar 1 noapte
    • A stat 1 noapte

Curtea plina de ,, vechi ", paragina si balarii... Cand intri din sosea, casti ochii bine de cateva ori ca sa gasesti intrarea... E cam pustiu... In hotel inca au ramas anunturile / afisele comuniste, gen : ,, Sala TV "...sau ,, Biblioteca "... La masa mergi doar pe baza unui comunist bilet denumit ,, Legitimatie de masa ", dat de Receptie. Aceasta ,, Legitimatie... " trebuie sa o prezinti cand incepeoi sa-ti pui in farfurie... Am ,, servit " doar masa de dimineata...asa ca nu ma pot pronunta decat despre aceasta.... Oua ochi asa de tari...ca unul l-am inchitit aproape nemestecat si al 2-lea a ramas in farfurie.. Practic, galbenusul intarit avea si o crusta fff tare... ( o fi vreu mod local de preparare...nu stiu ) A nu se intelege ca era stricat...nu...era doar fff tare... Un ceai la ,, Dozator "...ceva colorat si cald...dar fara a stii mai exact ce bei...cremvusti, probabil cei mai ieftini de pe planeta, rosii si castraveti, cateva felii de sunca si salam, la fel, cele mai ieftine ( nu ca as fi avut pretentii de fineturi...dar...cat de cat...sa nu imi vina pe gat dupa... ) un iaurt cu fructe mic...lapte UHT...si alte mici chestii de mancat. Slab spre decent... Per total, pentru mine, care am venit seara si am plecat dimineata, a fost...sa zicem...acceptabil spre ok. Dar nu as sta aici un sejur...in nici un caz... Pacat de amplasament, pacat de marimea si potentialul hotelului... Cred ca este special lasat asa...mai in semi-paragina ( partial ) pentru cine stie ce interese economice sau de alta natura...

Am stat doar 1 noapte, asa ca nu pot avea o parere / opinie pe baza careia alti turisti sa ia sau nu decizia de a se caza in acest hotel. Am inteles ca sunt 2 tipuri de pavilioane, unul mai....renovat si altul mai...de pe timpuri... Eu am avut norocul sa primesc o camera in zona renovata si cu aer conditionat in camera ( atentie, daca doriti camera cu aer conditionat se percepe o taxa suplimentara fata de costul cazarii de 40 lei / zi ) Camera a fost ok...o camera standard de hotel, de marime medie, curata, mobilier aproape nou, baie renovata de curand si dotata standard, salteaua si asternuturile ok...TV functional cu multe programe...etc. Per total, nu pot spune decat ca a fost peste asteptari ACEASTA camera...de restul, cum arata, ce dotari au...nu stiu si nu vreau sa ma pronunt...

Sejur în august 2023

• Comentariu trimis pe 28 iulie 2023

4,0
    Dezamagitor ! Nu revenim !
    • A stat 4 nopți

Ne-a intampinat o doamna la receptie total nepregatita pentru acest post, pentru a rezolva problemele si plata diferentei de cazare a trebuit sa asteptam a doua zi sa discutam cu doamnele din conducere, camera cu o baie care nu corespundea celei de pe booking, fata de perna mucegaita, prosoape nespalate bine ...cu urme de ruj , terasa plina de paianjani si ciment in stare naturala, miros de vechi...etc Igienico-sanitar in stare jalnica, mai rau te imbolnavesti decat sa te refaci !!!

In afara faptului ca acest hotel este amplasat in centrul statiunii nu exista altceva pentru care sa-l alegi. Nu recomand , nu v-om reveni !

• Comentariu trimis pe 28 iulie 2023

Nu recomand !
    • Călătorie de afaceri
    • Trimis de pe mobil

Piscina cu plata Personal NEPOLITICOS Mic dejun DE TRISTA AMINTIRE ceai salam In curtea hotelului lângă bănci am dat de ȘERPI

Baia modernizată

• Comentariu trimis pe 27 iulie 2023

4,0
    Nu recomand acest hotel. Am ramas dezamagit.
    • Grup
    • A stat 8 nopți

Serviciile lasa de dorit. ca sa ajung la o camera acceptabila, am schimbat 2 camere: la prima nu se deschidea usa, decat impinsa , la a doua nu era frigider in camera iar tv -ul era mic, gen laptop . La micul dejun cafeaua care intra in pret nu se poate bea, e rea de tot , a tb sa dau 7 lei pt o cafea expreso . Internet in camere nu exista.

Vederea spre statiune e super.

• Comentariu trimis pe 26 iulie 2023

• A stat 5 nopți

Bun

• Comentariu trimis pe 25 iulie 2023

Mic dejun ok

• Comentariu trimis pe 29 iunie 2023

Vai de noi !
    • Trimis de pe mobil

Camera de hotel i se cojau peretii. Usa de la balcon abia puteam sa o deschid. Vasul de toaleta aproape lipit paralel de perete trebuia sa te asezi invers pe el. Chiuveta prost amplasata, curgea jumatate din apa pe jos. Micul dejun acelasi in fiecare zi ( carnati,salam, cremvusti,omleta, cascaval, branza telemea, unt,gem, castraveti, rosii,ardei gras). Daca erai printre primii la masa aveai din toate daca nu omleta si legume nu mai aveau. Trebuia sa ceri sa ti se dea, ma refer la omleta caci legume adio. 4 dimineti asta am primit. Sunt multe dar de proasta calitate. Apa la piscina exterioara era rece. In cinci zile nu a fost luat gunoiul din camera, nu s-a maturat camera. Am solicitat la receptie hartie igenica si sa ne ia cineva gunoiul .

Presiunea la apa, la dus.

• Comentariu trimis pe 25 iunie 2023

• Trimis de pe mobil

Desi nu aveam asteptari mari legate de confort si facilitati, speram sa gasim un ambient placut, un hotel curat, personal prietenos si zambitor. Dezolant, atat interiorul (receptie, holuri, casa scarii, sala mese), cat si exteriorul (intrare, parc). Micul dejun sarac, ca diversitate si calitate produse, fara cafea inclusa. Un hotel ramas ancorat intr-o alta epoca. Pacat, pentru ce potential exista!!!

Camera a fost curata (mobilier vechi).

• Comentariu trimis pe 7 iunie 2023

• Trimis de pe mobil

Tv defect , frigider defect , piscina închisă. Preț uriaș pentru.. nimic.! Nu recomand !

• Comentariu trimis pe 7 iunie 2023

Nesatisfacator pentru pretul platit
    • Trimis de pe mobil

Patul putea fi mai bun Frigiderul trebuia curatat Praful trebuia sters Sa aibe uscator de par si gel de dus

Mic dejun bun dar cafeaua a trebuit platita si la pret mai scump ca oriunde ?? Este inaccesibil !!! Locatia buna, vedere frumoasa din balcon

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!

Clienții au evaluat și aceste proprietăți: