Direct la pagina principală

8,3

• WiFi gratuit

8,8

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 10 decembrie 2023

• Călătorie de afaceri
    • Trimis de pe mobil

Jacuzzi-ul de afara avea apa calduta. Am inghetat in el in 5 minute.. In spa, sauna umeda nu functiona. Saunele de lemn, din exteriorul spa-ului erau doar caldute, am vazut oameni imbracati in ele :)) La cat este cazarea pe noapte, nu e acceptabila aceasta economie.. Preturile exagerate la restaurant. O pizza margherita a costat 85 lei, un cotlet de porc, fara garnitura, 150 lei si 34 lei un pahar de vin rosu Casa Timis..

Locatia este grozava, chiar daca nu am mai prins via foarte infrunzita. Camerele sunt foarte frumoase, chiar spectaculoase, paturile foarte confortabile. Exista in camera halate de baie, cosmetice felurite, ceai bun si chiar si niste gustari, din partea casei. O placere sa te plimbi intre cazare si restaurant sau spa. Multe locuri de explorat, locuri de joaca, de povestit, un loc unde se face foc seara. Locul de joaca pentru copii a fost apreciat. Nu stiu daca vom reveni, dar a fost o experienta foarte frumoasa.

• Comentariu trimis pe 10 decembrie 2023

Un colt de Rai 😍
    • Trimis de pe mobil

Totul la superlativ, se simte in orice colt ospitalitatea si implicarea gazdelor. Calitate la superlativ.

Sejur în decembrie 2023

• Comentariu trimis pe 4 decembrie 2023

Totul a fost minunat!

• Comentariu trimis pe 24 noiembrie 2023

Locatie premium, cu detalii fine, un loc cum rar gasesti
    • Trimis de pe mobil

Acest spatiu, este pur si simplu exceptional! A fost acordata multa importanta detaliului si cred ca si cel mai pretentios, gaseste destul de greu acel ceva din care sa strambe din nas. Este o locatie premium, la pret premium, dar este pentru prima data cand se si ridica la nivelul premium. Felicitari! Noi, ca familie, ne-am simtit minunat si clar o sa revenim si cu alta ocazie pentru a degusta vin si a ne crea amintiri placute.

• Comentariu trimis pe 16 noiembrie 2023

o experienta deosebita.
    • A stat 1 noapte

micul dejun de 5 stele iar locatia este superba.

• Comentariu trimis pe 14 noiembrie 2023

Excepțional

Totul la superlativ!!!

• Comentariu trimis pe 30 octombrie 2023

Foarte frumos.
    • Trimis de pe mobil

Dacă ar fi sa spun despre ce poate fi îmbunătățit as spune ca un hotel de 5 stele are și o cafetiera in camera (de regula Nespresso 😍) si ca abia astept sa fie gata si piscina interioară ceea ce de regula, un hotel de wellness si spa cum se recomanda a fi, are deja asta.

Este minunat totul. Hotelul, facilitățile, mâncarea, servirea. Foarte frumos.

• Comentariu trimis pe 26 octombrie 2023

9,0
    Locație excelenta, personal profi.
    • Trimis de pe mobil

Poziția patului, acces dificil. Apt 1 Conac. Inversati dormitorul cu livingul.

Bucătăria, personalul, curățenia, locația.

• Comentariu trimis pe 23 octombrie 2023

Spectaculoasa Cazare ! 🚀🚀
    • Trimis de pe mobil

Nu exista nimic care sa nu-mi fi placut la cazare ! Singurul MARE regret a fost restaurantul Veranda dintre Vii, al carui platou de fructe de mare, cu exceptia caracatitei si a crevetilor Black Tiger, au fost fie prea sarate (Saint Jacque), fie prea facute (homar), fie niste prajeli ieftine in pespet (calamar)… totul insotit de 2 maioneze dezgustatoare. …si inca ceva ca era sa uit, icrele sunt crescute cu prea mult ulei, sunt gretoase si nu te intalnesti cu boaba de icra. 👎

Conceptul in sine, pe o intindere nemarginita cocotat pe creasta unui deal cu view generos asupra Republicii Ploiesti face din aceasta cazare cel mai frumos loc in careveu am stat vreodata cazat. Si totul intr-o zi de toamna cu 32 grade…

• Comentariu trimis pe 2 octombrie 2023

Experiența merita
    • Trimis de pe mobil

Preturile sunt foarte mari: nu pentru muritorii de rand! Sau o fi un fel de a selecta musafirii...

Experienta în sine: domeniul aristocrat, ținută, eleganta...

• Comentariu trimis pe 1 octombrie 2023

• Trimis de pe mobil

Grup sanitar , vasul de wc se mișca trebuia să fii atent cum stai, cabina de dus cu mucegai și etanșată cu silicon peste tot peste mucegai. Am stat la mansarda ap.10 și trosneau pereții de aveai impresia că e bântuită .

Serviciile, meniul de la restaurante ,atmosfera și vibe-ul locației. Nota 9 pentru tot.

• Comentariu trimis pe 25 septembrie 2023

• Trimis de pe mobil

Camerele din conac contrastează cu grija acordată pentru exterior. Multe elemente de kitsch și nefuncționale (ceas de perete prăfuit și care nu merge, mobilier de TV neincastrat de care te lovești pentru că nici camera nu e spațioasă, duș care stropește în toate direcțiile, un calorifer proiect dyi fără nici o legătură cu restul camerei).

Exteriorul e foarte îngrijit și curat. Sunt multe spații de relaxare cu vedere spre vie sau spre oraș. Locul de joaca pentru copii e curat și bine dotat. Zona spa e minunată. Mic dejun foarte variat și gustos.

• Comentariu trimis pe 23 septembrie 2023

Superb

Restaurantul, piscina, cazarea...tot..

• Comentariu trimis pe 21 septembrie 2023

• Grup
    • A stat 2 nopți

Decizia inchiderii barului la ora 12 desi in mod clar este un bar gandit pentru noapte (ca nu ai ce cauta acolo cand e lumina afara) este peste puterea mea de intelegere, deci un minus pentru manager. Nici personalul nu pot zice ca a fost prea amabil pe acest subiect. A trebui sa stai in holul receptiei daca nu vrei sa te duci la culcare ca la sanatoriu nu prea e compatibil cu standartul pe care resortul il promoveaza.

• Comentariu trimis pe 19 septembrie 2023

Magic si bucurie maxima, rasfat si alintare .
    • Bungalou Deluxe cu vedere la grădină
    • A stat 1 noapte

Totul a fost extraordinar !

Locatia este un loc de poveste care mi-a depasit asteptarile ,un loc in care s-a investit mult suflet si energie la un standard foarte ridicat pentru rasfat si alintare. Felicitari si succes pe mai departe .

• Comentariu trimis pe 10 septembrie 2023

Vom mai veni....
    • Trimis de pe mobil

Ca recomandare si doar din punctul nostru de vedere,căci este foarte probabil ca alte persoane sa prefere altceva și altfel: schimbarea modului de preparare al platoului cu fructe de mare,pt.2 pers - caracatița tare ,abia o tăiam, iar fructele prăjite ar putea fi preparate altfel...

Atmosfera minunata, locație exemplara,organizare excelenta, meniu nu extraordinar de variat ,însă majoritatea preparatelor pe care le-am încercat au fost tare bune ,fac referire atât la bucate,cât și la băuturi. Găsește fiecare câte ceva de făcut: plimbare cu bicicleta,piscina, masaj, sau pur și simplu savurarea unui vin bun!

• Comentariu trimis pe 7 septembrie 2023

Perfect pentru a te deconecta (in vacanta)

Pretul 😂 (glumesc) totul a fost MINUNAT ! 😃

Era foarte curat, ordonat si frumos

• Comentariu trimis pe 4 septembrie 2023

• Trimis de pe mobil

Cel mai frumos loc din Romania . Locația este ceva de vis , totul la superlativ . Felicitări pentru absolut toate serviciile pe care le oferiți !🔝🔝🔝

• Comentariu trimis pe 2 septembrie 2023

• A stat 3 nopți
    • Trimis de pe mobil

Nu au fost lucruri care sa nu mi placa

Totul este impresionant

• Comentariu trimis pe 23 august 2023

• Trimis de pe mobil

Totul a fost excepțional!

• Comentariu trimis pe 18 august 2023

9,0
    Sugestii si observatii
    • Trimis de pe mobil

1. Masinutele electrice pt deplasare in loc sa fie folosite de ex pt a duce oasteptii ca in cazul cu cu bebelus in brate din zona receptiei la zona de piscina sau in alte locuri din resort, mai indepartate, par sa fie folosite pt a cara doar cate o gentuta de jos pana sus la bungalouri sau sa aduca si sa duca alimente sau pt plimbari ale angajatilor. Cei care conduc aceste masinute nu par sa fie atenti la nevoile de deplasare ale clientilor cu copii mici, iar daca au de ales intre a duce oaspeti adulti in divese locuri versus oaspeti cu copii le ocorda prioritate adultilor fara copii :) (asta in masura in care acele masinute intuiesc ca au ca principal scop sa fie folosite pt a deplasa oaspetii). De la receptie nu ti se comunica, ca ai putea solicita deplasarea cu ele, iar daca totusi soliciti, in cazul nostru de ex., au fost preferati alti oaspeti in "putere" versus parintii cu bebelus in brate :). Si pe traseu cand masinuta a trecut fara ocupanti si fara bagaje pe langa noi in aceeasi directie, nu am fost intrebati de cel care o conducea daca am dori sa ne transporte si pe noi :(. 2. Nu am vazut in meniul restaurantelor posibilitatea de a comanda mancare pt nevoi mai speciale (fara sare, fara zahar) iar meniul pt copii nu apare in standard ci tb sa ti-l comunice chelnerul daca nu uita, sau sa intrebi tu.

Facilitatile, curatenia, locatia extraordinara cu multe locuri de divertisment atat pt copii cat si adulti. Mancare de la cele doua restaurant excelenta. Este o locatie excelenta cu preturi la restaurante pe masura locatiei :) si a chef-ului.

• Comentariu trimis pe 12 august 2023

• Trimis de pe mobil

Mersul cu bicicletele. Micul dejun. Totul..

• Comentariu trimis pe 11 august 2023

• Trimis de pe mobil

Cele mai bune servicii din România

• Comentariu trimis pe 11 august 2023

• Trimis de pe mobil

Un loc absolut minunat! Ca in povesti!

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!